| |

עוגת לוטוס שכבות קלה וממכרת

משכבות פריכות עם קצפת חלומית
ציון 4.64 על ידי 11 דירוגים
עוגת לוטוס

תכירו את עוגת הלוטוס המושלמת שתשנה לכם את כל האווירה בבית ותעשה לכם שמחה וחגיגה עם כל ביס קטן!

קבלו מתכון לעוגת לוטוס שכבות קלה וממכרת, המקבלת תחתית לוטוס פריכה וחמאתית, המשתדכת לקצפת רכה ועשירה בשכבות רבות, ומסיימת בזיגוג מתוק של ממרח לוטוס מושחת ביותר.

עוגה קלה, קלילה, ומרעננת, המרשימה את כולם גם במראה המסחרר שלה וגם בטעם המושלם. ביס אחד קטן וכולם מכורים לעד!

מתכון באדיבות: מעיין ליברמן

ספר המתכונים של מעיין ליברמן

 

עוגת לוטוס

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

עוגת לוטוס

עוגת לוטוס שכבות קלה וממכרת

משכבות פריכות עם קצפת חלומית
ציון 4.64 על ידי 11 דירוגים
לדרג

המצרכים

  • חלב
  • ½ צנצנת ממרח לוטוס (תלוי בתבנית)
  • עוגיות לוטוס (בערך 700 גרם)
  • 150 גרם חמאה

לקצפת:

  • 1 גביע גדול גבינה לבנה 9% (500 גרם)
  • 2 פודינג וניל
  • 1 כפית תמצית וניל
  • ½ כוס סוכר (אפשר להפחית)
  • 2 שמנת מתוקה

אופן ההכנה

  • נפורר את עוגיות הלוטוס לאבקת כגודל התבנית שמשתמשים בה. אפשר לפורר עם כל בלנדר שיש בבית, או עם תחתית של כוס רגילה.
  • ממיסים את החמאה ונספיג את כל פירורי הלוטוס שיתרטבו.
  • נשטח את הפירורים על התבנית, ושמים במקרר עד הכנת הקצפת.
  • להכנת הקצפת - מערבבים עם מיקסר או עם כף את כל המרכיבים יחד, עד ליצירת קצפת.
  • מוציאים את התבנית מהמקרר, ושמים מעל שכבה דקה של קצפת. מעל הקצפת יוצרים שכבה של ביסקוויטים לוטוס שמורטבים בחלב, ומעל עוד שכבה נוספת של קצפת. חוזרים על הפעולה כך שיוצרו 2 שכבות.
  • מכניסים את העוגה למקרר למשך שעתיים בערך.
  • לאחר מכן ממיסים במיקרו ממרח לוטוס, ומוזגים מעל לקצפת.
  • מכינים למקרר לעוד כמה שעות לפני אכילה.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!

מה דעתך על אלה?

6 תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?