מתכון לחרוסת קלה ב-10 דק'
מתכון לפסח עם חווית טעמים עשירה ומפנקת במינימום השקעה!

לא מעבירים את חג פסח זה בלי הקינוח הכי מסורתי שיש עם טעם שישאיר את כולם מכורים לעוד!
מתכון לפסח שתמיד בגדר החובה להכין, והפעם לא צריך להתעסק עם תמרים ולא לטחון אותם. קבלו מתכון לחרוסת קלה שמכינים ב-10 דקות בלבד, בלי התפשרות על הטעם העשיר מהמון אגוזים ושקדים קלויים וקריספיים, עם סילאן תמרים טבעי ומענג.
חרוסת קלה ומהירה ב-3 מצרכים בלבד שמספקת חווית טעמים עשירה במינימום השקעה. רק להיזהר לא לאכול הכל בכפית אחת לפני שמסיימים להכין!
פחות מתחברים לשקדים? נסו מתכון לחרוסת כמו בבית ההורים בעדה הכורדית.

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

המצרכים
- 500 גרם אגוזי מלך לא קלויים
- 250 גרם שקדים לא קלויים (כדאי להשקיע בשקד איכותי למי שיכול!)
- צנצנת סילאן טבעי (לא בהכרח צנצנת שלמה)
אופן ההכנה
- קולים את השקדים והאגוזים בתנור עד שהם נהיים קריספיים ולא לחים. ואז מצננים לגמרי.
- טוחנים במעבד מזון לשברים לא דקים מדי ולא עבים מדי.
- נניח את התערובת בקערה ונוסיף סילאן עד שהכל אחיד. העיסה צריכה להיות לא נוזלית מדי וגם לא קשה, משהו באמצע.
- אפשר להוסיף יין ופירות יבשים אם אוהבים.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!
רק עוד דבר אחד אחרון!
מתכון לחרוסת קלה
מתכון זה הינו חלק מאוסף
מתכוני פסח מושלמים. אל תפספסו!
עוד מתכונים מעניינים באתר
מקור: Danielle Salem