מבשלים את האורז כמעט כמו אורז רגיל, אך עם 3.5 כוסות מים וכפית מלח ושלא כמו אורז רגיל, מערבבים מידי פעם על מנת שייצא אורז דביק.
כאשר האורז כבר רך ונשארו ממש מעט נוזלים, מוסיפים את הקמח, מערבבים ומניחים בצד לצינון. כאשר האורז מצטנן, מוסיפים ביצה ומערבבים היטב עד לקבלת אורז דביק ועיסתי. מניחים בצד לקירור מלא.
במחבת נפרדת מטגנים את הבצלים עד לקירמול יפה, מוסיפים את התבלינים, נותנים להם דקה להפתח בשמן, מוסיפים את הסויה נותנים לה מעט להצטמצם ולאחר מכן מוסיפים את העוף הקצוץ. מבשלים את הכל עד שכל העוף מתבשל ומניחים בצד לקירור מלא. כעת יש שתי אופציות (שתיהן בידיים רטובות):
האחת, לשטח על כף היד הרטובה כדור מהאורז, במרכז לשים כפית מהמלית ולסגור היטב לכדור אטום כמו קובה. רצוי ללחוץ מעט על הכדור בשתי הידיים על מנת להוציא את האוויר הכלוא בפנים.
האופציה השנייה, שהיא המועדפת והקלה יותר, לערבב את כל האורז והמילוי יחד לעיסה אחת וליצור כדורים שווים מכל העיסה. הכדור אמור לצאת דחוס וחלק. הקפידו על זה על מנת שלא יתפורר לכם בטיגון.
מחממים שמן עמוק במחבת, ומטגנים את כל הכדורים עד שמשחימים מכל הצדדים. מגישים עם תלתלי בצל ירוק, לצד רוטב סויה, טריאקי וספייסי מיונז (מיונז + סריראצ'ה).