| |

פשטידת אטריות וגבינה קלה ומעולה

פשטידת אטריות וגבינה מושלמת עם שילוב מדוייק של אטריות ומבחר טעים טעים של גבינות.
סופר קלה להכנה, מהירה וקלילה.אין אחד שלא יתאהב בה בטעימה ראשונה.
ציון 4.39 על ידי 18 דירוגים
פשטידת איטריות וגבינה
כשעולה השאלה מה לארוחת ערב, לפעמים אין תשובה מספקת שכל המשפחה זורמת איתה. עד לעכשיו. תכירו את הפשטידה שהולכת לככב אצלכם במטבח. 
 
פשטידת אטריות וגבינה טעימה במיוחד עם אטריות ושלל גבינות מושלמות. קלה ומהירה להכנה, מדוייקת ופשוט ממכרת. מושלמת לארוחת ערב או צהריים, לחג שבועות, או לסתם אירוח חלבי.  
 
 

ספר המתכונים של נועם זיגדון

פשטידת אטריות וגבינה
קרדיט: נועם זיגדון

למה באמת כדאי לכם: פשטידת אטריות וגבינה

  • פשטידת איטריות וגבינה טעימה במיוחד, קלילה ומתאימה לכל ארוחה.
  • פשטידה קלה להכנה: כל אחד יכול להכין את הפשטידה, ואפילו כיף להכין אותה ביחד עם המשפחה.
  • כי אין טעים כמו שילוב של אטריות וגבינות במקום אחד.
  • פשטידה ממכרת ומשביעה.

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

איך מכינים? הקליקו לסרטון מלא:

פשטידת אטריות וגבינה
קרדיט: נועם זיגדון
פשטידת איטריות וגבינה

פשטידת אטריות וגבינה קלה ומעולה

פשטידת אטריות וגבינה מושלמת עם שילוב מדוייק של אטריות ומבחר טעים טעים של גבינות.
סופר קלה להכנה, מהירה וקלילה.אין אחד שלא יתאהב בה בטעימה ראשונה.
ציון 4.39 על ידי 18 דירוגים
לדרג
זמן הכנה: 15 minutes
זמן בישול/אפייה: 40 minutes
סה״כ זמן: 55 minutes
סוג: ארוחות ערב, ארוחות צהריים

המצרכים

  • 1 שקית אטריות בנוניות (מבשלות לפי הוראות יצרן)
  • 1 בצל גדול חתוך לקוביות קטנות
  • 500 גרם גבינה לבנה
  • 250 גרם גביע קוטג'
  • 100 גרם גבינה בולגרית חתוכה לקוביות
  • 150 גרם גבינה צהובה מגורדת
  • 1 גביע שמנת חמוצה
  • 4 ביצים L
  • ¼ כפית פלפל שחור
  • 1 כפית מלח
  • ½ כף אבקת מרק
  • 4 כפות שמן

אופן ההכנה

  • להשחים את הבצל עם השמן .
  • להוסיף לאיטריות .
  • להוסיף את הגבינות השמנת והתבלינים .
  • לערבב היטב .
  • לצקת לתבנית משומנת .
  • לאפות בתנור שחומם מראש על 180°.
  • כ- 40 דקות עד שהפשטידה מתייצבת ומקבלת גוון שחום .
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.
 


שאלות נפוצות: פשטידת אטריות וגבינה

האם חובה לשמן את התבנית?
תלוי בתבנית, כמובן שניתן לי הצורך.

פשטידת אטריות וגבינה
קרדיט: נועם זיגדון


 
הבמה כולה שלכם:
רוצים הזדמנות לככב באתר?! הגיבו למטה או שלחו לנו את התמונות שלכם למתכון

"יצא טעים מאד תודה!"
דינה ולר
גולשת בפייסבוק

 

"הפשטידה האהובה עלי ועל הילדים מזה שנים…"
עליזה שלום
גולשת בפייסבוק

 

הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!

Similar Posts

2 Comments

    1. היי אפרים!
      כן, אפשר להכין על הגז – מומלץ להשתמש במחבת עמוקה בקוטר 26 עם מכסה. אש נמוכה-בינונית במשך כחצי שעה. לבדוק עם קיסם.
      מקווים שעזרנו 🙂

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?