| | | | |

לטחון ולנגב: מתכון לחומוס ביתי מעולה ב-5 דקות

מתכון לחומוס ביתי שלא מתפשר על גרם של טעם ויענג אתכם עם חומוס עשיר וסמיך כמו בחומוסיות הכי טובות.
בהשראת: חנה אלקיים
ציון 4.50 על ידי 8 דירוגים
מתכון לחומוס ביתי

אין כמעט ישראלי שלא מטורף על חומוס, אחת המנות הכי אהובות, נפוצות וטעימות שיש, שסוגרת פינה לצהריים זריז, מזין ובריא..

אז למה שלא תכינו בקלילות חומוס מהמם גם בבית? קבלו מתכון לחומוס ביתי שלא מתפשר על גרם של טעם ויענג אתכם עם חומוס סופר איכותי, עשיר וסמיך כמו בחומוסיות הכי טובות..

חוץ מטעם נהדר והכנה קלילה, בטח תשמחו לדעת שבגרגירי החומוס עצמם יש מעט מאוד שומן, והם מורכבים משילוב מנצח של חלבון כמו בעוף ודגים ושפע סיבים תזונתיים היוצרים תחושת שובע לאורך זמן, וזאת בניגוד לממרחי החומוס התעשייתיים שרחוקים מלהיות דיאטטיים, ומכילים כ-25% שומן.

אז.. הכינו פיתה רכה וקצת חמוצים ליד, טחנו את כל המרכיבים ב-5 דקות ושבו לנגב עד טיפת החומוס האחרונה בצלחת…

ספר המתכונים של חנה אלקיים

מתכון לחומוס ביתי
צילום: חנה אלקיים

למה באמת כדאי לכם: מתכון לחומוס ביתי

 

  • מתכון לחומוס ביתי שלא מתפשר על גרם של טעם ויענג אתכם עם חומוס עשיר וסמיך כמו בחומוסיות הכי טובות..
  • חומוס ביתי מציע שילוב מנצח של חלבון כמו בעוף ודגים ושפע של סיבים תזונתיים
  • מנה מומלצת בארוחה 100 גרם לתחושת שבוע ארוכה ונעימה

 

שורה תחתונה: איך להכין חומוס ? הכינו פיתה רכה וקצת חמוצים ליד, טחנו את כל המרכיבים ב-5 דקות ושבו לנגב עד טיפת החומוס האחרונה בצלחת..

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
 דרגו את המתכון כאן

אופן הכנת חומוס ביתי :

מתכון לחומוס ביתי

לטחון ולנגב: מתכון לחומוס ביתי מעולה ב-5 דקות

מתכון לחומוס ביתי שלא מתפשר על גרם של טעם ויענג אתכם עם חומוס עשיר וסמיך כמו בחומוסיות הכי טובות.
ציון 4.50 על ידי 8 דירוגים
לדרג
באדיבות: חנה אלקיים

ציוד

כוס מדידה אוניברסלית

המצרכים

  • 1 קופסא חומוס של יכין ללא חומר משמר
  • כוס טחינה גולמית
  • ½ כוס מים קרים
  • ½ כפית כמון
  • ½ כפית מלח
  • ½ כפית שום גבישי

אופן ההכנה

  • נטחן במג'מיקס הכל עד למרקם חלק, נזליף שמן זית בהגשה. הערה: אם יוצא מרקם קשה אפשר להוסיף מעט מים
  • שימו לב, אם לא רוצים להשתמש בחומוס מקופסא אז הנה טיפ חשוב לקיצור זמן ההכנה של חומוס – השרו כמות גדולה של גרגרי חומוס (1/2-1 ק"ג) למשך לילה, אחר כך בשלו את החומוס במים והקפיאו לאחר הבישול תוך חלוקה למנות. החומוס נשמר במקפיא לחודשים וניתן להוציא מנה בכל פעם לפי הצורך
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

מתכון לחומוס ביתי
צילום: חנה אלקיים

רוצים הזדמנות לככב באתר?! הגיבו למטה או שלחו לנו את התמונות שלכם למתכון!


רק עוד דבר אחד אחרון!

טעים יותר, בריא יותר והכי זול שיש – כי בינינו, למה לקנות כשאפשר להכין?!

עוד מתכונים מעניינים באתר

 

Similar Posts

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?