Advertisements
|
צ’ורוס מטריף ומשגע בול כמו במסעדה בחו"ל! היום מכינים צ'ורוס מסורתי עם ים מילויים וציפויים.ולא משנה עם איזה מילויים אוהבים, המתכון הזה תמיד יוצא גן עדן! 
מתכון באדיבות: משי אלמקייס – קרדיט על שיתוף הפעולה ושיתוף המתכון.
Advertisements

מתכון: צ’ורוס ביתי קל להכנה

מצרכים 

כוס מדידה 240 מ"ל
•כוס וחצי מים
•קורט מלח
•150 גר׳ מחמאה
•1/4 כוס סוכר
•2 כוסות קמח
•4 ביצים L
אופן ההכנה:
להרתיח מים עם מלח,להוסיף מחמאה וסוכר.
לחכות עד המסה מלאה של המחמאה והסוכר לכבות את האש להוסיף קמח ולערבב עם כף עץ עד שהבצק יפרד מהסיר.
לחכות שהבצק יתקרר ולהוסיף ביצים אחת אחרי השנייה ולערבב בין לבין עם מיקסר ידני עד שהביצים נבלעות בבצק.
לחמם מחבת עם שמן עמוק להעביר לשקית זילוף עם צנתר
לזלף כשהשמן חם ולחתוך עם מספריים לטגן כל צד 2 -3 דקות
לפזר קינמון וסוכר


אופן הכנה 

 

Advertisements

שאלות ותשובות

שאלה: לא הבנתי מה לחתוך במספריים?
תשובה: כשאת מזלפת לתוך השמן. 

שאלה: מה את מחליפה למעלה? זה לא סוכר וקינמון.
תשובה: קצת ריצ' עם שוקולד מומס.

שאלה: מה מספר הצנטר לזילוף?
תשובה:  848

שאלה: טיגון האש גבוהה או בינונית? נראה מצויין תודה.
תשובה: אש בינונית.

שאלה: אין לי שקית זילוף…. יש דרך אחרת להכין?
תשובה: תנסי שקית קוקי.

עוד מתכונים מבוקשים:

https://www.facebook.com/nhhjm/videos/2573031279420075/?t=0
Advertisements

הכנתם? בתיאבון, נשמח אם תעלו תמונה לסטורי ותתייגו אותנו, ואל תשכחו לספר לנו איך יצא בתגובות למטה!
Advertisements

Similar Posts

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Advertisements