| | |

ריבת בצל מהממת ומתקתקה (ללא סוכר!)

ריבת בצל מופלאה ושחומה פשוט מעדן לכל מביני עניין. מתכון קליל בבישול ארוך, שאת הדמעות יחליף אושר גדול וטעם מתקתק ורך של בצל מקורמל ונמס בפה, עם טאצ' סילאן קסום וצ'ילי אקזוטי
בהשראת: Maryvonne Marye
ציון 4.29 על ידי 7 דירוגים
ריבת בצל

קצת דמעות, והרבההה סבלנות, ויש לכם ריבת בצל לכבד – מופלאה ושחומה ופשוט מעדן לכל מביני עניין…

המתכון כאן קליל למדי, והכי "קשה" בו הוא לחתוך את הבצלים ולנגב עם הדמעות, אבל כמה שעות של בישול על אש קטנה ואת הדמעות יחליף אושר גדול וטעם מתקתק ורך של בצל מקורמל ונמס בפה, עם טאצ' של סילאן קסום וצ'ילי אקזוטי.

מתכון ריבת בצל שהולכת נפלא עם כל מה שתצמידו לה – כבד צלוי, פטה כבד קצוץ, בכריך עשיר, בשר צלוי, על פרוסת לחם טרייה, פירה, צנימים, פסטות ומנות אורז טעימות במיוחד

ספר המתכונים של מארי ווני

ריבת בצל
צילום: Maryvonne Marye

למה באמת כדאי לכם: מתכון לריבת בצל

  • קצת דמעות, הרבה סבלנות של בישול ארוך ואושר גדול בפה
  • ריבת בצל מתכון בטעמים מופלאים ומתקתקים של בצל מקורמל ונמס בפה, עם טאצ' סילאן קסום וצ'ילי אקזוטי
  • ריבת ‎בצל מופלאה ושחומה שהיא פשוט מעדן לכל מביני עניין…

שורה תחתונה: הולכת נפלא עם כל מה שתצמידו לה

 

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
 דרגו את המתכון כאן

איך מכינים ריבת בצל ?

ריבת בצל

ריבת בצל מהממת ומתקתקה (ללא סוכר!)

ריבת בצל מופלאה ושחומה פשוט מעדן לכל מביני עניין. מתכון קליל בבישול ארוך, שאת הדמעות יחליף אושר גדול וטעם מתקתק ורך של בצל מקורמל ונמס בפה, עם טאצ' סילאן קסום וצ'ילי אקזוטי
ציון 4.29 על ידי 7 דירוגים
לדרג
באדיבות: Maryvonne Marye

המצרכים

  • 6 בצלים ענקיים
  • שמן זית לטיגון
  • ½ כוס סילאן
  • ¼ כוס דבש
  • 3 כפות לימון
  • ¼ כוס צ'ילי (נוזל צ'ילי מבקבוק)
  • קצת מלח
  • 2 כפיות פלפל שחור
  • אפשרי קצת בלסמי

אופן ההכנה

  • לטגן הכל בסיר נון סטיק על אש קטנה כ-3 שעות , לערבב כל פעם בעדינות ולבשל עד שהנוזלי מצטמצמים. לטעום ולשפר תיבול לפי הטעם

הערות וטיפים

  • הסילאן והדבש מחליפים את הסוכר, מה שנותן לריבה טעם מיוחד יותר ועשיר יותר
  • נשמרת לאורך זמן כמו ריבה רגילה שמכינים בבית
  •  
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

ריבת בצל
מתחיל בדמעות…צילום: Maryvonne Marye
ריבת בצל
נגמר באושר גדול. ריבת בצל. צילום: Maryvonne Marye

רוצים הזדמנות לככב באתר?! הגיבו למטה או שלחו לנו את התמונות שלכם למתכון!


רק עוד דבר אחד אחרון!

המנה המטריפה הזו לגמרי עומדת בפני עצמה, אבל אומרים שכל ארוחה עיקרית צריכה תוספת נהדרת. מה הולך ליד אתם שואלים?

עוד מתכונים מעניינים באתר

אהבתם? עוד מלא מלא מתכוני תוספות מומלצים שיככבו על כל שולחן. עכשיו באתר!

 

מקור: Maryvonne Marye

Similar Posts

6 Comments

  1. אבקש לשאול 2 שאלות:
    1. האם לכסות בסיר?
    2. שמן לטיגון, משמעו קודם לטגן את הבצל ולהשחימו ורק אחר כך להוסיף את שאר החומרים?
    או כל החומרים + השמן, כבר מההתחלה?
    אשמח לתשובות.

    1. היי מיכל,
      נשמח לענות על שאלותייך:
      1. לא, אין צורך. נרצה שהנוזלים יתאדו לאט לאט.
      2. קודם לטגן ולהשחים.
      מקווים שהצלחנו לעזור 🙂

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?