מוקפץ עוף וירקות עם נודלס
טעם מושלם בהכנה פשוטה
Advertisements
תתכוננו להסתער על ארוחת הצהריים הכי מפנקת שיש שכל המשפחה תשמח לזלול בלי סוף!
קבלו מתכון לתבשיל מוקפץ עוף וירקות משגע עם נודלס רכות, המקבל עסיסיות מטריפה עם שילוב טעמים נדיר שאף אחד לא יוכל לעמוד בפניו.
תבשיל קליל והכי פשוט להכנה שתמיד מושלם לארוחת שבת מענגת במיוחד. איך שלוקחים ביס ראשון לא תצליחו להפסיק עד שכל המחבת ריקה!
מתכון באדיבות: כלנית כהן
Advertisements
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
Advertisements
המצרכים
- 400-500 גרם חזה עוף (חתוך לרצועות)
- ½ כרוב קטן (חתוך לרצועות)
- 1 גמבה אדומה (חתוכה לרצועות)
- 1 גמבה כתומה (חתוכה לרצועות)
- 1 גמבה צהובה (חתוכה לרצועות)
- 3 גזרים גדולים (חתוכים לרצועות)
- 90 גרם בערך נודלס (מאיזה סוג שאוהבים)
לתיבול:
- 4 שיני שום כתושות
- 3 כפות סויה
- 5 כפות רוטב צ'ילי מתוק
- 2 כפות דבש
- פלפל שחור גרוס דק
- מלח
Advertisements
אופן ההכנה
- מבשלים את הנודלס בערך 5 דקות במים עם מעט מלח ומסננים.
- בקערה מערבבים את כל המרכיבים לתיבול יחד, ומשרים את החזה עוף בפנים.
- מחממים ווק ומכניסים את רצועות העוף. מקפיצים עד לשינוי צבעים ואז מניחים בצד בקערה.
- מוסיפים מעט שמן זית ומקפיצים את הגמבות והגזר (אפשר להוסיף כף סויה) עד להתרככות קלה, ואז מוסיפים את הכרוב ומקפיצים ואז מוסיפים את רצועות החזה עוף ומערבבים.
- מוסיפים את הנודלס שבישלנו ומערבבים לעוד כמה דקות.
Advertisements
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.
Advertisements
הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!
רק עוד דבר אחד אחרון!
יש לכם שאלות לגבי תבשיל מוקפץ עוף זה? אל תהססו לשאול!
מתכון זה הינו חלק מאוסף
מתכוני ארוחות צהריים. אל תפספסו!
עוד מתכונים מעניינים באתר
מקור: מוקפץ עוף – כלנית כהן
Advertisements
נראה מדהים אני פריק של אוכל מוקפץ ומוקפד על ללא שמן ושומנים!!!
כיף לשמוע אורי בתיאבון!