| | |

עוגת תפוחים בחושה בקערה אחת

קלה, עסיסית ואפילו פרווה: עוגת תפוחים בחושה בקערה אחת! עוגת תפוחים נימוחה ומרעננת לכבוד הקיץ הקרב הבא!
בהשראת: חגית סלימי
עדיין אין דירוגים
עוגת תפוחים בחושה 

עוגה בחושה של תפוחים רק בקערה אחת ובלי הרבה הכנות מוקדמות! עוגת פרווה בחושה מתאימה לשומרי כשרות – ,קלה ומרעננת לכבוד הקיץ – עונת הפירות , ים ושמש! . בקיצור מה שווה ים ושמש בלי עוגת פירות מרעננת ומתוקה? תתכוננו להתמכר ללהיט של הקיץ – עוגת תפוחים בחושה.

עוד מעט הקיץ ומגיע וזה בדיוק הזמן לשלב את הפירות המתוקים והמרעננים לתוך הקינוחים הקיציים שלכם , ומה יותר מרענן ומתוק מתפוח?. עוגות בחושות הן מטבען אווריריות קלות ועסיסיות , ואותן מכינים בכל עונות השנה אבל קינוחי פירות בדרך כלל מכינים בקיץ… לכן זה בדיוק הזמן להכין את עוגת תפוחים בחושה – אין ספק שזו עוגה האידיאלית לעונה מכיוון שהיא לא נמסה כל כך מהר תחת השמש הקופחת , וגם אם היא בכל זאת מתחממת מהשמש היא לא מאבדת מהטעם והאיכות שלה. 

אז בלי הרבה הכנות מוקדמות או כלים מיותרים כל מה שתצטרכו זה רק כף , קערה ( והרבה חום ואהבה ) וזה מספיק כדי להכין עוגת תפוחים בחושה , טעימה – שלא תאמינו שהכנתם אותה בעצמכם!

 
 

ספר המתכונים של חגית סלימי

עוגת תפוחים בחושה 
צילום: חגית סלימי

למה באמת כדאי לכם: עוגת תפוחים בחושה

  • הכי מתוק שיש: אם אתה אוהבים מתוק ונמאס לכם מעוגות שוקולד הבנאליות , עוגת התפוחים הזו תרענן לכם את החך וחוש הטעם המתוק!

  • כף וקערה: עוגה קלילה ופשוטה! בלי הרבה סיבוכים , הכנות מוקדמות או כלים מיותרים.

  • פירות או לא להיות? עונת הקיץ היא ללא ספק עונת הפירות המרעננים והמתוקים!

  • פרווה: עוגת תפוחים בחושה – פרווה! כך גם בארוחה חלבית או בשרית תוכלו ליהנות ממנה!

שורה תחתונה: עוגת תפוחים בחושה , קלה, מרעננת וטעימה ואפילו פרווה! בקערה אחת בלבד!

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

אז איך מכינים?

עוגת תפוחים בחושה 

עוגת תפוחים בחושה בקערה אחת

קלה, עסיסית ואפילו פרווה: עוגת תפוחים בחושה בקערה אחת! עוגת תפוחים נימוחה ומרעננת לכבוד הקיץ הקרב הבא!
עדיין אין דירוגים
לדרג
זמן הכנה: 15 minutes
זמן בישול/אפייה: 45 minutes
סה״כ זמן: 1 hour
סוג: עוגת תפוחים
באדיבות: חגית סלימי

ציוד

2 תבניות אינגליש קייק משומנות

המצרכים

מצרכים:

  • 5 תפוחים (מתוקים)
  • 1 כוס סוכר
  • 1 כפית קינמון
  • 4 ביצים (לארג')
  • 2 כוסות קמח (תופח)
  • 1 כוס שמן

אופן ההכנה

  • לחתוך לקוביות 5 תפוחים מתוקים , לערבב עם כוס סוכר וכפית קינמון.
  • להוסיף 4 ביצים לארג' ו-2 כוסות קמח תופח ולהוסיף כוס שמן
  • לערבב הכל היטב ולשפוך ל- 2 תבניות אינגליש קייק משומנות.
  • לאפות כ- 45 דק ב 180 מעלות. לבדוק עד שקיסם יוצא יבש.

הערות וטיפים

צפו בתמונה מהכנת העוגה :
עוגת תפוחים בחושה
צילום: חגית סלימי
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.


שאלות נפוצות: עוגת תפוחים בחושה 

האם יש תחליף לתפוחים?

אפשר כל פרי אחר שזיפים , אגסים…זה מה שניסיתי.

עוגת תפוחים בחושה
צילום: חגית סלימי

רוצים הזדמנות לככב באתר?! הגיבו למטה או שלחו לנו את התמונות שלכם למתכון!


רק עוד דבר אחד אחרון!

מתכון הזה הינו חלק מאוסף מתכוני עוגות פירות מושלמים. אל תפספסו!

עוד מתכונים מעניינים באתר

Similar Posts

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?