|

אוזני המן שלא נפתחות בחיים

קבלו מתכון מושלם לאוזני המן עם בצק פריך פריך שבכל ביס מתמכרים מחדש. וכמה כיף שאוזני ההמן לא נפתחות לעולם?
בהשראת: סיון צרור
ציון 4.59 על ידי 118 דירוגים
אוזני המן

כי אין אין אין על אוזני המן!

קבלו מתכון לאוזני המן הכי פריכות, טעימות ויפות שיש. מתכון מלא בכל טוב, פשוט וקל להכנה! איזה כיף שפורים קרב ובא ואפשר לשתף את המתכון המהמם ביותר לאוזני המן שלא נפתחות שאתם פשוט חייבים להכין.

 

 
 

ספר המתכונים של סיון צרור

אוזני המן
צילום:סיון צרור

למה באמת כדאי לכם: אוזני המן

  • המתכון המושלם במיוחד לפורים: מתכון הכי טעים לאוזני המן עם בצק פריך לא מהעולם הזה.
  • אוזני המן שלא נפתחות: כמה כיף לצפות לאוזני המן מושלמות כשהן יוצאות חמות ונראות ממש כמו במאפיות?
  • מתכון קל, פשוט ומהיר שלא מצריך הרבה עבודה וכיף להכין עם הילדים והנכדים!
  • וכמובן – מתאים לכולם! אפשר להפוך את המתכון לפרווה, ללא מיקסר, לבחור מילוי על פי העדפה וכו'.

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

  דרגו את המתכון כאן

 אז איך מכינים?

 

אוזני המן

אוזני המן שלא נפתחות בחיים

קבלו מתכון מושלם לאוזני המן עם בצק פריך פריך שבכל ביס מתמכרים מחדש. וכמה כיף שאוזני ההמן לא נפתחות לעולם?
ציון 4.59 על ידי 118 דירוגים
לדרג
כמות 30 אוזני המן
זמן הכנה: 40 minutes
זמן בישול/אפייה: 14 minutes
סה״כ זמן: 54 minutes
סוג: אוזני המן, עוגיות, פורים
באדיבות: סיון צרור

ציוד

כוס מדידה אוניברסלית

המצרכים

  • 200 גרם חמאה רכה (לשים לב שהחמאה לא מומסת!)
  • 100 גרם אבקת סוכר
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 1 ביצה לארג'
  • 350 גרם קמח רגיל מנופה
  • ½ כפית בלבד של אבקת אפייה

למילוי:

  • כל ממרח שאוהבים - נוטלה/שחר/ממרח תמרים

מצרכים למלית פרג:

  • 1/2 1 כוסות פרג (טחון טרי בלבד)
  • 3/4 כוס סוכר
  • 1/2 כוס חלב
  • 25 גרם חמאה
  • 1/2 כוס שקדים טחונים לאבקה
  • 1 כף דבש

אופן ההכנה

  • במיקסר עם וו גיטרה נקרים יחד חמאה ואבקת סוכר במשך דקה.
  • נוסיף ביצה ווניל ונמשיך להקרים יחד.
  • נעצור את המיקסר ונוסיף קמח ואבקת אפייה.
  • נעבד עד שנוצר בצק. לא יותר מדקה.
  • ניתן לעבוד עם הבצק ישר אבל אם הוא רך מדי.
  • נקרר את הבצק במשך חצי שעה במקרר.
  • נרדד דק ( חשוב) ונקרוץ עיגולים. נמלא בממרח. ונסגור לצורת אזן המן.
  • נאפה ב180 מעלות במשך 12-14 דקות.
  • מלית פרג:
  • להרתיח חלב סוכר חמאה ודבש
  • להוסיף פרג ושקדים טחונים. לצנן היטב.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

 

אוזני המן
צילום:סיון צרור
אוזני המן
צילום:סיון צרור

 

אוזני המן
צילום: סיון צרור

 

 


שאלות נפוצות:אוזני המן

כמה כוסות זה 400 גרם? כמעט 3 כוסות.
האם צריך לשים במקרר את הבצק? לא חייב. אפשר ישר לעבוד איתו.
איך אפשר להפוך את המתכון לפרווה? אפשר להחליף את החמאה במחמאה או נטורינה.
האם ניתן לעשות את המתכון ללא מיקסר? כן. אפשר עם כף עץ לערבב חמאה רכה ואבקת סוכר. לאחר מכן להוסיף ביצה ווניל. את הקמח ידני בסוף.
האם יש תחליף לביצה בבצק? אפשר לשים קצת יותר שמן במקום.

הבמה כולה שלכם:

"הכנתי וכל המשפחה אהבה, מתכון מעולה!"
ג'נט

 

אוזני המן

"יצא פצצה! תודה על מתכון מדהים!!"
נועה נסימי

 

 

אוזני המן
צילום: ג'וזט רביד

"גם שלי לא נפתחו!"
ג'וזט
רביד

רוצים הזדמנות לככב באתר?! הגיבו למטה או שלחו לנו את התמונות שלכם למתכון!


רק עוד דבר אחד אחרון!

מתכון זה הינו חלק מאוסף מתכוני עוגיות מושלמים. אל תפספסו!

עוד מתכונים מעניינים באתר

 
מקור: Sivan Zror |מוזמנים לעקוב בדף: אפייה עם סיוי
 

Similar Posts

46 Comments

  1. 5 stars
    לא מהעולם הזה!!אין מילים! בעלי אמר שבכל ה60 שנה שלו הוא לא אכל כאלה אזני המן טובות! המון תודה!

    1. היי שלומית,
      איזה יופי!! תענוג גדול שנהניתם מהמתכון, הוא באמת מוצלח מאוד 🙂
      נשמח גם לראות תמונות בקבוצה אם בא לך לשתף

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?