בסוטאז' רחבה שמים שמן זית, מתחילים בטיגון הבצל להשחמה קלה. מוסיפים את קוביות חזה העוף ומטגנים מכל הצדדים עד שמקבל קרום לבן. מוסיפים שום, פלפל אדום, בטטה וגזר ומערבבים.
מטגנים כרבע שעה כאשר כל חמש דק' נותנים ערבוב קל כדי שהירקות וחזה העוף יצלו יחד היטב. מוסיפים את התבלינים המלח והפלפל השחור ומערבבים. מוסיפים את הפתיתים ומערבבים.
מוסיפים את המים ומכסים. נותנים לרתוח. מכבים את הגז ומעבירים לתנור על 170 מעלות למשך כ30 דקות. מוציאים מהתנור ומוסיפים פטרוזיליה קצוצה