|

לחמניות לפסח

הפסח הזה כבר לא מוותרים על לחם טעים! לחמניות כשרות לפסח רכות וטעימות, מבטיחים שיחסלו את כולן הילדים!
בהשראת: ג׳וזט רביב
ציון 4.59 על ידי 17 דירוגים

לחמניות רכות וטעימות, מבטיחים שיחסלו את כולן הילדים!

לחמניות לפסח – מתכון לחמניות כשרות לפסח שישדרגו לכם את החג!

הפסח הזה כבר לא מוותרים על לחם טעים!

ספר המתכונים של ג'וזט רביב  

לחמניות לפסח
צילום: ג׳וזט רביב

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

אז איך מכינים?

לחמניות לפסח

הפסח הזה כבר לא מוותרים על לחם טעים! לחמניות כשרות לפסח רכות וטעימות, מבטיחים שיחסלו את כולן הילדים!
ציון 4.59 על ידי 17 דירוגים
לדרג
כמות 10
באדיבות: ג׳וזט רביב

המצרכים

  • 1 כוס קמח תפוחי אדמה
  • 1 כוס קמח מצה דק לעוגות
  • 1 כוס קמח תירס
  • 1 שקית אבקת אפייה
  • 2 כוסות מים
  • 1 כוס שמן
  • 8 ביצים
  • קורט מלח
  • קורט פלפל שחור
  • 1 ביצה

אופן ההכנה

  • מרתיחים 2 כוסות מים בסיר, ומוסיפים לסיר: שמן, מלח, ופלפל שחור.
  • מורידים מהאש
  • מוסיפים קמח תפוחי אדמה, קמח תירס, קמח מצה ואבקת אפייה.
  • מערבבים היטב
  • מקציפים את הביצים (ממש טיפה רק שיהיה תפוח, משהו כמו 2-3 דקות אולי פחות)
  • מוסיפים לתערובת עד שהביצים נבלעות
  • בנייר אפיה בתבנית לשים את הלחמניות דרך שקית זילוף ללא צנתר חתוך לפתח רחב
  • או בידיים רטובות ליצור לחמנייה
  • מורחים חלמון ביצה ולתנור - עד הזהבה וקבלת צבע יפה
  • זמן מוערך כ- 45 דקות

הערות וטיפים

לחמם מראש תנור ל 200 מעלות
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.


שאלות נפוצות: לחמניות לפסח

לגבי השקית זילוף לאיזה גודל חתכת אותה?
פתח רחב שיעבור פס לחמנייה – לא מאד גדול זה תופח קצת באפיה וגם שיצאו מספיק לחמניות.
יצא לי דליל מה עושים?
תוסיפי עוד קצת קמח מצה.
לחמניות לפסח
צילום: ג׳וזט רביב
לחמניות לפסח
צילום: Efrat Shoham, ג׳וזט רביב
לחמניות לפסח
צילום: Efrat Shoham, ג׳וזט רביב

רוצים הזדמנות לככב באתר?! הגיבו למטה או שלחו לנו את התמונות שלכם למתכון!


רק עוד דבר אחד אחרון!

מתכון זה הינו חלק מאוסף מתכוני פסח מושלמים. אל תפספסו!

עוד מתכונים מעניינים באתר

מקור: ג'וזט רביב

Similar Posts

16 Comments

  1. ברשימת מצרכם לתכון קיים שקית אבקת אפיה אך במתכון עצמו לא מוזכר. אז כן או לא? ואם כן – מתי?

    1. היי אוולין! תודה על התגובה החשובה שלך. בדקנו את המתכון ואת צודקת, זה תוקן. את אבקת האפייה יש להוסיף עם הקמחים.

    1. היי דליה, ניתן להשתמש בכל אחד מכיוון שקמח תירס כשר לפסח לאוכלי קטניות. חג שמח!

      1. יקירה
        ניסיתי פעמיים וחבל על המצרכים והעבודה,מצטערת זה ממש לא.
        הכנתי לפי ההוראות,הבצק נוזלי ואיך אפשרות ליצור בידיים.

      2. מתכון מזעזע , עיסה נוזלית ברמות ולא ניתן להקשות אותה גם אם מוסיפים את הקמחים , לא תופחת כלום . פשוט זוועה.

  2. היי. העיסה יצאה ממש רטובה, ל4 ניתן לזלפה כלל.
    הנחתי כתוך תבניות קטנות.
    מה הסיבה? תודה רבה

    1. קודם כל לא נורא לא להתייאש, יכול להיות שכמות המים בסיר הייתה גדולה? להרתיח 2 כוסות מים רק ולהקפיד לערבב היטב, בהצלחה בפעם הבאה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?