| | |

עוגיות שוקולד מטבעות

עוגיות שיעשו לכם את היום ב-5 מצרכים בלבד!
בהשראת: רז שלום
ציון 3.67 על ידי 3 דירוגים
עוגיות שוקולד מטבעות

לשעות הבוקר או לשעות השקטות של הלילה, עם קפה רותח או עם כוס תה מנחמת, אין מושלם יותר לשבת מביס מעוגיית שוקולד מענגת שתמיד תשפר לכם את היום. וכאשר יש לכם מתכונים כאלה קלים וברורים, למה שלא תכינו בבית?

ביס מגן עדן: אספנו לכם 5 מתכונים לעוגיות שוקולד שתמיד מצליחות ובגדול, שישפרו לכם את הסופ"ש בחווית טעמים עשירה ושוקולדית במיוחד! אז יאללה, בואו נכין:

איך אתם עוד לא שם?!

הצטרפו עכשיו לוואטסאפ שלנו למתכונים בריאים ותפריט מתכונים חדש כל יום.

  1. עוגיות שוקולד מטבעות אם יש עוגיות מיוחדות שהן בגדר חובה להכין, אלה הן עוגיות שוקולד מטבעות אלה: הכי טעימות שיש, שמכינים בעיניים עצומות עם 5 מצרכים בלבד, ומקבלים עוגיות מוצלחות עם מרקם שיעלף לכם את החושים!
עוגיות שוקולד מטבעות

עוגיות שוקולד מטבעות

עוגיות שיעשו לכם את היום ב-5 מצרכים בלבד!
באדיבות: רז שלום

ציוד

  • כוס חד פעמית לשתייה חמה

מצרכים

  • מטבעות שוקולד

לבצק:

  • 2 כוסות קמח
  • 150 גרם מחמאה או מרגרינה רכה
  • אבקת סוכר
  • כוס שמן

אופן הכנה

  • ללוש את כל המצרכים בקערה המיקסר עם וו גיטרה ומערבבים עד שמקבלים בצק אחיד.
  • אחרי זאת עושים עיגולים קטנים מהבצק, וקורצים את מטבעות השוקולד על הבצק מעל.
  • מחממים תנור על 175 מעלות ומכניסים לאפייה למשך 20-25 דקות בערך, עד הזהבה.
ניסית את המתכון?צלמי איך יצא לך!! ממליצה עליו?!

2. עוגיות שוקולד עם עדשים אם אתם מחפשים באמת להרשים, אז כדאי הפעם לחשוב מחוץ לקופסא ולפנק עם עוגיות מיוחדות ויצירתיות! עוגיות עשירות ומלאות בטעם שמשדרגים בסוכריות עדשים מקסימות לקבלת עוגיות מרגשות ומרשימות.

עוגיות שוקולד עם עדשים

עוגיות שוקולד עם עדשים

עוגיות צבעוניות בטעם עשיר
באדיבות: MisterCupcake

מצרכים

  • 200 גרם חמאה רכה בטמפרטורת החדר
  • ¾ כוס סוכר לבן 150 גרם
  • ¾ כוס סוכר חום 180 גרם
  • 2 ביצים
  • 2 כפיות תמצית וניל
  • 2 ½ כוסות קמח 350 גרם
  • 2 כפות קקאו
  • 2 כפיות אבקת אפיה
  • 1 כפית סודה לשתיה
  • 1 כוס סוכריות צבעוניות עדשים / m&m / מה שיש לכם בבית

אופן הכנה

  • מתחילים בחימום מראש של תנור ל-160 מעלות
  • במיקסר עם וו גיטרה נערבב יחד את החמאה ואת שני הסוכרים עד שנקבל מרקם קרמי
  • נוסיף כל ביצה בנפרד, ונערבב אחרי כל הוספה. לא נשכח לגרד את דפנות הקערה עם לקקן כדי לוודא שהכל מתערבב
  • נוסיף את תמצית הוניל ונערבב.
  • לנפות את הקמח והקקאו בקערה נפרדת, ונוסיף את אבקת האפיה וסודה לשתיה ונערבב לאיחוד
  • נשפוך את תערובת היבשים לקערת המיקסר, ומעליה נשפוך את הסוכריות הצבעוניות, ונערבב רק עד לאיחוד
  • בעזרת 2 כפיות או בעזרת הידיים, ליצור כדורונים קטנים ונניח על תבנית עם נייר אפייה. נקפיד להשאיר מרווחים בין כל כדורון כי העוגיות מתרחבות במהלך האפייה. מומלץ לא לשים יותר מ-16 על אותה תבנית.
  • נאפה למשך 12-14 דקות או עד שהעוגיות משחימות בקצוות
  • נצנן ונגיש
ניסית את המתכון?צלמי איך יצא לך!! ממליצה עליו?!

3. עוגיות שוקולד פאדג' מושחתות – עוגיות שתמיד עושות את העבודה! טעימות ומפנקות שימתיקו לכם כל רגע ביום ויוסיפו חיוך לכל יום עמוס! מתכון קל של עוגיות שוקולד פאדג' עשירות עם שבבי שוקולד לבן!

מתכון לעוגיות

עוגיות שוקולד פאדג' טעימות

מתכון קל לעוגיות שוקולד עשירות, עם שבבי שוקולד לבן, שכיף לאכול תמיד!
כמות: 25 עוגיות
באדיבות: גל משאל

ציוד

  • תבנית אפיה בינונית
  • שקית זילוף
  • כוס מדידה אוניברסלית

מצרכים

  • 2 ביצים
  • ¼ כפית מלח
  • 2 חפיסות שוקולד מריר 200 גרם
  • ¾ כוס סוכר
  • ½ חבילה חמאה 50 גרם
  • ¾ כוס קמח תופח
  • 1 חפיסה שוקולד לבן כל קובייה חתכתי ל 2, אפשרי כל שוקולד אחר שאוהבים

אופן הכנה

  • נקציף את הביצים סוכר ומלח במשך 8 דקות.
  • נמיס את השוקולד מריר ואת החמאה.
  • נוסיף לאחר מכן את תערובת השוקולד לתערובת הביצים שהוקצפו ונקפל הכל ביחד.
  • נוסיף אז את הקמח הלבן + השוקולד לבן לתערובת ונקפל הכל ביחד עד שהתערובת אחידה.
  • ואז נעביר לשקית זילוף ללא צנתר וניצוק עיגולים.
  • נכניס לתנור שחומם מראש על 180 מעלות כ – 10 דקות.
ניסית את המתכון?צלמי איך יצא לך!! ממליצה עליו?!

עוד אוספים מעניינים שחובה להכיר >>>

4. עוגיות שוקולד שחיתות ב-5 דקות – מתכון לעוגיות הכי ממכרות שיש, לא הכי מתאימות לשומרי משקל, אבל אם כבר אוכלים אז כדאי כבר ליהנות כמו שצריך. מתכון מהיר ביותר לעוגיות עשירות בשוקולד עם מראה שדורש לתת בו ביס!

עוגיות שוקולד שחיתות

עוגיות שוקולד שחיתות בקלי קלות

מתכון לעוגיות שוקולד עשירות, עם טעם של פעם והכי קלות ומהירות הכנה שיש.
באדיבות: דורית כהן

ציוד

  • מיקסר
  • תבנית אפייה בינונית
  • כוס מידה אוניברסלית

מצרכים

  • 2 ביצים
  • ½ כוס סוכר
  • ½2 חפיסות שוקולד מריר 250 גרם
  • 2 כפות שמן
  • ¾ כוס קמח תופח
  • ¾ כוס אגוזי מלך גרוסים
  • ¼ כפית מלח
  • נטיפי שוקולד מריר/לבן לפיזור לפני אפייה

אופן הכנה

  • בקערת המיקסר להקציף במהירות גבוהה את שתי הביצים בשלמותן עם החצי כוס סוכר, להקציף 12 דקות – לקצף תפוח ויציב.
  • להמיס במיקרו את השוקולד מריר עם שתי כפות שמן.
  • לערבב את השוקולד בתנועות עטיפה עם הביצים והסוכר לאחר הקצפתם.
  • להוסיף לבלילה את המלח – לא לוותר על המלח, הוא זה שיוצר את הבקעים בעוגייה.
  • להוסיף את אגוזי המלך הגרוסים והקמח ולערבב טוב טוב.
  • להניח בתבנית נייר אפיה ועם כפית לצקת מן הבלילה.
  • לאפות בתנור שחומם מראש לחום של 170 מעלות בדיוק 12 דקות.
  • ניתן לפזר לפני האפייה למעלה נטיפי שוקולד מריר/ לבן.

טיפים והערות

לקרר היטב, ולאחסן בכלי אטום.
ניסית את המתכון?צלמי איך יצא לך!! ממליצה עליו?!

נפתח החשק? עשרות מתכונים לעוגיות שוקולד במרחק לחיצה אחת

5. עוגיות שוקולד צ'יפס פריכות וזהובות עם המון המון שוקולד צ'יפס מפנק, ומרקם שפשוט נמס בפה. עוגיות טעימות וקלות  שהכי מושלמות כשמתחשק משהו מתוק ליד הקפה של הבוקר, החלק הכי קשה הוא לחכות שהעוגיות מתקררות!

עוגיות שוקולד צ'יפס ממכרות

עוגיות שוקולד ציפס ממכרות

מחפשים משהו מתוק ליד הקפה של הבוקר? אין טעים מהמתכון הזה, רק ראו הוזהרתם – זה ממכר!
באדיבות: נטע מולה סופר

ציוד

  • כוס: כוס מידה אוניברסלית

מצרכים

  • 100 גרם חמאה רכה
  • 3/4 כוס סוכר חום
  • 1/2 כפית מלח מחזק טעמים
  • 1 כפית תמצית וניל אמיתית
  • 1 ביצה
  • 1/4 כפית סודה לשתייה
  • 1/2 כפית אבקת אפייה
  • 1.5 כוס קמח
  • 200 גרם שוקולד צ'יפס

אופן הכנה

  • במיקסר עם וו גיטרה נשים את החמאה, סוכר, מלח, ומערבבים במהירות גבוהה עד שנקבל מסה הומוגנית רכה.
  • מוסיפים את הביצה ומערבלים עד שהביצה נעלמת במסה, אחרי זאת מוסיפים אבקת אפייה, סודה לשתייה, וקמח, ונערבל במיקסר עד קבלת בצק רך.
  • נוסיף את נטיפי השוקולד ציפס ונערבב שוב באופן הומוגני ואחיד.
  • נחמם תנור ל-170 מעלות.
  • עכשיו נתחיל ליצור כדורים מהבצק, אפשר בכל גודל שאוהבים, מומלץ על גודל בינוני עד גדול כי באפייה הן יוצאות פריכות ברמות מטורפות.
  • נפרוס נייר אפיה על מגש, ונניח את העוגיות במרווחים.
  • נאפה למשך 10-15 דקות עד הזהבה ותפיחה, שימו לב כל תנור יש לו עוצמה משלו.
  • מחכים שהעוגיות מתקררות
ניסית את המתכון?צלמי איך יצא לך!! ממליצה עליו?!

יש לכם שאלות על אחד המתכונים לעוגיות שוקולד? אל תהססו לשאול למטה!

Similar Posts

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?