| | | | | | | |

עוגת "סולת" של פסח ב-5 דקות

עוגת "סולת" טעימה, פרווה וכשרה לפסח. קלה ומהירה מאוד להכנה, ללא צורך במיקסר או כלים מיוחדים. פשוט לערבב ולאפות.
בהשראת: ירדנה ג'נאח
ציון 4.50 על ידי 2 דירוגים
עוגת "סולת"

עוגת "סולת" טעימה שלא כדאי לפספס!

כמה שהטעם דומה לזה של עוגת סולת, תופתעו לגלות שהמתכון הזה מוכן בלי קמח רגיל או סולת.

עוגת ספרה (טישפישתי), עוגה טורקית, פרווה וכשרה לפסח שמכינים ב־5 דקות ויוצאת עוגה מושלמת להגשה בכל רגע נתון בחג הפסח ובכל השנה. מומלץ בחום!

ספר המתכונים של ירדנה ג'נאח

 

עוגת סולת
צילום: ירדנה ג'נאח

למה באמת כדאי לכם: עוגת סולת של פסח

    • אוהבים עוגות סולת? קבלו את הגרסא הכי קרובה וטעימה שיש לחג פסח!
    • עוגת פרווה וניתנת ואפשר להגיש אותה אחרי כל ארוחה!
    • עוגה שמכינים ב־5 דקות, ללא מאמץ וללא מיקסר או בלאגן במטבח – פשוט להכין ולחזור לבלות!

שורה תחתונה: זאת עוגה הכי קלה שיש, מתאימה להגשה בכל רגע ופשוט חבל לפספס!

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
דרגו את המתכון כאן

איך מכינים? הקליקו לסרטון מלא:

 

עוגת "סולת"

עוגת "סולת" של פסח ב-5 דקות

עוגת "סולת" טעימה, פרווה וכשרה לפסח. קלה ומהירה מאוד להכנה, ללא צורך במיקסר או כלים מיוחדים. פשוט לערבב ולאפות.
ציון 4.50 על ידי 2 דירוגים
לדרג
זמן הכנה: 5 minutes
זמן בישול/אפייה: 40 minutes
סה״כ זמן: 45 minutes
סוג: Dessert, עוגה, עוגות, פסח, קינוח, קינוחים
באדיבות: ירדנה ג'נאח

ציוד

כוס מדידה אוניברסלית

המצרכים

רכיבים לעוגה:

  • 3 ביצים
  • 1 כוס בוטנים טחונים
  • 3 כוסות קמח מצה
  • ½1 כוס כוס סוכר
  • ½ כפית קינמון
  • 1 כוס שמן
  • 10 גרם אבקת אפיה (כשרה לפסח)
  • גרידת תפוז (מתפוז שלם)
  • 1 כוס מיץ תפוזים

רכיבים לסירופ:

  • 2 כוסות סוכר
  • 2 כוסות מים
  • 1 פרוסת לימון

אופן ההכנה

  • לערבב את כל רכיבי העוגה עד קבלת עיסה אחידה.
  • להעביר את העיסה בתבנית משומנת, לחתוך לריבועים ולקשט בחצי שקד.
  • לאפות ב־180 מעלות במשך כ־40 דקות.
  • להוציא את העוגה מהתנור ולשפוך את הסירופ מעל בעודה חמה.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.


שאלות נפוצות: עוגת סולת של פסח

אפשר להמיר את הבוטנים לשקדים טחונים?
כן, לטחון דק.
הבוטנים קלויים?
לא חובה.

הבמה כולה שלכם:

"שקד בוטן קישוט וטעימה… השבת עשיתי אותה"
ריקי ספירין-ליליוס

 

עוגת סולת
צילום: ירדנה ג'נאח

רוצים הזדמנות לככב באתר?! הגיבו למטה או שלחו לנו את התמונות שלכם למתכון!

Similar Posts

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?