בורמוליקוס לביבות מצה משודרגות
פסח מסביב לפינה וזה כבר תירוץ להכין את הבורמוליקוס שכולם אוהבים. בורמוליקוס הכי משודרגות, מוכנות מלביבות מצה מטוגנות עם ביצים עם שילוב כל מיני סוגי גבינות אהובות. בורמוליקוס קלות שהכי כיף לזלול חמות ישר מהמחבת!
בורמוליקוס לביבות מצה משודרגות

פסח מסביב לפינה וזה כבר תירוץ להכין את הבורמוליקוס שכולם אוהבים.
בורמוליקוס משודרגים שמכינים מלביבות מצה מטוגנות עם ביצים ושילוב המון מיני סוגי גבינות אהובות.
בורמוליקוס שהכי כיף לזלול חמות ישר מהמחבת לצלחת, ניתן להכין לארוחת בוקר או ערב בפסח.
[button color="grey" size="medium" link="https://metukimil.co.il/tag/שרה-קורן" icon="" target="false" nofollow="false"]ספר המתכונים של שרה קורן [/button]

[adinserter block="2"]
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

ציוד
המצרכים
- 5 יחידות מצות
- 1/2 כוס מים
- 3 יחידות ביצים
- 1/2 גביע קוטג'
- 1/2 גביע גבינה לבנה
- 150 גרם גבינה בולגרית מגוררת
- 150 גרם גבינה צהובה מגוררת
- 2-3 גבעולי בצל ירוק קצוצים
- מלח ופלפל לפי הטעם
אופן ההכנה
- את המצות נפורר ונכניס לקערה יחד עם 1/2 כוס מים. נערבב היטב ונניח ל-10 דקות.
- נוסיף לקערה ביצים ונערבב היטב.
- נוסיף גם גבינות, בצל ירוק ותבלינים ונערבב עד לאיחוד.
- נחמם שמן חצי עמוק במחבת רחבה, בעזרת כף ליצוק קציצות / לביבות למחבת ונטגן עד להזהבה משני הצדדים.
[adinserter block="4"]
רק עוד דבר אחד אחרון!
מתכון זה הינו חלק מאוסף מתכוני פסח מושלמים. אל תפספסו!