| | | | |

עוגת אלפחורס בחושה עם טיפ קטן

קבלו מתכון לעוגת אלפחורס בחושה עם טיפ קטן השומר לכם על מרקם רך ומטריף במיוחד.
בהשראת: נועם זיגדון
ציון 4.55 על ידי 22 דירוגים
מתכון עוגת אלפחורס

כל הטעם הזה בהכנה כזו קלה? תכירו את עוגת האלפחורס הכי שווה שתקשט לכם את היום במתיקות שתשאיר אתכם מכורים לעוד ועוד!

קבלו מתכון לעוגת אלפחורס בחושה המקבלת טעם שיא השלמות הודות לטיפ קטן השומר לכם על מרקם רך ומטריף במיוחד.

עוגה מפוארת ומהממת במיוחד שתרשים את כולם במראה המרהיב קודם ואז בחווית טעמים בלתי נשכחת!

ספר המתכונים של נועם זיגדון

מתכון עוגת אלפחורס
צילום: נועם זיגדון

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

איך מכינים? הקליקו לסרטון מלא:

מתכון עוגת אלפחורס

עוגת אלפחורס בחושה עם טיפ קטן

קבלו מתכון לעוגת אלפחורס בחושה עם טיפ קטן השומר לכם על מרקם רך ומטריף במיוחד.
ציון 4.55 על ידי 22 דירוגים
לדרג
באדיבות: נועם זיגדון

ציוד

כוס חד פעמית לשתייה חמה
תבנית פלא גבוהה

המצרכים

  • 3 ביצים
  • 1 כוס שמן
  • 1 גביע שמנת חמוצה (200 מ"ל)
  • 1 כוס סוכר
  • 1 שקית אבקת אפיה (10 גרם)
  • 1 חבילה אינסטנט פודינג וניל (80 גרם)
  • ½1 כוסות קמח
  • ½ כוס קוקוס
  • ½ כוס חלב
  • ריבת חלב (כמות לפי הטעם האישי)

אופן ההכנה

  • נערבב את כל המצרכים הרטובים ולאחר מכן נוסיף את כל המצרכים היבשים
  • מלמעלה נשפוך כמה כפות גדולות של ריבת חלב ומעט קוקוס (לא לערבב).
  • מכניסים לאפייה בתנור שחומם ל-160 מעלות (טעות בסרטון) למשך 40 דקות בערך.

לציפוי:

  • ממיסים במיקרו את הריבת חלב ומזלפים מעל לעוגה בפסים.

הערות וטיפים

את הריבת חלב לשים במקרר לפני שיצאו עיגולים יפים שיישארו ולא ייזלו למטה.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

מתכון עוגת אלפחורס
צילום: נועם זיגדון

 

מתכון עוגת אלפחורס
צילום: נועם זיגדון
מתכון עוגת אלפחורס
צילום: נועם זיגדון

הבמה כולה שלכם:

"מבטיחה לכם שהייתה כאן עוגה
אמלאההה ואבלהההה מאמצתתתת!!!"
ספיר זיגדון

מתכון עוגת אלפחורס
צילום: שירן עוזיאל יעקב

"עוגת אלפחורס של האחת ויחידה כל מתכון אליפותת⁦!"
שירן עוזיאל יעקב

מתכון עוגת אלפחורס
צילום: מיטל שהם

"זאת לא עוגה, זאת רעידת אדמה… חוסלה כעבור שעה!"
מיטל שהם


רק עוד דבר אחד אחרון!

יום הולדת? חג ושמחה? או שיש אורחים בדרך וסתם בא לכם להרשים?

עוד מתכונים מעניינים באתר

Similar Posts

20 Comments

  1. הי, אתר מעולה
    רק לא הבנתי, את הריבת חלב לשים על מלמעלה על הבלילה- לפני ההכנסה לתנור? איך זה יוצא אחכ? לא מתערבב בבלילה?
    תודה רבה!!

    1. היי אביגיל!
      את ריבת החלב יש לשים במקרר כחצי שעה-שעה ולשים מעל העוגה לאחר האפייה.
      בהצלחה 🙂

  2. תודה על המתכון, יש סיכוי שניתן להמיר את השמנת החמוצה בשמנת מתוקה? או במשהו אחר?

    1. היי טלי!
      כדי לשמור על המרקם, אפשר להמיר שמנת חמוצה בחלב קוקוס באותה הכמות.
      בהצלחה 🙂

    1. היי אלי, תודה על ההערה! אמנם בסרטון מצויין שיש לאפות על 180 מעלות למשך כ-40 בדקות, אך גם במתכון הכתוב המקורי וגם המלצתנו היא לאפות על 160 למשך שוב, כ-40 דקות (אפשר לנעוץ קיסם ולראות אם יוצא יבש). בהצלחה!

  3. ע"מ שנוכל להגיע לאותה תוצאה שלך….רצוי מאוד ומתבקש למדוד בכוס אוניברסלית….כוסות לשתיה חמה זה לא יכול לצאת לנו אותה עוגה …גודל הכוס לא שווה…חצי כוס שלך אולי אצלי תראה מעט…וכן הלאה….הגיע הזמן להתקדם דיי עם החד פעמי….תודה.

    1. היי סיגל, אנו מעריכים את חשיבות השמירה על הסביבה וממליצים לגולשינו להשתמש בכלי מידה קבועים, אך למטרת הדיוק אנו משתפים את הכלי המקורי שבו השתמשה בעלת המתכון בהכנתו. כוס מידה אוניברסלית היא בד"כ 240 מ"ל, כוס חד פעמית חמה היא 200 וקרה היא 180 מ"ל. אז להתחשב בכמויות בהתאם או ממליצים לקנות סט כוסות חד פעמיות ולהשתמש רק באפייה (גם מתחשב בסביבה וגם כוס כמו במתכון עוזרת למתכונים לצאת כמו שצריך)

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?