| | | |

עוגיות מלוחות פריכות ונדירות

עוגיות מלוחות פריכות שהכי קל להכין. ערבול קל, אפייה קצרה והצנצנת תתמלא בלא פחות מ-30 עוגיות מלוחות
בהשראת: אתי שושני
ציון 4.33 על ידי 34 דירוגים
עוגיות מלוחות פריכות

איך אנחנו אוהבים אותןןןן – עוגיות מלוחות קריספיות ונדירות שתמיד מצילות אותנו ברגעים הקשים במהלך היום…

הן קטנות ושובבות, קריספיות בטירוף ושחומות ומגרות, והכי קל להכין אותן, כי הן דורשות בסך הכל קמח, שמן ומלא מלא שומשום ששמים גם בתוך הבצק וגם מעל. ערבול קצר, צורות עיגול יפות, אפייה והצנצנת על השיש תתמלא בלא פחות מ-30 עוגיות מלוחות מהממות

הן מושלמות לנשנוש כשהרעב תוקף, נהדרות לצד מתבלים וגבינות וטובות, והכי כיף לנגוס בהן עם קפה חם בצד

 

ספר המתכונים של אתי שושני

עוגיות מלוחות פריכות
צילום: אתי שושני

למה באמת כדאי לכם: עוגיות מלוחות פריכות

 

  • עוגיות מלוחות פריכות וקריספיות שתמיד מצילות אותנו ברגעים הקשים במהלך היום…
  • קטנות ושובבות, שחומות ומגרות ו… קראנצ'יות בטירוף
  • הכנה קלילה והצנצנת על השיש תתמלא בלא פחות מ-30 עוגיות מלוחות מהממות

שורה תחתונה: הסוד לקריספיות מושלמת? מלא מלא שומשום ששמים גם בתוך הבצק

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
 דרגו את המתכון כאן

אז איך מכינים? עוגיות מלוחות פריכות

עוגיות מלוחות פריכות

עוגיות מלוחות פריכות ונדירות

עוגיות מלוחות פריכות שהכי קל להכין. ערבול קל, אפייה קצרה והצנצנת תתמלא בלא פחות מ-30 עוגיות מלוחות
ציון 4.33 על ידי 34 דירוגים
לדרג
באדיבות: אתי שושני

ציוד

כוס מדידה אוניברסלית

המצרכים

  • 2 כוסות קמח
  • ½ שקית אבקת אפייה
  • ½ כוס שמן או שמן זית (לפי כוס חד פעמית קר)
  • ½ כוס כוס מים
  • כפית מלח
  • כף שומשום + עוד שומשום לעיטור מעל
  • ביצה

אופן ההכנה

  • מערבבים את החומרים יחד, כולל השומושום בתוך הבצק.
  • עושים עיגולים קטנים, מורחים ביצה טרופה, מעטרים בשומשום מעל
  • מכניסים לתנור על 180 מעלות לזמן אפייה של חצי שעה בערך.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

הבמה כולה שלכם:

עוגיות מלוחות פריכות
צילום: מירי גור סלע
"אני מכינה דומה רק שאני קולה את השומשום לפני,
יוצא מעולה סוג של עבאדי, 5 דק עבודה"
מירי גור סלע

 

עוגיות מלוחות פריכות
צילום: ריקי ספירין-ליליוס

"תודה על המתכון.. רצוי להכפיל כמויות נחטף"

ריקי ספירין-ליליוס

רוצים הזדמנות לככב באתר?! הגיבו למטה או שלחו לנו את התמונות שלכם למתכון!


רק עוד דבר אחד אחרון!

טעים יותר, בריא יותר והכי זול שיש – כי בינינו, למה לקנות כשאפשר להכין?!

עוד מתכונים מעניינים באתר

 

Similar Posts

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?