| | |

מתכון לעוגיות מכונה מרוקאיות

עוגיות פשוטות וטעימות ביותר, והכי טוב, נשמרות הרבה הרבה זמן.
בהשראת: רונית פרץ
ציון 4.45 על ידי 9 דירוגים
עוגיות מרוקאיות

עוגיות מכונה מרוקאיות פריכות שחייבים לאכול לצד הקפה או התה!

כולנו אוהבים להתפנק בעוגיות טעימות לצד הקפה, לטבול אותן או סתם ליהנות מהן. העוגיות הכי טעימות וקלאסיות שיש הן עוגיות מכונה מרוקאיות.

אז הכנו לכם מתכון לעוגיות מכונה, שמכינים ללא ביצים, ותקבלו עוגיות מרוקאיות אורגינל, פריכות וממכרות. הכי מושלמות שיש להגשה, לנשנוש בין ארוחות ולהתפנק איתם בהפסקות של היום לצד כוס שתייה חמה.

ספר המתכונים של רונית פרץ

עוגיות מרוקאיות
צילום: רונית פרץ

למה באמת כדאי לכם: עוגיות מרוקאיות

  • מתכון קל, ללא ביצים וכל אחד יכול להכין לבד בבית!
  • מתכון לעוגיות מכונה מרוקאיות אורגינל, טעימות יותר מהקנויות!
  • העוגיות הכי מושלמות שיש להגשה לצד כוס שתייה חמה!
  • עוגיות פרווה שאפשר להגיש ולאכול גם לאחר ארוחה בשרית!

שורה תחתונה: עוגיות מכונה מרוקאיות פרווה, שאף אחד לא יכול לסרב להן ותמיד כיף שיש בבית!

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

אז איך מכינים?

 

עוגיות מרוקאיות

מתכון לעוגיות מכונה מרוקאיות

עוגיות פשוטות וטעימות ביותר, והכי טוב, נשמרות הרבה הרבה זמן.
ציון 4.45 על ידי 9 דירוגים
לדרג
כמות 4 תבניות של עוגיות
באדיבות: רונית פרץ

ציוד

כוס מידה אוניברסלית
מיקסר

המצרכים

  • 1 כוס שמן
  • 1 חבילה מחמאה (200 גרם - מומסת במיקרו)
  • 1 כוס סוכר
  • 1 כוס מיץ תפוזים/מים
  • 2 שקיות סוכר ווניל (20 גרם)
  • ½ כוס שומשום
  • ½ כוס קוקוס (או רק כוס שומשום)
  • 5 כוסות קמח
  • 1 שקית אבקת אפייה (10 גרם)

אופן ההכנה

  • שמים את השמן, מחמאה, סוכר, מיץ תפוזים/מים שומשום, קוקוס, במיקסר עם וו לישה ומערבבים.
  • בקערה גדולה מנפים את הקמח ואבקת אפייה.
  • מוסיפים קמח, מתחילים עם 5 כוסות קמח ומוסיפים לפי הצורך עד שהבצק מתגבש לגמיש ורך. לא להרבות בקמח.
  • משמנים מעט את הבצק ומכסים ל 15 דקות.
  • מעבירים למכונה ויוצרים רצועות באורך הרצוי.
  • נכניס לתנור ונאפה על חום של 170 מעלות.

הערות וטיפים

למי שאין מכונה אפשרי עם שק זילוף, או עם שבלונה. 
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.


שאלות נפוצות: מתכון לעוגיות מכונה

יש אפשרות להמיר את המחמאה בשמן?
השינוי היחידי הוא במקום מחמאה אפשרי חמאה באותו יחס.
אם אין את המכונה מה לעשות?
מי שאין לה מכונה ורוצה להכין שתשים את הבצק בשק זילוף עם צנתר כוכב ותזלף על נייר אפייה.
בנוסף לכוס שמן מחמאה?
כן.
מאיפה אפשר להשיג את המכונה של העוגיות האלו?
כמה מקומות. בהום סנטר. בחנויות של מוצרים למטבח. במקס סטור או אצל קרין גורן.
אפשר תמונה של צנתר הזילוף?
בבקשה תמונה פה.
עוגיות מרוקאיות
צילום: רונית פרץ
עוגיות מרוקאיות
צילום: רונית פרץ

 

רק עוד דבר אחד אחרון!

אין טעים ומפנק מהמטבח המרוקאי – מסכימים? קבלו קורס מזורז איך לבשל כמו סבתא מרוקאית

עוד מתכונים מעניינים באתר

 

מקור: מתכון לעוגיות מכונה מתכון מאת: רונית פרץ

 

Similar Posts

4 Comments

    1. מתחילים עם 5 כוסות קמח ומוסיפים לפי הצורך עד שהבצק מתגבש ורך. לא להרבות בקמח

  1. שלום רב
    כמה זמן לאפות את העוגיות?
    האם אפשר להשתמש בקמח כוסמין מלא (מטעמי בריאות)?
    תודה

    1. היי לימור,
      אפשר בהחלט להשתמש בקמח כוסמין מלא.
      לאפות במשך חצי שעה או עד שאת רואה שהן משחימות יפה.
      בהצלחה 🙂

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?