Go Back
Print
Recipe Image
Notes
Smaller
Normal
Larger
ריבת בצל מהממת ומתקתקה (ללא סוכר!)
ריבת בצל מופלאה ושחומה פשוט מעדן לכל מביני עניין. מתכון קליל בבישול ארוך, שאת הדמעות יחליף אושר גדול וטעם מתקתק ורך של בצל מקורמל ונמס בפה, עם טאצ' סילאן קסום וצ'ילי אקזוטי
ציון
4.29
על ידי
7
דירוגים
באדיבות:
Maryvonne Marye
המצרכים
▢
6
בצלים ענקיים
▢
שמן זית לטיגון
▢
½
כוס
סילאן
▢
¼
כוס
דבש
▢
3
כפות
לימון
▢
¼
כוס
צ'ילי
(נוזל צ'ילי מבקבוק)
▢
קצת מלח
▢
2
כפיות
פלפל שחור
▢
אפשרי קצת בלסמי
אופן ההכנה
לטגן הכל בסיר נון סטיק על אש קטנה כ-3 שעות , לערבב כל פעם בעדינות ולבשל עד שהנוזלי מצטמצמים. לטעום ולשפר תיבול לפי הטעם
הערות וטיפים
הסילאן והדבש מחליפים את הסוכר, מה שנותן לריבה טעם מיוחד יותר ועשיר יותר
נשמרת לאורך זמן כמו ריבה רגילה שמכינים בבית
נסית את המתכון ואהבת אותו?
כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.