Go Back
מתכון עוגת אלפחורס

עוגת אלפחורס בחושה עם טיפ קטן

קבלו מתכון לעוגת אלפחורס בחושה עם טיפ קטן השומר לכם על מרקם רך ומטריף במיוחד.
ציון 4.55 על ידי 22 דירוגים
באדיבות: נועם זיגדון

ציוד

כוס חד פעמית לשתייה חמה
תבנית פלא גבוהה

המצרכים

  • 3 ביצים
  • 1 כוס שמן
  • 1 גביע שמנת חמוצה (200 מ"ל)
  • 1 כוס סוכר
  • 1 שקית אבקת אפיה (10 גרם)
  • 1 חבילה אינסטנט פודינג וניל (80 גרם)
  • ½1 כוסות קמח
  • ½ כוס קוקוס
  • ½ כוס חלב
  • ריבת חלב (כמות לפי הטעם האישי)

אופן ההכנה

  • נערבב את כל המצרכים הרטובים ולאחר מכן נוסיף את כל המצרכים היבשים
  • מלמעלה נשפוך כמה כפות גדולות של ריבת חלב ומעט קוקוס (לא לערבב).
  • מכניסים לאפייה בתנור שחומם ל-160 מעלות (טעות בסרטון) למשך 40 דקות בערך.

לציפוי:

  • ממיסים במיקרו את הריבת חלב ומזלפים מעל לעוגה בפסים.

הערות וטיפים

את הריבת חלב לשים במקרר לפני שיצאו עיגולים יפים שיישארו ולא ייזלו למטה.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.