ארוחות בוקר | ארוחות ערב | ארוחות צהריים | כללי | מאכלי עדות | מטבח מרוקאי | מתכונים לפסח | מתכונים נוסטלגיים | פרווה
פריקסה כשר לפסח טעימה במיוחד
פריקסה כשר לפסח במראה שונה ומיוחד שתמיד יגנוב תשומת לב, ובהכנה קלילה המניבה תוצאות חלומיות עם מרקם חלומי וטעם טוב לא פחות.
אחד הסנדוויצ‘ים האהובים ביותר שיש. מתכון פריקסה טוניסאי ביתי כשר לפסח שתמיד יוצא בדיוק כמו שצריך להיות – אוורירי, רך, טעים ועם ריח שמשגע שמושך את כל מי שבבית.
פריקסה כשר לפסח במילוי טעים ומגרה עם מראה שונה ומיוחד שתמיד יגנוב תשומת לב, ובהכנה קלילה המניבה תוצאות חלומיות עם מרקם חלומי וטעם טוב לא פחות.
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
אז איך מכינים?
פריקסה כשר לפסח טעימה במיוחד
פריקסה כשר לפסח במראה שונה ומיוחד שתמיד יגנוב תשומת לב, ובהכנה קלילה המניבה תוצאות חלומיות עם מרקם חלומי וטעם טוב לא פחות.
לדרג
ציוד
כוס חד פעמית חמה
מחבת לטיגון
המצרכים
- 12 מצות
- 1 כוס קמח מצה
- 1 שקית אבקת אפיה (10 גרם)
- 5 ביצים (L)
- פלפל שחור (מעט)
- מלח (קורט)
- שמן (לטיגון)
למילוי:
- תפוחי אדמה (לפי הטעם)
- טונה סחוטה משמן (לפי הטעם)
- מלפפון חמוץ (לפי הטעם)
- טבעות זיתים שחורים (לפי הטעם)
- ביצים קשות (לפי הטעם)
- פלפל שחור (מעט)
- מלח (קורט)
אופן ההכנה
- לפורר את המצות, להשרות במים רבע שעה ולסחוט היטב.
- להוסיף את הקמח מצות, הביצים, אבקת אפייה, והתבלינים ולהשאיר למנוחה 10 דקות.
- ליצור עם ידיים רטובות לחמניות מאורכות ולטגן בשמן עמוק משני צדדים.
- למילוי נחתוך תפוחי אדמה, טונה סחוטה משמן, מלפפון חמוץ, טבעות זיתים שחורים, ביצים קשות, פלפל שחור, ומלח.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.
רק עוד דבר אחד אחרון!
פריקסה כשר לפסח
אומרים שאוכל הוא סוג של נחמה וכשמתחשק לאכול ארוחה טובה ומרחיבת לב לאחר שבוע עמוס, אין ספק שמאכלים פשוטים, עם טעם של פעם, הם אלה שעושים את העבודה.
מקור: פריקסה כשר לפסח מתכון מאת: נועם זיגדון