ריבת בצל מופלאה ושחומה פשוט מעדן לכל מביני עניין. מתכון קליל בבישול ארוך, שאת הדמעות יחליף אושר גדול וטעם מתקתק ורך של בצל מקורמל ונמס בפה, עם טאצ' סילאן קסום וצ'ילי אקזוטי
בהשראת: Maryvonne Marye
ציון 4.29 על ידי 7 דירוגים
קצת דמעות, והרבההה סבלנות, ויש לכם ריבת בצל לכבד – מופלאה ושחומה ופשוט מעדן לכל מביני עניין…
המתכון כאן קליל למדי, והכי "קשה" בו הוא לחתוך את הבצלים ולנגב עם הדמעות, אבל כמה שעות של בישול על אש קטנה ואת הדמעות יחליף אושר גדול וטעם מתקתק ורך של בצל מקורמל ונמס בפה, עם טאצ' של סילאן קסום וצ'ילי אקזוטי.
מתכון ריבת בצל שהולכת נפלא עם כל מה שתצמידו לה – כבד צלוי, פטה כבד קצוץ, בכריך עשיר, בשר צלוי, על פרוסת לחם טרייה, פירה, צנימים, פסטות ומנות אורז טעימות במיוחד
אבקש לשאול 2 שאלות:
1. האם לכסות בסיר?
2. שמן לטיגון, משמעו קודם לטגן את הבצל ולהשחימו ורק אחר כך להוסיף את שאר החומרים?
או כל החומרים + השמן, כבר מההתחלה?
אשמח לתשובות.
אבקש לשאול 2 שאלות:
1. האם לכסות בסיר?
2. שמן לטיגון, משמעו קודם לטגן את הבצל ולהשחימו ורק אחר כך להוסיף את שאר החומרים?
או כל החומרים + השמן, כבר מההתחלה?
אשמח לתשובות.
היי מיכל,
נשמח לענות על שאלותייך:
1. לא, אין צורך. נרצה שהנוזלים יתאדו לאט לאט.
2. קודם לטגן ולהשחים.
מקווים שהצלחנו לעזור 🙂
שאלה.
כתוב שאפשר קצת חומץ בלסמי?
האם חובה?
ואם אשים, אז כמה לדעתך?
היי מיכל,
אפשר קצת, 2-3 כפות, אבל לא חובה.
בהצלחה 🙂
שאלה.
התכוונת לצילי, נוזל, צ'ילי מתוק?
היי מיכל,
נכון, רוטב צ'ילי מתוק.
בהצלחה 🙂