עוגיות שוקולד ציפס ממכרות

מחפשים משהו מתוק ליד הקפה של הבוקר? אין טעים מהמתכון הזה, רק ראו הוזהרתם - זה ממכר!
בהשראת: נטע מולה סופר
ציון 4.70 על ידי 20 דירוגים
עוגיות שוקולד צ'יפס ממכרות

תתכוננו להתמכר בטירוף עם עוגיות מושלמות אלה.

עוגיות שוקולד צ'יפס מופלאות שיוצאות פריכות וזהובות עם המון המון שוקולד צ'יפס מפנק, ומרקם שפשוט נמס בפה.

עוגיות טעימות וקלות  שהכי מושלמות כשמתחשק משהו מתוק ליד הקפה של הבוקר, החלק הכי קשה הוא לחכות שהעוגיות מתקררות!

 

ספר המתכונים של נטע מולה סופר

 

עוגיות שוקולד צ'יפס ממכרות

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

אז איך מכינים?

 

עוגיות שוקולד צ'יפס ממכרות

עוגיות שוקולד ציפס ממכרות

מחפשים משהו מתוק ליד הקפה של הבוקר? אין טעים מהמתכון הזה, רק ראו הוזהרתם - זה ממכר!
ציון 4.70 על ידי 20 דירוגים
לדרג
באדיבות: נטע מולה סופר

ציוד

כוס: כוס מידה אוניברסלית

המצרכים

  • 100 גרם חמאה רכה
  • 3/4 כוס סוכר חום
  • 1/2 כפית מלח מחזק טעמים
  • 1 כפית תמצית וניל אמיתית
  • 1 ביצה
  • 1/4 כפית סודה לשתייה
  • 1/2 כפית אבקת אפייה
  • 1.5 כוס קמח
  • 200 גרם שוקולד צ'יפס

אופן ההכנה

  • במיקסר עם וו גיטרה נשים את החמאה, סוכר, מלח, ומערבבים במהירות גבוהה עד שנקבל מסה הומוגנית רכה.
  • מוסיפים את הביצה ומערבלים עד שהביצה נעלמת במסה, אחרי זאת מוסיפים אבקת אפייה, סודה לשתייה, וקמח, ונערבל במיקסר עד קבלת בצק רך.
  • נוסיף את נטיפי השוקולד ציפס ונערבב שוב באופן הומוגני ואחיד.
  • נחמם תנור ל-170 מעלות.
  • עכשיו נתחיל ליצור כדורים מהבצק, אפשר בכל גודל שאוהבים, מומלץ על גודל בינוני עד גדול כי באפייה הן יוצאות פריכות ברמות מטורפות.
  • נפרוס נייר אפיה על מגש, ונניח את העוגיות במרווחים.
  • נאפה למשך 10-15 דקות עד הזהבה ותפיחה, שימו לב כל תנור יש לו עוצמה משלו.
  • מחכים שהעוגיות מתקררות
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.


שאלות ותשובות להכנת: עוגיות שוקולד צ'יפס

מה הכוונה בסוכר חום? איזה סוג?
סוכר דמררה.
ליצור כדורים ולשטח מעט נכון?
ממש מעט הן משתטחות באפיה. חשוב להקפיד על מרווחים בין העוגיות בזמן האפייה.
האם הן יוצאות רכות או קשות אחרי האפייה?
ברגע שהן מזהיבות ותפוחות תני להם עוד דקה ותוציאי שיתקררו על השיש יוצאות רכות ונהדרות, אם רוצים אותן קשות כאלה שטובלים בקפה וסופגות טעמים, תגיעי שוב לשלב שהן זהובות,כבי תנור תני לעוגיות עוד 2 דקות עם דלת סגורה ואז, תוציאי שימי על השיש להתקרר.
איזה שוקולד צ'יפס הכי טוב לזה?
אני משתמשת בשוקולד של חברת קליבו מעולה, אבל הכל הולך.
סודה לשתייה ששותים, או אבקה?
כן אבקת סודה לשתייה.
את השוקולד צ’יפס לערבב ידנית?
אפשר גם וגם, ידנית יותר קל.
האם ניתן להוסיף אגוזים?
אפשר להכין אגוזים, זה אפילו מבורך.
איך אפשר להמיר לפרווה?
עם מחמאה, ושוקולד מריר פרווה קצוץ.

עוגיות שוקולד צ'יפס ממכרות


תגובות ותמונות מהגולשים : עוגיות שוקולד צ'יפס

  1. נטלי סייג:
    "יצא פצצה!"
עוגיות שוקולד צ'יפס 22
צילום: נטלי סייג

הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!


רק עוד דבר אחד אחרון!

המתכון הזה הוא חלק מאוסף מתכוני עוגיות מושלמים אל תפספסו!

הפוסט המקורי: נטע מולה סופר

Similar Posts

12 Comments

  1. 5 stars
    לכבוד ממציא\ה עוגיות העל:
    יצא לנו פצצה של עוגיות, פריכות, השוקולד נימוח בפה כמו לבה של הר געש.
    הנגלה התחסלה תוך דקה, והיו מחמאות בלי סוף מכל הטועמים.
    אז תודה רבה ותמשיכו להעלות עוד מתכונים טובים ומנצחים.
    נ.ב- עצבנו את העוגיות בצורה יפה לתמונה וכשנכנסנו לאתר לא היתה אפשרות לצרף תמונה.

  2. 1 star
    הכנתי את העוגיות פעמיים, בפעם הראשונה לא היה לי מחמאה אז שמתי מרגרינה במקום, שמתי סוכר וניל במקום תמצית וניל והעוגיות יצאו מושלמות!!!!
    לצערי בפעם השניה הכנתי כמות כפולה עם מחמאה ותמצית וניל ויצאו עם טעם לוואי! ממש לא טעים ממליצה למי שרוצה לעשות פרווה להשתמש רק במרגרינה!

    1. היי מירב, הטעם השונה יכול להיות קשור לשינויים אחרים במצרכים שעשית., זה גם עניין של טעם אבל בכל זאת שמחים שאהבת את התוצאה עם המרגרינה. בתיאבון!

4.70 from 20 votes (16 ratings without comment)

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?




Advertisements