|

מתכון כרובית מטוגנת כמו במסעדות

כרובית מטוגנת טעימה וממכרת, קלה ומהירה להכנה להגשה בכל רגע נתון!
בהשראת: שרה יוסף
ציון 4.42 על ידי 39 דירוגים
כרובית מטוגנת מתכון

כרובית מטוגנת כמו במסעדות שאי אפשר להפסיק לנשנש! מתכון לכרובית מטוגנת פשוט לנשנוש טעים וממכר שלא רוצים להפסיק לאכול!

 כשאני מארחת משפחה וחברים אני אוהבת להכין כרובית מטוגנת בבלילה מדהימה ולהגיש אותן לצד הנשנושים שאני מגישה לצד בירה קרה או אפילו בתור מנה ראשונה לצד הסלטים של ארוחת השבת.

 מתכון קל מאוד להכנת כרובית מטוגנת קריספית ממכרת ביותר! כל כך טעימה שהיא תחליף במהרה את הפיצוחים ושאר הנשנושים שהגשתם עד היום! מתכון מושלם ובריא יותר לנשנוש שאפשר להכין בכל רגע נתון ובמהירות מטורפת!

ספר המתכונים של שרה יוסף

כרובית מטוגנת, כרובית מטוגנת מתכון, מתכון לכרובית מטוגנת, כרובית מטוגנת בבלילה, כרובית מטוגנת קריספית
צילום: שרה יוסף

למה באמת כדאי לכם: כרובית מטוגנת כמו במסעדות

  • נשנוש משגע, ממכר ובריא יותר מכל נשנוש אחר שלא רוצים להפסיק לאכול!
  • פינוק מושלם להגיש לאורחים לצד בירה קרה או לצד הסלטים של ארוחת השבת!
  • ניתן להגיש עם מגוון רטבים מפנקים לשדרוג הטעם והחוויה!
  • מתכון קל שמכינים במהירות שיא ואפשר להכין מעכשיו לעכשיו!

 

שורה תחתונה: כשמתחשק להגיש נשנוש שאף אחד לא יוכל לעמוד בפניו, מכינים כרובית מטוגנת!

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

אז איך מכינים?

כרובית מטוגנת מתכון

מתכון כרובית מטוגנת כמו במסעדות

כרובית מטוגנת טעימה וממכרת, קלה ומהירה להכנה להגשה בכל רגע נתון!
ציון 4.42 על ידי 39 דירוגים
לדרג
באדיבות: שרה יוסף

המצרכים

  • 1 ראש כרובית
  • 2 ביצים
  • פירורי לחם זהב (לציפוי)
  • קמח (לציפוי)
  • מלח (קורט)
  • פלפל שחור (מעט)
  • כורכום (לפי הטעם)
  • שומשום (לציפוי)

אופן ההכנה

  • מפרקים את הכרובית לפרחים ומרתיחים בסיר עם מים עם כף מלח לכמה דקות של יהיה רך מדי.
  • מסננים ומצננים היטב.
  • שמים בקערה ראשונה קמח, שמים בקערה שנייה ביצים עם מלח פלפל שחור ומעט מים ולערבב היטב, ובקערה שלישית שמים פירורי לחם מעורבב עם חצי כפית כורכום ושומשום לערבב .
  • לוקחים כרובית וטובלים בקמח ואז בביצה ובסוף עם פירורי לחם.
  • מחממים שמן ומטגנים.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

 


שאלות נפוצות: מתכון לכרובית מטוגנת

את משתמשת בפירורים מוזהבים?
כן של אסם מוסיפה מעט כורכום נותן צבע יפה ושומשום.

 


הבמה כולה שלכם:
כרובית מטוגנת, כרובית מטוגנת מתכון, מתכון לכרובית מטוגנת, כרובית מטוגנת בבלילה, כרובית מטוגנת קריספית
צילום: ישראלה כהן

"נראה אש!"
ישראלה כהן

כרובית מטוגנת, כרובית מטוגנת מתכון, מתכון לכרובית מטוגנת, כרובית מטוגנת בבלילה, כרובית מטוגנת קריספית
צילום: כוכבית ישראל

"איזה מושלם יצא!"
כוכבית ישראל

רק עוד דבר אחד אחרון!

כרובית מטוגנת כמו במסעדות

שעת ערב, כל המשפחה בבית וכל המשפחה רעבה? לא להילחץ – אלא לדפדף!

עוד מתכונים מעניינים באתר

Similar Posts

4 Comments

  1. הי
    חייבים להכין סמוך לארוחה או שאפשר מראש?
    והאם אפשר להכין מכרובית קפואה?
    תודה רבה

    1. היי ריקי,
      לא, אין חובה לטגן בשמן עמוק. אפשר גם לרסס בשמן ולאפות בתנור בחום של 200 מעלות עד שהפרחים מזהיבים.
      בהצלחה 🙂

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?