|

עוגיות מרוקאיות הכי טעימות שיש

יש יותר טעים מאשר עוגיות מרוקאיות פריכות ויפהפיות שיחזירו אתכם לטעמים המתוקים מבית סבתא? הכנה הכי קלה שיש, מושלמות לצד תה נענע מהביל והנכדים לא ישאירו פירור!
בהשראת: אורה ארגוב
ציון 4.42 על ידי 60 דירוגים
עוגיות מרוקאיות

נכון, חם בחוץ, לא בטוח שתה הוא המשקה הראשון שתעדיפו לשתות, א-בל, וזה אבל גדול מאוד עם המתכון המעולה והכל כך קל הזה של עוגיות מרוקאיות לא תישאר לכם ברירה, כי הן פשוט דורשות את זה.

ההכנה שלהן הכי קלה שאפשר לדמיין, לשים, מערבבים, צרים צורות יפות במכונה או ביד ו… זהו לכו להרתיח קומקום ולקטוף כמה עלי נענע.

הן ייצאו לכם מהתנור אחרי 20 דקות, שחומות, שובבות, יפהפיות, פריכות והכי הכי טעימות שיש. פינוק מושלם לכל פעם שרוצים להירגע הספה ולהתענג על טעמי ילדות מתוקים מבית סבתא, שגם הנכדים יאהבו

עוגיות מרוקאיות
צילום: אורה ארגוב

למה באמת כדאי לכם: עוגיות מרוקאיות

 

  • שחומות, שובבות, יפהפיות, פריכות והכי הכי טעימות שיש
  • אם אין מכונה אפשר ליצור נחשים דקים ולסגור כמו טבעת

  • ההכנה הכי קלה שאפשר לדמיין, והטעם הכי מושלם שאפשר לצפות. כוס תה נענע ליד – ולא תרצו יותר כלום!
שורה תחתונה: טעמי ילדות מתוקים מבית סבתא, שגם הנכדים יאהבו

 

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

 דרגו את המתכון כאן

איך מכינים? עוגיות מרוקאיות

 

עוגיות מרוקאיות

עוגיות מרוקאיות הכי טעימות שיש

יש יותר טעים מאשר עוגיות מרוקאיות פריכות ויפהפיות שיחזירו אתכם לטעמים המתוקים מבית סבתא? הכנה הכי קלה שיש, מושלמות לצד תה נענע מהביל והנכדים לא ישאירו פירור!
ציון 4.42 על ידי 60 דירוגים
לדרג
באדיבות: אורה ארגוב

המצרכים

  • 1 ק"ג קמח מנופה פחות כוס מנופה
  • קורט מלח
  • 3 שקיות אבקת אפיה
  • 3 שקיות סוכר וניל
  • 2 כפות אינסטנט פודינג וניל (לא חייב)
  • ½1 כוס סוכר ( עפ"י כוס חד פעמי 200 מ"ל)
  • ½1 כוס שמן
  • 4 ביצים
  • ½ כוס קוקוס
  • 1 כוס שומשום
  • גרידת מתפוז אחד
  • ¼ כוס מיץ תפוזים

אופן ההכנה

  • לשים בקערה ביצים, סוכר וניל, קוקוס ושמן, לערבב ואז להוסיף את הקמח עד לקבלת בצק נעים.
  • להשאיר למנוחה 20 דקות, להכין צורות בעזרת מכונה מתאימה, ולאפות 180 מעלות בערך 20 דקות

הערות וטיפים

  • אם אין מכונה  - אל דאגה! אפשר ליצור נחשים דקים ולסגור כמו טבעת
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

 
עוגיות מרוקאיות
צילום: אורה ארגוב

שאלות נפוצות: עוגיות מרוקאיות

אם אין מכונה לעוגיות? אל תדאגו מזה, פשוט אפשר ליצור נחשים דקים ולסגור כמו טבעת

הבמה כולה שלכם:

איזה טעיםםםם 

אתי עמר

 

עוגיות מרוקאיות
צילום: אתי עמר



 

רוצים הזדמנות לככב באתר?! הגיבו למטה או שלחו לנו את התמונות שלכם למתכון!


רק עוד דבר אחד אחרון! 

הנה עוד מלא הצעות של מתכוני עוגיות נהדרות שיעשו שמח בפה וטוב על הלב!

Similar Posts

13 Comments

  1. אוקי חזרתי לעדכן )על אף הפטרת;(
    הכנתי את העוגיות ויצא טעים,
    קצת חסר לי סוכר הייתי שמה 2 כוסות אולי
    סך הכל מתכון ממש טוב
    יצא פריך!!
    אבל לא שחום כמו שלכם, לא יודעת למה. גם לא רציתי שיתייבשו ממש..
    בקיצור תודה! טיפלתם בפטרת אני רואה XD

    1. היי דניאל,
      שמחים שנהנית מהעוגיות 🙂
      אפשר לאפות כמה דקות יותר כדי שיזהיבו אבל אם את חוששת שיתייבשו אז אין צורך.
      בהצלחה

  2. הי אני ממליצה לשים לב איזה פרסומות תואמות אתר אוכל כמו שלכם ואיזה פחות….מתכון כזה מגרה ופתאום רגליים עם פטריות זה ממש לא לעניין בעע

    1. היי דניאל,
      את צודקת לחלוטין, אנחנו עובדים כדי לשפר את זה.
      תודה רבה על הפידבק 🙂

    1. היי קרן 🙂 הכנת עם נוזל אחר? איך יצא? רוצה לנסות ואין לי תפוזים. ולצוות מתוקים – מה עדיף חלב או מים? האם להוסיף סוכר?

      1. היי גל,
        מיץ התפוזים מוסיף רק טעם, ולכן אפשר להמיר אותו בכל נוזל שמעדיפים.
        אנחנו היינו ממליצים על חלב צמחי או מים לעוגיות האלה.
        בהצלחה 🙂

  3. עוגיות הכי טעימות שיש..
    מעוניין לפרסם באתר עוגיות מרוקאיות..אני מנחה סדנאות בתחום

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?