| | |

חטיף אנרגיה ביתי טבעי ובריא

מתכון קל ומהמם של חטיף אנרגיה ביתי בטעמי קינמון ומייפל קראנצ'י וממכר, שימלאו לכם את השבוע בטעם עשיר ומפנק(ויש גם גרסה לטבעונים!)
בהשראת: עידית מרום
ציון 4.67 על ידי 3 דירוגים
חטיף אנרגיה ביתי

כמה חבל שאי אפשר להעביר דרך המסך ריחות משכרים וטעמים ממכרים… במיוחד שהם גם מהממים ביופיים ועשויים מחומרים בריאים ואיכותיים.

כי אין כמעט שילוב שיכול לנצח את המתכון המהמם הזה של חטיף אנרגיה ביתי בטעמי קינמון ומייפל מענגים ובריאים, עם שבולת שועל, גרעינים, שוקולד מריר וחמוציות – שמוכיח שוב ושוב שאין שום צורך לקנות חטיפי אנרגיה מתועשים ורוויים בשומנים, סוכרים וחומרים משמרים.

עם כמה מצרכים קלים, ערבול קליל יותר ואפייה קצרה – תוכלו להכין מהיפים והשזופים האלה לא פחות מ-30 חטיפים, שימלאו לכם את השבוע בטעם עשיר ועמוק וקראנצ׳יות מפנקת (ויש גם גרסה לטבעונים, איזה כיף?!)

ספר המתכונים של עידית מרום

חטיף אנרגיה ביתי
צילום: עידית מרום

 


למה באמת כדאי לכם: חטיף אנרגיה ביתי

 

  • 30 חטיפים יפים ושזופים שימלאו לכם את השבוע בטעם עשיר וקראנצ׳יות מפנקת
  • המתכון שמוכיח שאין שום צורך לקנות חטיפי אנרגיה מתועשים ורוויים בשומנים

שורה תחתונה: ויש גם גרסה לטבעונים!

 

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
 דרגו את המתכון כאן

איך מכינים? חטיף אנרגיה ביתי

 

חטיף אנרגיה ביתי

חטיף אנרגיה ביתי טבעי ובריא

מתכון קל ומהמם של חטיף אנרגיה ביתי בטעמי קינמון ומייפל קראנצ'י וממכר, שימלאו לכם את השבוע בטעם עשיר ומפנק(ויש גם גרסה לטבעונים!)
ציון 4.67 על ידי 3 דירוגים
לדרג
כמות 30 חטיפים
באדיבות: עידית מרום

המצרכים

יבשים:

  • 2 כוסות שבולת שועל גסה
  • 1 כוס קמח שבולת שועל
  • ½ כוס סוכר קוקוס
  • 1 כוס תוספות לבחירה: שברי אגוזים/שקדים/גרעינים/קוקוס/שומשום שוקולד מריר/חמוציות
  • 1 כפית קינמון
  • ½ כפית אבקת סודה לשתייה

רטובים:

  • 1 ביצה (לגרסה טבעונית אפשר במקום 2-3 כפות רסק תפוחים)
  • ½ כוס שמן קוקוס מומס
  • ¼ כוס מייפל טהור
  • כוס טחינה גולמית (אפשר במקום חמאת בוטנים/שקדיה)
  • ¼ כוס מים רותחים

אופן ההכנה

  • לאחד את שתי התערובות, ללוש בידיים רטובות עד לקבלת בצק אחיד. לרפד תבנית תנור גדולה בנייר אפייה ולשטח בעזרת ידיים רטובות שכבה אחידה על התבנית.
  • לאפות על חום של 170 מעלות כ-20 דקות עד שהקצוות משחימים יפה. להמתין לקירור מלא, ליישר את הקצוות ולחתוך לריבועים. לשמור בקופסא אטומה למשך שבוע.

הערות וטיפים

אם תהיתם מה היתרון של סוכר קוקוס, אז חשוב לדעת שהוא עדיין סוכר, אבל הוא האופציה הטובה ביותר מבין שאר הסוכרים. הוא פחות מעובד, מכיל מעט סיבים תזונתיים וערכו הגליקמי נמוך יחסית
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

חטיף אנרגיה ביתי
צילום: עידית מרום

רוצים הזדמנות לככב באתר?! הגיבו למטה או שלחו לנו את התמונות שלכם למתכון!


רק עוד דבר אחד אחרון!

חידשתם מלאי עוגיות ליד הקפה? מה עם זה של שבוע הבא?

מוזמנים לעקוב: בדף שלה | בקבוצתה – בדרך למטבח בריא ובאינסטגרם

Similar Posts

4 Comments

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?