עוגיות מלוחות פריכות ונדירות
איך אנחנו אוהבים אותןןןן – עוגיות מלוחות קריספיות ונדירות שתמיד מצילות אותנו ברגעים הקשים במהלך היום…
הן קטנות ושובבות, קריספיות בטירוף ושחומות ומגרות, והכי קל להכין אותן, כי הן דורשות בסך הכל קמח, שמן ומלא מלא שומשום ששמים גם בתוך הבצק וגם מעל. ערבול קצר, צורות עיגול יפות, אפייה והצנצנת על השיש תתמלא בלא פחות מ-30 עוגיות מלוחות מהממות
הן מושלמות לנשנוש כשהרעב תוקף, נהדרות לצד מתבלים וגבינות וטובות, והכי כיף לנגוס בהן עם קפה חם בצד
למה באמת כדאי לכם: עוגיות מלוחות פריכות
- עוגיות מלוחות פריכות וקריספיות שתמיד מצילות אותנו ברגעים הקשים במהלך היום…
- קטנות ושובבות, שחומות ומגרות ו… קראנצ'יות בטירוף
- הכנה קלילה והצנצנת על השיש תתמלא בלא פחות מ-30 עוגיות מלוחות מהממות
שורה תחתונה: הסוד לקריספיות מושלמת? מלא מלא שומשום ששמים גם בתוך הבצק
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
דרגו את המתכון כאן
אז איך מכינים? עוגיות מלוחות פריכות
עוגיות מלוחות פריכות ונדירות
ציוד
המצרכים
- 2 כוסות קמח
- ½ שקית אבקת אפייה
- ½ כוס שמן או שמן זית (לפי כוס חד פעמית קר)
- ½ כוס כוס מים
- כפית מלח
- כף שומשום + עוד שומשום לעיטור מעל
- ביצה
אופן ההכנה
- מערבבים את החומרים יחד, כולל השומושום בתוך הבצק.
- עושים עיגולים קטנים, מורחים ביצה טרופה, מעטרים בשומשום מעל
- מכניסים לתנור על 180 מעלות לזמן אפייה של חצי שעה בערך.
הבמה כולה שלכם:
"אני מכינה דומה רק שאני קולה את השומשום לפני,
יוצא מעולה סוג של עבאדי, 5 דק עבודה"
"תודה על המתכון.. רצוי להכפיל כמויות נחטף"
ריקי ספירין-ליליוס
רק עוד דבר אחד אחרון!
טעים יותר, בריא יותר והכי זול שיש – כי בינינו, למה לקנות כשאפשר להכין?!
עוד מתכונים מעניינים באתר
- רוזלך של לנדוור – רק ביותר טעים
- סופלה שוקולד ביתי מנחם
- סלט סלק אדום כמו במסעדות
- מתכון לפחזניות שלא צונחות
- 20+ מתכוני עוגת שמרים כמו במאפייה
בא לכם עוד? עשרות מתכונים ביתיים טעימים מהקנוי מושלמים מחכים לכם – עכשיו באתר!