| | |

פלפלים ממולאים צמחונים (תחושה אמיתית של בית!)

אין כמו סיר פלפלים ממולאים צמחונים שיתנו לכם תחושה אמיתית של בית עם מלית אורז ומגוון ירקות עסיסיים כשמעל רוטב אדום סמיך ורך. קל וטעים גם לילדים!
בהשראת: נתי כפיר
ציון 4.50 על ידי 2 דירוגים
פלפלים ממולאים צמחונים

אחחח. אין כמו לפתוח סיר מלא אדים ארומטיים ולפגוש במראה צבעוני, שמח וססגוני של פלפלים ממולאים צמחונים שתמיד יתנו הרגשה אמיתית של בית!

הפלפלים העסיסיים הללו ממולאים במלית אורז מתובלת היטב עם עדשים, גזר וסלרי שמוסיפים עושר בשרני בכל ביס, ומעל הכל נוטף רוטב אדום וסמיך שמשאיר אותם רכים, לחים ונימוחים לאורך זמן.

הכנה קלה, ותקבלו מנה נהדרת עשירה בניחוח נפלא וטעם מופלא, ומושלמים לארוחת צהריים, על מצע פירה רך, וכתוספת משביעה לכל ארוחה

 

ספר המתכונים של נתי כפיר

פלפלים ממולאים צמחונים
צילום: נתי כפיר


למה באמת כדאי לכם: פלפלים ממולאים צמחונים

 

  • ה-שילוב של פלפלים עסיסיים, אורז מתובל, ירקות מעולים ורוטב מתובל וסמיך
  • מציפים את הבית בניחוחות נפלאים
  • מושלמים לארוחת צהריים, על מצע פירה רך או כתוספת נהדרת לכל ארוחה

שורה תחתונה: אין כמו תחושה של בית… בבית!

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
 דרגו את המתכון כאן

איך מכינים? פלפלים ממולאים צמחונים

 

פלפלים ממולאים צמחונים

פלפלים ממולאים צמחונים (תחושה אמיתית של בית!)

אין כמו סיר פלפלים ממולאים צמחונים שיתנו לכם תחושה אמיתית של בית עם מלית אורז ומגוון ירקות עסיסיים כשמעל רוטב אדום סמיך ורך. קל וטעים גם לילדים!
ציון 4.50 על ידי 2 דירוגים
לדרג
באדיבות: נתי כפיר

המצרכים

  • 6 פלפלים בינוניים
  • 1 כוס אורז מלא עגול שטוף ומושרה כשעתיים
  • ½ כוס עדשים מונבטות
  • 1 גזר מגורד
  • 1 עלה סלרי קצוץ
  • 1 עגבנייה חתוכה לקוביות קטנות
  • 1 בצל קצוץ
  • 3 כפות רסק עגבניות ללא תוספות סוכר
  • 1 כף שמן זית
  • מלח
  • פלפל שחור
  • כורכום
  • פפריקה מתוקה

אופן ההכנה

  • שוטפים היטב את הפלפלים, חותכים אותם בקצה ומוציאים את הגרעינים.
  • בקערה, מערבבים את האורז, העדשים, העגבנייה, הגזר והסלרי.
  • מתבלים במלח, פלפל שחור וכורכום וממלאים את הפלפלים בתערובת.
  • בסיר, מאדים את הבצל הקצוץ עד שנהיה שקוף, מוסיפים פלפל שחור, מים רותחים, רסק עגבניות ופפריקה מתוקה ומביאים לרתיחה.
  • מתבלים בכורכום ומלח ומכניסים את הפלפלים לסיר, דואגים שגובה המים יגיע ל-3/4 מגובה הפלפלים. מביאים לרתיחה, מנמיכים את עוצמת החום ומבשלים עד שתוכן הפלפל מבושל.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

פלפלים ממולאים צמחונים

רוצים הזדמנות לככב באתר?! הגיבו למטה או שלחו לנו את התמונות שלכם למתכון!


רק עוד דבר אחד אחרון!

נמנעים מבשר? פשוט נמאס ובא לכם צמחוני? סידרנו אותכם!

עוד מתכונים מעניינים באתר

מקור: נתי כפיר

Similar Posts

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?