תבשיל חזה עוף עסיסי ורך בסיר אחד עם שפע ירקות מעולים, פתיתים נימוחים ועשירים ותיבול מהמם שיציף את הבית בניחוח מעורר תיאבון למנה מושקעת ויפהפייה בהכנה קלה
בהשראת: ליטל אשואל
ציון 5 על ידי דירוג אחד
נכון, לכל אחד יש את השיטה המיוחדת שלו להכנת תבשיל חזה עוף, לפעמים מקבלים השראה מבית סבתא, מהמטבח של אמא. גם אנחנו התפתינו והכנו בקלילות מתכון מושלם של תבשיל עוף עם פתיתים וירקות שמתבשל אצלנו במשפחה עשרות שנים ובכל פעם יוצא הכי הכי טעים.
חוץ מהנינוחות והמראה המשגעים, הכיף הכי גדול של תבשיל חזה עוף עם פתיתים וירקות שהכל מתבשל בסיר אחד וייתן לכם ארוחת צהריים משגעת בכלום זמן עבודה.
אז מה יש לנו בסיר המהמם הזה? כל מה שצריך כדי להשביע משפחה שלמה – תבשיל חזה עוף עסיסי ורך, שפע עצום של ירקות מעולים ועסיסיים לא פחות, פתיתים נימוחים ועשירים, תיבול מהמם שיציף את כל הבית בניחוחות מעוררי תיאבון למנה מושקעת, יפהפייה ומשביעה בהכנה קלה וקצרה!
תבשיל חזה עוף עסיסי ורך בסיר אחד עם שפע ירקות מעולים, פתיתים נימוחים ועשירים ותיבול מהמם שיציף את הבית בניחוח מעורר תיאבון למנה מושקעת ויפהפייה בהכנה קלה
בסוטאז' רחבה שמים שמן זית, מתחילים בטיגון הבצל להשחמה קלה. מוסיפים את קוביות חזה העוף ומטגנים מכל הצדדים עד שמקבל קרום לבן. מוסיפים שום, פלפל אדום, בטטה וגזר ומערבבים.
מטגנים כרבע שעה כאשר כל חמש דק' נותנים ערבוב קל כדי שהירקות וחזה העוף יצלו יחד היטב. מוסיפים את התבלינים המלח והפלפל השחור ומערבבים. מוסיפים את הפתיתים ומערבבים.
מוסיפים את המים ומכסים. נותנים לרתוח. מכבים את הגז ומעבירים לתנור על 170 מעלות למשך כ30 דקות. מוציאים מהתנור ומוסיפים פטרוזיליה קצוצה
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.
רוצים הזדמנות לככב באתר?! הגיבו למטה או שלחו לנו את התמונות שלכם למתכון!
רק עוד דבר אחד אחרון!
הילדים בבית ומשועממים? זללו את הכל ועדיין מבקשים משהו טעים? אל דאגה!
לא רואה את המתכון רק פרסומות🫨
היי רונית,
אפשר לרענן את הדף וזה בדרך כלל מסתדר 🙂
לכמה מנות? ייצא טוב עם פתיתים קוסקוס ?
היי שירה,
יש במתכון 3 נתחי חזה עוף גדולים + פתיתים. זה יכול להתאים ל-3 עד 6 אנשים.
ייצא טוב עם פתיתים קוסקוס.
בהצלחה!