פריקסה כשר לפסח
אחד הסנדוויצ‘ים האהובים ביותר שיש. מתכון פריקסה כשר לפסח ביתי שתמיד יוצא בדיוק כמו שצריך להיות – אוורירי, רך, טעים ועם ריח שמשגע שמושך את כל מי שבבית.
פריקסה כשר לפסח טעימה במיוחד

אחד הסנדוויצ‘ים האהובים ביותר שיש. מתכון פריקסה טוניסאי ביתי כשר לפסח שתמיד יוצא בדיוק כמו שצריך להיות – אוורירי, רך, טעים ועם ריח שמשגע שמושך את כל מי שבבית.
פריקסה כשר לפסח במילוי טעים ומגרה עם מראה שונה ומיוחד שתמיד יגנוב תשומת לב, ובהכנה קלילה המניבה תוצאות חלומיות עם מרקם חלומי וטעם טוב לא פחות.
[button color="grey" size="medium" link="https://metukimil.co.il/tag/נועם-זיגדון " icon="" target="false" nofollow="false"]ספר המתכונים של נועם זיגדון [/button]

[adinserter block="2"]
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
אז איך מכינים?

פריקסה כשר לפסח טעימה במיוחד
ציוד
המצרכים
- 12 מצות
- 1 כוס קמח מצה
- 1 שקית אבקת אפיה (10 גרם)
- 5 ביצים (L)
- פלפל שחור (מעט)
- מלח (קורט)
- שמן (לטיגון)
למילוי:
- תפוחי אדמה (לפי הטעם)
- טונה סחוטה משמן (לפי הטעם)
- מלפפון חמוץ (לפי הטעם)
- טבעות זיתים שחורים (לפי הטעם)
- ביצים קשות (לפי הטעם)
- פלפל שחור (מעט)
- מלח (קורט)
אופן ההכנה
- לפורר את המצות, להשרות במים רבע שעה ולסחוט היטב.
- להוסיף את הקמח מצות, הביצים, אבקת אפייה, והתבלינים ולהשאיר למנוחה 10 דקות.
- ליצור עם ידיים רטובות לחמניות מאורכות ולטגן בשמן עמוק משני צדדים.
- למילוי נחתוך תפוחי אדמה, טונה סחוטה משמן, מלפפון חמוץ, טבעות זיתים שחורים, ביצים קשות, פלפל שחור, ומלח.
[adinserter block="4"]

