Go Back
+ servings

לחמניות לפסח

הפסח הזה כבר לא מוותרים על לחם טעים! לחמניות כשרות לפסח רכות וטעימות, מבטיחים שיחסלו את כולן הילדים!
ציון 4.59 על ידי 17 דירוגים
כמות 10
באדיבות: ג׳וזט רביב

המצרכים

  • 1 כוס קמח תפוחי אדמה
  • 1 כוס קמח מצה דק לעוגות
  • 1 כוס קמח תירס
  • 1 שקית אבקת אפייה
  • 2 כוסות מים
  • 1 כוס שמן
  • 8 ביצים
  • קורט מלח
  • קורט פלפל שחור
  • 1 ביצה

אופן ההכנה

  • מרתיחים 2 כוסות מים בסיר, ומוסיפים לסיר: שמן, מלח, ופלפל שחור.
  • מורידים מהאש
  • מוסיפים קמח תפוחי אדמה, קמח תירס, קמח מצה ואבקת אפייה.
  • מערבבים היטב
  • מקציפים את הביצים (ממש טיפה רק שיהיה תפוח, משהו כמו 2-3 דקות אולי פחות)
  • מוסיפים לתערובת עד שהביצים נבלעות
  • בנייר אפיה בתבנית לשים את הלחמניות דרך שקית זילוף ללא צנתר חתוך לפתח רחב
  • או בידיים רטובות ליצור לחמנייה
  • מורחים חלמון ביצה ולתנור - עד הזהבה וקבלת צבע יפה
  • זמן מוערך כ- 45 דקות

הערות וטיפים

לחמם מראש תנור ל 200 מעלות
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.