| |

עוגת שוקולד עשירה ורכה בטעם מושלם

מרקם חלומי עם טעמים מענגים
בהשראת: ליאת אזולאי
ציון 4.41 על ידי 22 דירוגים
עוגת שוקולד ליאת אזולאי.jpg 2

כמה שקלה כך היא טעימה – תכירו את עוגת השוקולד המושלמת שתקשט לכם את היום במתיקות מפנקת עם כלום עבודה!

קבלו מתכון לעוגת שוקולד עשירה ומושלמת המתקבלת במרקם שוקולדי חלומי עם רכות מפתיעה, וטעמי שוקולד עשירים מענגים.

עוגה קלילה והכי מהירה להכנה שכל אחד יכול להכין בעיניים חצי עצומות. חווית טעמים מדהימה שרק שוקולד אמיתי יכול לספק!

מתכון באדיבות: ליאת אזולאי

ספר המתכונים של ליאת אזולאי

 

עוגת שוקולד ליאת אזולאי.jpg 2

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

עוגת שוקולד ליאת אזולאי.jpg 2

עוגת שוקולד עשירה ורכה בטעם מושלם

מרקם חלומי עם טעמים מענגים
ציון 4.41 על ידי 22 דירוגים
לדרג
באדיבות: ליאת אזולאי

ציוד

תבנית 24
כוס חד פעמית לשתייה קרה

המצרכים

  • 6 ביצים
  • 1 כוס סוכר
  • 1 שקית אבקת אפייה
  • ¾ כוס שמן
  • 1 ½ כוסות קמח
  • 2 כפות קקאו
  • 2 כפות שוקולית
  • 1 כוס נס קפה (חם)

לציפוי:

  • 1 חבילה שוקולד מריר (100 גרם)
  • 150 גרם שמנת מתוקה

אופן ההכנה

  • מקציפים את החלבונים עם כוס סוכר עד לקבלת קצף יציב.
  • את כל החומרים היבשים מערבבים יחד, ואז מוסיפים את החלמונים לקציפת החלבונים במהירות איטית, ומוסיפים את הנס והשמן בהדרגה.
  • בסוף מוסיפים את הקמח בשני סיבובים במיקסר ואחר כך ממשיכים עם לקקן בתנועות עטיפה. לא לשבור את הקרם.
  • מכניסים לאפייה רגילה בתנור שחומם על 170 מעלות למשך 50 דקות בערך.
  • לציפוי - ממיסים את השוקולד המריר עם השמנת מתוקה, ואז שופכים מעל לעוגה.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

עוגת שוקולד ליאת אזולאי.jpg 2

הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!


רק עוד דבר אחד אחרון!
יש לכם שאלות לגבי מתכון עוגת שוקולד זה? אל תהססו לשאול!

מתכון הזה הינו חלק מאוסף
מתכוני עוגות שוקולד מושלמים. אל תפספסו!

עוד מתכונים מעניינים באתר

מקור: עוגת שוקולד – ליאת אזולאי

Similar Posts

6 Comments

    1. כשהעוגה יוצאת דחוסה ייתכן שהתערובת של העוגה עורבבה יתר על המידה- כשמוסיפים לבלילה את הקמח מערבבים ערבוב קצר וקליל כמה שאפשר ולא מעבר כי לערבב ולערבב יותר מדי פוגע באווריריות העוגה. סיבה שנייה אפשרית היא שהביצים במתכון לא הוקצפו מספיק.הקצפה יותר תפוחה נותנת עוגה אוורירית יותר. בהצלחה בפעם הבאה!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?