| |

תבשיל חזה עוף ופתיתים בסיר אחד ומיוחד

תבשיל חזה עוף עסיסי ורך בסיר אחד עם שפע ירקות מעולים, פתיתים נימוחים ועשירים ותיבול מהמם שיציף את הבית בניחוח מעורר תיאבון למנה מושקעת ויפהפייה בהכנה קלה
בהשראת: ליטל אשואל
ציון 5 על ידי דירוג אחד
תבשיל חזה עוף

נכון, לכל אחד יש את השיטה המיוחדת שלו להכנת תבשיל חזה עוף, לפעמים מקבלים השראה מבית סבתא, מהמטבח של אמא. גם אנחנו התפתינו והכנו בקלילות מתכון מושלם של תבשיל עוף עם פתיתים וירקות שמתבשל אצלנו במשפחה עשרות שנים ובכל פעם יוצא הכי הכי טעים.

חוץ מהנינוחות והמראה המשגעים, הכיף הכי גדול של תבשיל חזה עוף עם פתיתים וירקות שהכל מתבשל בסיר אחד וייתן לכם ארוחת צהריים משגעת בכלום זמן עבודה.

אז מה יש לנו בסיר המהמם הזה? כל מה שצריך כדי להשביע משפחה שלמה – תבשיל חזה עוף עסיסי ורך, שפע עצום של ירקות מעולים ועסיסיים לא פחות, פתיתים נימוחים ועשירים, תיבול מהמם שיציף את כל הבית בניחוחות מעוררי תיאבון למנה מושקעת, יפהפייה ומשביעה בהכנה קלה וקצרה!

ספר המתכונים של ליטל אשואל 

תבשיל חזה עוף
צילום: ליטל אשואל

למה באמת כדאי לכם: תבשיל חזה עוף

 

  • תבשיל עוף עם פתיתים וירקות שמתבשל אצלנו במשפחה עשרות שנים ובכל פעם יוצא הכי הכי טעים.
  • הכיף הכי גדול של תבשיל חזה עוף עם פתיתים וירקות שהכל מתבשל בסיר אחד וייתן לכם ארוחת צהריים משגעת בכלום זמן עבודה
  • שורה תחתונה: תבשיל חזה עוף הוא כל מה שצריך כדי להשביע משפחה שלמה

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
 דרגו את המתכון כאן

איך מכינים? 

תבשיל חזה עוף

תבשיל חזה עוף ופתיתים בסיר אחד ומיוחד

תבשיל חזה עוף עסיסי ורך בסיר אחד עם שפע ירקות מעולים, פתיתים נימוחים ועשירים ותיבול מהמם שיציף את הבית בניחוח מעורר תיאבון למנה מושקעת ויפהפייה בהכנה קלה
ציון 5 על ידי דירוג אחד
לדרג
באדיבות: ליטל אשואל

המצרכים

  • 3 חתיכות חזה עוף גדולות חתוכות לקוביות בינוניות
  • 1 בצל גדול חתוך לקוביות בינוניות
  • 4 שיני שום פרוסות
  • 2 פלפל אדום חתוך לקוביות בינוניות
  • 1 בטטה בינונית חתוכה לקוביות בינונית
  • 2 גזרים בינוניים מגורדים בפומפייה גס
  • 1 כף גדושה גריל עוף
  • 1 כף גדושה שום גבישי
  • ½ כף תבלין שווארמה (כן, כן)
  • מלח
  • פלפל שחור
  • 2 כוסות פתיתים בצורת אורז
  • 3 כוסות מים רותחים
  • חופן פטרוזיליה קצוצה

אופן ההכנה

  • בסוטאז' רחבה שמים שמן זית, מתחילים בטיגון הבצל להשחמה קלה. מוסיפים את קוביות חזה העוף ומטגנים מכל הצדדים עד שמקבל קרום לבן. מוסיפים שום, פלפל אדום, בטטה וגזר ומערבבים.
  • מטגנים כרבע שעה כאשר כל חמש דק' נותנים ערבוב קל כדי שהירקות וחזה העוף יצלו יחד היטב. מוסיפים את התבלינים המלח והפלפל השחור ומערבבים. מוסיפים את הפתיתים ומערבבים.
  • מוסיפים את המים ומכסים. נותנים לרתוח. מכבים את הגז ומעבירים לתנור על 170 מעלות למשך כ30 דקות. מוציאים מהתנור ומוסיפים פטרוזיליה קצוצה
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

רוצים הזדמנות לככב באתר?! הגיבו למטה או שלחו לנו את התמונות שלכם למתכון!


רק עוד דבר אחד אחרון!

הילדים בבית ומשועממים? זללו את הכל ועדיין מבקשים משהו טעים? אל דאגה!

מקור: ליטל אשואל

מוזמנים לעקוב גם באינסטגרם, בקבוצתה וגם בבלוג

Similar Posts

2 Comments

    1. היי שירה,
      יש במתכון 3 נתחי חזה עוף גדולים + פתיתים. זה יכול להתאים ל-3 עד 6 אנשים.
      ייצא טוב עם פתיתים קוסקוס.
      בהצלחה!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?