| | | | | |

עוגת תפוחים בחושה מהירה ועסיסית

0 כלים: עוגת תפוחים בחושה מהירה ועסיסית ללא הקצפה או הפרדה! עם ניחוח עדין של קינמון
בהשראת: לינדה לנגנר
ציון 4.44 על ידי 16 דירוגים
עוגת תפוחים בחושה

עוגת תפוחים בחושה עסיסית ביותר , שתכינו בצ'יק-צ'ק!

עוגת תפוחים בחושה עם ניחוח עדין של קינמון , ובעיקר בלי הקצפה , בלי הפרדת ביצים , ובלי ללכלך הרבה כלים ולגרום למדיח לעבוד שעות נוספות…

תפוחים הם ללא ספק הפרי המועדף ובעיקר תפוחים מבושלים או אפויים מכיוון שכשמחממים את התפוחים משתחרר מהם סוכר פירות, מה שהופך את התפוח למתוק כך שאין צורך להוסיף לעוגה הרבה סוכר מעובד. בנוסף המתכון הוא ללא הקצפה , הפרדה של ביצים ובעיקר בלי הרבה כלים…כידוע פעולה של שטיפת כלים היא לא אהובה על כולנו. אז תתכוננו להתמכר לטעם המתוק ולריח העדין של קינמון!

אז למה אתם מתלבטים? אם כבר תכננתם להכין עוגת פירות , לכו על עוגת תפוחים בחושה מתוקה וטעימה בהכנה מהירה , שאין אחד שלא יאהב ויבקש מכם את המתכון!
 
 

ספר המתכונים של לינדה לנגנר

עוגת תפוחים בחושה
צילום: לינדה לנגנר

למה באמת כדאי לכם: עוגת תפוחים בחושה

  • מתוק של הטבע: התפוח האפוי הוא מתוק וטעים – לא סתם הוא הפרי המועדף!

  • קינמון מוסיף המון: במקרה הזה לו בכלל לא קילשאה , כי הריח של הקינמון פשוט משגע!

  • 0 כלים: חלומו של כל טבח ביתי זה להכין עוגה בלי ללכלך הרבה כלים, הרי בינינו…למי יש כוח לשטוף כלים?

  • ללא הקצפה והפרדה: אם אתם תמיד מסתבכים בשלב הזה של המתכון…החלטנו להקל עליכם ולהוריד את ההקצפה, והפרדת חלבונים.

שורה תחתונה: עוגה תפוחים בחושה מהירה ועסיסית, עם ניחוח של קינמון ובלי הרבה כלים!

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

אז איך מכינים?

עוגת תפוחים בחושה

עוגת תפוחים בחושה מהירה ועסיסית

0 כלים: עוגת תפוחים בחושה מהירה ועסיסית ללא הקצפה או הפרדה! עם ניחוח עדין של קינמון
ציון 4.44 על ידי 16 דירוגים
לדרג
זמן הכנה: 20 minutes
זמן בישול/אפייה: 40 minutes
סה״כ זמן: 1 hour
באדיבות: לינדה לנגנר

ציוד

כוס מידה אוניברסלית 240 מ"ל
תבנית קוגלהוף או 3 תבניות אינגלישקייק

המצרכים

מצרכים:

  • 3 כוסות קמח
  • 1 שקית אבקת אפייה (10 גרם)
  • קורט מלח
  • 2 כפיות קינמון
  • 1⅔ כוס סוכר
  • 1 כוס שמן
  • 4 ביצים
  • 2 כפיות תמצית וניל
  • 1 שמנת חמוצה (או ½ כוס מיץ תפוזים)
  • 3-4 תפוחים (ירוקים קלופים וחתוכים לקוביות קטנות)

אופן ההכנה

  • לערבב בקערה קמח, מלח, קינמון ואבקת אפייה.
  • בקערה נוספת לטרוף ביצים, להוסיף סוכר ולטרוף 3-4 דקות
  • לאחר מכן לקערה להוסיף שמנת/מיץ ולטרוף היטב, ולהוסיף שמן ותמצית וניל ולטרוף לבלילה אחידה
  • להוסיף לקערה את תערובת הקמח ולטרוף לעיסה אחידה (העיסה כבדה) לעבור למרית
  • להוסיף קוביות תפוחים ולערבב עד שהתפוחים מעורבבים היטב עם התערובת
  • לצקת לתבניות משומנות ולאפות בתנור מחומם מראש ל - 180 מעלות 40-45 דקות
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.


שאלות נפוצות: עוגת תפוחים בחושה

אפשר להחליף את השמנת החומצה כדי להפוך את העוגה לפרווה?

כן , רשום בפירוט במתכון שאפשר לשים מיץ תפוזים במקום שמנת חמוצה

 
עוגת תפוחים בחושה
צילום: לינדה לנגנר

רוצים הזדמנות לככב באתר?! הגיבו למטה או שלחו לנו את התמונות שלכם למתכון!


רק עוד דבר אחד אחרון!

עוגת תפוחים בחושה

 

המתכון הזה הוא חלק מאוסף מתכוני עוגות בחושות מושלמים. אל תפספסו!

עוד מתכונים מעניינים באתר

מקור: בדף פייסבוק Linda's Home Made

Similar Posts

4 Comments

    1. היי איריס!
      אכן אפשרי, את רק צריכה להחליף את הקמח הרגיל בקמח שקדים או תערובת קמח כשרה לפסח. מקווים שעזרנו! 🙂

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?