| | |

מתכון לחרוסת קלה ב-10 דק'

מתכון לפסח עם חווית טעמים עשירה ומפנקת במינימום השקעה!
בהשראת: דניאל סאלם
ציון 4.50 על ידי 6 דירוגים
מתכון לחרוסת קלה חרוסת

לא מעבירים את חג פסח זה בלי הקינוח הכי מסורתי שיש עם טעם שישאיר את כולם מכורים לעוד!

מתכון לפסח שתמיד בגדר החובה להכין, והפעם לא צריך להתעסק עם תמרים ולא לטחון אותם. קבלו מתכון לחרוסת קלה שמכינים ב-10 דקות בלבד, בלי התפשרות על הטעם העשיר מהמון אגוזים ושקדים קלויים וקריספיים, עם סילאן תמרים טבעי ומענג.

חרוסת קלה ומהירה ב-3 מצרכים בלבד שמספקת חווית טעמים עשירה במינימום השקעה. רק להיזהר לא לאכול הכל בכפית אחת לפני שמסיימים להכין!

פחות מתחברים לשקדים? נסו מתכון לחרוסת כמו בבית ההורים בעדה הכורדית.    

ספר המתכונים של דניאל סאלם

מתכון לחרוסת קלה
צילום: דניאל סאלם

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

מתכון לחרוסת קלה חרוסת

מתכון לחרוסת קלה ב-10 דק'

מתכון לפסח עם חווית טעמים עשירה ומפנקת במינימום השקעה!
ציון 4.50 על ידי 6 דירוגים
לדרג
באדיבות: דניאל סאלם

המצרכים

  • 500 גרם אגוזי מלך לא קלויים
  • 250 גרם שקדים לא קלויים (כדאי להשקיע בשקד איכותי למי שיכול!)
  • צנצנת סילאן טבעי (לא בהכרח צנצנת שלמה)

אופן ההכנה

  • קולים את השקדים והאגוזים בתנור עד שהם נהיים קריספיים ולא לחים. ואז מצננים לגמרי.
  • טוחנים במעבד מזון לשברים לא דקים מדי ולא עבים מדי.
  • נניח את התערובת בקערה ונוסיף סילאן עד שהכל אחיד. העיסה צריכה להיות לא נוזלית מדי וגם לא קשה, משהו באמצע.
  • אפשר להוסיף יין ופירות יבשים אם אוהבים.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.
מתכון לחרוסת קלה
דניאל סאלם

הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!

Similar Posts

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?