| | | | |

מתכון בלינצ'ס גבינה ביתי מנצח

עם מילוי תפוחים מקורמלים וצימוקים. קינוח מדהים וקל להכנה שכולם יתאהבו ויתמכרו אליו במהירות
ציון 3.63 על ידי 8 דירוגים
מתכון בלינצ'ס גבינה ביתי מנצח

תגובה נבחרת

"מה שקנה אותי במתכון בלינצ'ס זה הקרם גבינה המתוק ומדהים והצבע הזהוב-חום! פשוט הייתי חייבת לנסות את זה. כולם אהבו! ועשיתי עוד כמה בלינצ'ס לא מבושלים וקערה קטנה של קרם גבינה למחר!"
שרה

מתכון בלינצ'ס גבינה ביתי מנצח

כולנו מתים על בלינצ'ס לארוחת בוקר מתוקה ומפנקת, אבל הם גם יכולים לשמש כקינוח מושלם לערב משפחתי כיפי.

מתכון בלינצ'ס קל וקליל שאפשר גם להכין מראש לארוחה מהירה שמתקתקים בדקות.

גם לכם פתאום מתחשק לנסות מתכון בלינצ'ס מושלם זה? אז יאללה למטבח!

מתכון בלינצ'ס גבינה ביתי מנצח

למה אתם הולכים להתאהב
מתכון בלינצ'ס


  • מתכון מושלם עם מלית תפוחים מקורמלים וצימוקים, שמעניקה לבלינצ'ס טעם חמצמץ ומפנק. עם זאת, המתכון הוא די גמיש ואפשר להשתמש בפירות אחרים (כמו אוכמניות שהולכות נהדר עם הגבינה), או אפילו כמו תפוחי אדמה.
  • אפשר בקלות להכין בלינצ'ס מראש ולהביא אותן כארוחת צהריים לעבודה או כל מקום אחר. הן משתלבות בצורה מדהימה עם כוס קפה, תה או מיץ פירות טרי!
  • בדיוק כמו עם המלית, אפשר להשתגע עם תוספות למתכון בלינצ'ס שלכם. אפשר לשמור על פשטות עם קצת אבקת סוכר, או לשנות דברים עם תפוחים מקורמלים או רסק תפוחים. מומלץ גם להוסיף רוטב פירות יער, גרידת לימון, סירופ מייפל או קצפת!
מתכון בלינצ'ס גבינה ביתי מנצח

כל מה שתצטרכו להכנת:
בלינצ'ס גבינה ביתי

לפני שמתחילים..תבדקו אם יש לכם את כל מה שנחוץ

מתכון בלינצ'ס גבינה ביתי מנצח

איך לשמור בלינצ'ס גבינה?

הכנה מראש של בלינצ'ס יכולה להציל אתכם במצבים שאתם צריכים קינוח מהיר שיציל את המצב!
מומלץ לראות למטה איך לשמור את הבלינצ'ס בצורה מיטבית במקרר ובפריזר במקרה שתצטרכו!

מתכון בלינצ'ס גבינה ביתי מנצח

לשמירה כמה שעות מראש:

אפשר להכין את עלי הבלינצ'ס אפילו יום שלם מראש. לאחר הטיגון הראשון, פשוט תנו להם להתקרר ולאחר מכן העבירו אותם לקופסה אטומה ושמרו אותה במקרר.

באופן דומה, הכינו את המלית עד 24 שעות מראש ושמרו אותה גם במקרר.

כשמגיע הזמן להגשה, הרכיבו את הבלינצ'ס וטגנו בפעם השנייה כרגיל.

מתכון בלינצ'ס גבינה ביתי מנצח

לשמירה לטווח ארוך יותר:

אנחנו ממליצים לשמור את הבלינצ'ס במקפיא לאחר המילוי ולאחר שמגלגלים אותם, אך לפני הטיגון השני. הקפיאו במהירות את הגלילות שלכם על תבנית אפייה לשעה ואז העבירו אותן לשקית להקפאה.

אפשר להקפיא בלינצ'ס עד חודשיים, וכל פעם שמתחשק לכם ליהנות מכמה, פשוט תנו לגלילות להפשיר במקרר לילה לפני הטיגון בפעם השנייה.


מתכון בלינצ'ס גבינה ביתי מנצח

גם אתם יכולים להכין בקלי קלות!

איך? צפו בסרטון והכינו לפי המתכון!

מתכון בלינצ'ס גבינה ביתי מנצח

מתכון בלינצ'ס גבינה ביתי מנצח

עם מילוי תפוחים מקורמלים וצימוקים. קינוח מדהים וקל להכנה שכולם יתאהבו ויתמכרו אליו במהירות
ציון 3.63 על ידי 8 דירוגים
לדרג

המצרכים

לבלינצ'ס:

  • 4 ביצים
  • 5 כפות סוכר
  • 5 כפות שמן
  • ½ כפית מלח
  • 1 כף תמצית וניל
  • ¼ כפית אבקת סודה לשתיה
  • 2 כוסות חלב
  • 1 כוס מים
  • 2 ½ כוסות קמח מנופה

למלית גבינה ותפוחים:

  • 500 גרם גבינה לבנה
  • 2 כפות פודינג וניל
  • 2 שקיות סוכר וניל
  • תפוחים מקורמלים
  • אבקת סוכר

לתפוחים:

  • 1 כף חמאה
  • 2 תפוחים חתוכים לקוביות ממש קטנות.
  • ½ כוס סוכר
  • 1 כף מיץ לימון
  • 1 כף דבש
  • חופן צימוקים

אופן ההכנה

בלינצ'ס:

  • הוסיפו את הביצים, הסוכר, השמן ותמצית הוניל לקערת ערבוב גדולה.
    מתכון בלינצ'ס גבינה ביתי מנצח
  • טרפו את החומרים עד שהם מאוחדים היטב.
  • מזגו פנימה את החלב והמים
  • המשיכו לטרוף את התערובת עד שהיא אחידה היטב.
    מתכון בלינצ'ס גבינה ביתי מנצח
  • נפו את הקמח עם אבקת הסודה לשתייה והמלח לקערה.
  • המשיכו לטרוף את התערובת עד לקבלת מרקם חלק ללא גושים.
    מתכון בלינצ'ס גבינה ביתי מנצח
  • לאחר שהבלילה חלקה, העבירו אותה דרך מסננת עם חורים דקים כדי להיפטר מכל גוש.
  • חממו מחבת טפלון והוסיפו מעט חמאה או שמן. (תשמנו את המחבת רק עבור הבלינצ'ס הראשונה)
  • טיגון יריעות הבלינצ'עס: השתמשו בכף כדי למזוג חלק מהבלילה לתבנית. (כף אחת בכל פעם)
  • טגנו את הבלינצ'ס משני הצדדים עד הזהבה. תדעו שזה הזמן להפוך כאשר הקצוות מקבלות צבע זהוב כהה יותר.
    מתכון בלינצ'ס גבינה ביתי מנצח
  • הניחו אותם בצד ועברו להכנת מלית הקרם והתפוחים המקורמלים.

תפוחים מקורמלים:

  • קלפו את התפוחים וחתכו אותם לקוביות קטנות.
  • חממו מחבת וטגנו את החמאה עד שתמס.
  • הוסיפו את התפוחים החתוכים דק, סוכר ומיץ לימון.
  • ערבבו את החומרים עד שהם משולבים היטב. תבחינו בנוזל המצטבר במחבת; זה מגיע מהתפוחים.
  • מטגנים את התפוחים על אש בינונית עד שכל הנוזל יתאדה.
  • הוסיפו את הדבש ואת הצימוקים.
    מתכון בלינצ'ס גבינה ביתי מנצח
  • ערבבו את התערובת היטב והסירו מהאש.

מלית:

  • רפדו מסננת מספר מגבות נייר מטבח.
  • שפכו את גבינת השמנת הרכה על מגבות הנייר.
  • תנו לגבינה לשבת לפחות 15 דקות כדי לנקז כמה שיותר מנוזליה.
  • העבירו את הגבינה המסוננת לקערה כשהקצוות מתחילות להתקשות.
  • הוסיפו את תערובת הפודינג בטעם וניל יחד עם התפוחים המקורמלים וסוכר הוניל.
  • ערבבו היטב עד לקבלת מלית אחידה.
    מתכון בלינצ'ס גבינה ביתי מנצח

גלגול והגשה:

  • הניחו כל הבלינצ'ס על משטח ישר.
  • מלאו בכמות מתאימה. קפלו את הצדדים אל המלית ואז מגלגלים.
    מתכון בלינצ'ס גבינה ביתי מנצח
  • מחממים מחבת טפלון עם קצת חמאה
  • מטגנים את הבלינצ'ס עם התפר כלפי מטה, למשך דקה בערך או עד הזהבה קלה. הופכים לצד השני ומטגנים עוד קצת
    מתכון בלינצ'ס גבינה ביתי מנצח
  • אפשר לפדר באבקת סוכר עם ההגשה. אפשר גם להוסיף מעל קצת תפוחים מקורמלים עם ההגשה.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

הבמה כולה שלכם!

רוצים הזדמנות לככב אצלנו באתר? תשאירו תגובה ושלחו לאינסטגרם תמונות או לפייסבוק


5 star rating
5 star rating
5 star rating
5 star rating
5 star rating
"למרות כמות הצעדים, זה היה כל כך קל להכנה! בעצם מדובר במתכון לקרפ עם מלית גבינה שמנתית, אבל זה טעים יותר בהרבה רמות!"
רחל
5 star rating
5 star rating
5 star rating
5 star rating
5 star rating
"ממש תודה רבה על המתכון הזה, הסרטון עשה הכל קל וברור להבנה"
תאני
5 star rating
5 star rating
5 star rating
5 star rating
5 star rating
"יצאו מעולה! השתמשתי בסירופ תותים ובסירופ אוכמניות, והבלינצ'ס האלה עשו לי את היום!"
אנסטסיה

רק עוד דבר אחד אחרון!

 התעורר החשק למתוק? עשרות מתכוני עוגות מנצחים מחכים לכם – עכשיו באתר!


Similar Posts

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?