| | |

קציצות עוף - כדורי אורז ועוף לנשנוש מרשים וטעים

קציצות עוף יפנק עם כדורי אורז ועוף לכל אירוח טעים. מעדן פריך בעומק טעמים עשיר עם בצל מטוגן
בהשראת: סתיו סעדון עמר
ציון 5 על ידי 2 דירוגים
מתכון לקציצות עוף

אנחנו מוכנים לחתום על זה שאם תכינו את מתכון לקציצות עוף או כדורי אורז ועוף המושלם הזה – הם יהפכו במהירות לנשנוש המטוגן הכי טעים שתאכלו.

נכון, לא מדובר במאכל דיאטטי במיוחד, א-בל כדורי אורז ועוף הם פשוט מעדן פריך ורך, חם וטעים בטירוףף, שמתאימים לכל אירוח מרשים עם חברים, מנת פתיחה כיפית על כל שולחן, ולנשנוש מהנה מול הטלוויזיה.

כדורי אורז ועוף מצטיינים בעומק טעמים עשיר עם מלא בצל מטוגן, תלתלי בצל ירוק שמוסיפים גם טעם נוסף וגם מקשטים את המנה היפה הזו, ויבואו מעולה לצד רוטב סויה, טריאקי וספייסי מיונז, ממש כמו במיטב המסעדות האסיאתיות

 

ספר המתכונים של סתיו סעדון עמר

מתכון לקציצות עוף
צילום: סתיו סעדון עמר

למה באמת כדאי לכם: מתכון לקציצות עוף 

 

  • קציצות עוף מטוגנות במתכון קל ופשוט שיפנק אתכם עם כדורי אורז ועוף שיהפכו במהירות לנשנוש המטוגן הכי טעים שתאכלו..
  • מתאימים לכל אירוח מרשים? מנת פתיחה כיפית? הכינו בקלות כדורי אורז ועוף טעימים בטירוףף
  • מעדן פריך ורך שיבוא מעולה לצד רוטב סויה, טריאקי וספייסי מיונז

שורה תחתונה: עונג טעמים כמו במיטב המסעדות האסיאתיות

 

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
 דרגו את המתכון כאן

אז איך מכינים? מתכון לקציצות עוף 

מתכון לקציצות עוף

קציצות עוף - כדורי אורז ועוף לנשנוש מרשים וטעים

קציצות עוף יפנק עם כדורי אורז ועוף לכל אירוח טעים. מעדן פריך בעומק טעמים עשיר עם בצל מטוגן
ציון 5 על ידי 2 דירוגים
לדרג
כמות 25 קציצות/כדורים
באדיבות: סתיו סעדון עמר

המצרכים

  • ½1 כוס אורז
  • כף קמח
  • ביצה
  • 2 בצלים לבנים קצוצים
  • 350 גרם חזה עוף קצוץ דק
  • כפית פפריקה
  • כפית שום גבישי
  • כפית פלפל שחור
  • ½1 כפית מלח
  • ¼ כוס סויה
  • להגשה - רוטב סויה, ספייסי מיונז (מיונז+סרירצ'ה), טריאקי

אופן ההכנה

  • מבשלים את האורז כמעט כמו אורז רגיל, אך עם 3.5 כוסות מים וכפית מלח ושלא כמו אורז רגיל, מערבבים מידי פעם על מנת שייצא אורז דביק.
  • כאשר האורז כבר רך ונשארו ממש מעט נוזלים, מוסיפים את הקמח, מערבבים ומניחים בצד לצינון. כאשר האורז מצטנן, מוסיפים ביצה ומערבבים היטב עד לקבלת אורז דביק ועיסתי. מניחים בצד לקירור מלא.
  • במחבת נפרדת מטגנים את הבצלים עד לקירמול יפה, מוסיפים את התבלינים, נותנים להם דקה להפתח בשמן, מוסיפים את הסויה נותנים לה מעט להצטמצם ולאחר מכן מוסיפים את העוף הקצוץ. מבשלים את הכל עד שכל העוף מתבשל ומניחים בצד לקירור מלא. כעת יש שתי אופציות (שתיהן בידיים רטובות):
  • האחת, לשטח על כף היד הרטובה כדור מהאורז, במרכז לשים כפית מהמלית ולסגור היטב לכדור אטום כמו קובה. רצוי ללחוץ מעט על הכדור בשתי הידיים על מנת להוציא את האוויר הכלוא בפנים.
  • האופציה השנייה, שהיא המועדפת והקלה יותר, לערבב את כל האורז והמילוי יחד לעיסה אחת וליצור כדורים שווים מכל העיסה. הכדור אמור לצאת דחוס וחלק. הקפידו על זה על מנת שלא יתפורר לכם בטיגון.
  • מחממים שמן עמוק במחבת, ומטגנים את כל הכדורים עד שמשחימים מכל הצדדים. מגישים עם תלתלי בצל ירוק, לצד רוטב סויה, טריאקי וספייסי מיונז (מיונז + סריראצ'ה).
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

מתכון לקציצות עוף
צילום: סתיו סעדון עמר
מתכון לקציצות עוף
צילום: סתיו סעדון עמר

רוצים הזדמנות לככב באתר?! הגיבו למטה או שלחו לנו את התמונות שלכם למתכון!


רק עוד דבר אחד אחרון!

טעים יותר, בריא יותר והכי זול שיש – כי בינינו, למה לקנות כשאפשר להכין?!

עוד מתכונים מעניינים באתר

 

Similar Posts

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?