Go Back
Print
Recipe Image
Notes
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
לחמניות לפסח
הפסח הזה כבר לא מוותרים על לחם טעים! לחמניות כשרות לפסח רכות וטעימות, מבטיחים שיחסלו את כולן הילדים!
ציון
4.59
על ידי
17
דירוגים
כמות
10
באדיבות:
ג׳וזט רביב
המצרכים
▢
1
כוס
קמח תפוחי אדמה
▢
1
כוס
קמח מצה דק לעוגות
▢
1
כוס
קמח תירס
▢
1
שקית
אבקת אפייה
▢
2
כוסות
מים
▢
1
כוס
שמן
▢
8
ביצים
▢
קורט
מלח
▢
קורט
פלפל שחור
▢
1
ביצה
אופן ההכנה
מרתיחים 2 כוסות מים בסיר, ומוסיפים לסיר: שמן, מלח, ופלפל שחור.
מורידים מהאש
מוסיפים קמח תפוחי אדמה, קמח תירס, קמח מצה ואבקת אפייה.
מערבבים היטב
מקציפים את הביצים (ממש טיפה רק שיהיה תפוח, משהו כמו 2-3 דקות אולי פחות)
מוסיפים לתערובת עד שהביצים נבלעות
בנייר אפיה בתבנית לשים את הלחמניות דרך שקית זילוף ללא צנתר חתוך לפתח רחב
או בידיים רטובות ליצור לחמנייה
מורחים חלמון ביצה ולתנור - עד הזהבה וקבלת צבע יפה
זמן מוערך כ- 45 דקות
הערות וטיפים
לחמם מראש תנור ל 200 מעלות
נסית את המתכון ואהבת אותו?
כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.