| | |

פוטטוס קריספיים בטירוף ב-10 דקות

מרקם משגע עם טעם אגדי
בהשראת: סתיו סעדון
ציון 4.19 על ידי 33 דירוגים
פוטטוס קריספיים

הוא גם מושלם כשלעצמו, מושלם לצד רטבים, ומושלם כתוספת צד לכל מנה בעולם – תכירו את תוספת התפוחי אדמה שתשאיר אתכם מכורים לחיים!

קבלו מתכון לפוטטוס קריספיים בטירוף שמכינים ב-10 דקות בלבד, המקבלות קריספיות מטריפה מבחוץ עם רכות מושלמת מבפנים, והטעם? פשוט אין למה להשוות.

תוספת זהובה ומהממת שתמיד מגרה את כל מי שבסביבה ועושה חשק לאכול עוד ועוד. והכי כיף? ההכנה שלא לוקחת יותר מכמה דקות!

מתכון באדיבות: סתיו סעדון

ספר המתכונים של סתיו סעדון

 

פוטטוס קריספיים

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

פוטטוס קריספיים

פוטטוס קריספיים בטירוף ב-10 דקות

מרקם משגע עם טעם אגדי
ציון 4.19 על ידי 33 דירוגים
לדרג
באדיבות: סתיו סעדון

המצרכים

  • 5-6 תפוחי אדמה בינוניים
  • 1 כף גדושה מיונז
  • 1 כף קטשופ
  • 1 כפית שום גבישי
  • 3 כפות קורנפלור
  • 1 כף פפריקה
  • 1 כפית פלפל שחור
  • 1 ½ כפיות מלח
  • 1 כפית צ'ילי גרוס (לא חובה)
  • ¼ כוס שמן זית

אופן ההכנה

  • נקלף את כל תפוחי האדמה ונחתוך לפלחים.
  • כעת יש לרכך אותם על מנת לקצר את תהליך האפייה ובכך להעצים את הקריספיות מבלי שהפטטטוס ישרפו, יש מספר אופציות כמפורט להלן: אפשר מיקרו בערך 7 דקות - בתוך שקית קוקי, בתוך קערה עם חורים (של אורז), בתוך קערה עם מים, ללא בריאים בתוך שקית סופר מחוררת מעט, או לבשל בסיר מים על הגז בערך 20 דקות עד שמתחיל להתרכך.
  • בקערית קטנה מערבבים יחד את כל החומרים הנותרים, עד שמקבלים משחה חלקה.
  • כאשר הפוטטוס רכים למחצה, נשפוך עליהם את המשחה בתוך השקית, ונערבב היטב את השקית עד שכל הפוטטוס מצופים היטב.
  • נעביר לתבנית, ברווחים שווים על מנת שכולם יקבלו השחמה מכל הכיוונים, ונכניס לתנור שחומם מראש על 230 מעלות למשך 20 דקות בערך, או עד שהם מספיק שחומים לטעמכם.
  • נגיש כתוספת לצד כל דבר בעולם, או סתם כנשנוש לצד רטבים.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

פוטטוס קריספיים

הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!


רק עוד דבר אחד אחרון!
יש לכם שאלות לגבי מתכון פוטטוס זה? אל תהססו לשאול!

מתכון זה הינו חלק מאוסף
מתכוני תוספות מושלמים. אל תפספסו!

עוד מתכונים מעניינים באתר

מקור: פוטטוס קריספיים – סתיו סעדון

Similar Posts

4 Comments

  1. נראה טעים מאוד, אבל –
    1. לא מוכנים בעשר דקות אלא בתוך שעה.
    2. 20 דקות בישול של פלחי תפוחי אדמה זה לא תחילת התרככות אלא אמצע דייסה.

    1. היי שרית, המתכון מצריך כ-10 דקות עבודה ולא בישול, יש להבדיל בין שני המונחים מכיוון שתפו"א לא יהיו מוכנים ב-10 דקות אלא אם זה צ'יפס מהפריזר. דבר שני לא צריך לדאוג, את מוזמנת לנסות את המתכון כמו שהוא ומבטיחים שתאהבי כמו העשרות שכבר ניסו והתאהבו. בהצלחה!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?