| |

סלמון בתנור אסייאתי

הנה מתכון מ-ע-ו-ל-ה של סלמון בתנור בסגנון אסייאתי אקזוטי ומטריף שמתאים בול ל-9 הימים, לצמחונים אוכלי דגים ולכל מי שרוצה מנה עסיסית, סופר קלה ומזינה
בהשראת: עידית מרום
ציון 4.49 על ידי 25 דירוגים
מתכון סלמון בתנור עסיסי

מממ… דגים, כמה כיף לאכול אותם וליהנות ממנה קלילה, מלאת חלבונים עשירים ועונג טעמים מופלא ורך בפה?

ואם כבר דגים – אז תודו שאחת המנות המנצחות היא של דג סלמון בתנור בסגנון אסייאתי מטריף ועסיסי שלא תפסיקו להכין שוב ושוב. בהכנה קלה ומדויקת ייצאו לכם מהתנור נתחי דג ורדרדים, עסיסיים ובשרניים, מלאים בטעמי המזרח הרחוק האקזוטי ועטופים בקראסט שומשום פריך וטעים.

מומלץ במיוחד לתקופת תשעת הימים, לצמחונים שכן אוכלים דגים ולכל מי שמחפש מנה סופר קלה ומזינה. מושלם להגיש על מצע אורז בסמטי לבן ומהביל וסלט גדול לשלמות טעמים מופלאה

ספר המתכונים של עידית מרום

 

מתכון סלמון בתנור עסיסי

למה באמת כדאי לכם: סלמון בתנור

 

  • מקור מעולה לחלבון עשיר ואיכותי ולאומגה 3 בעלת סגולות רפואיות רבות

  • מנת דג מהממת בסגנון אסייתי מטריף וקל להכנה, שלא תפסיקו להכין שוב ושוב

  • שילוב מושלם של דג עסיסי ובשרני, תיבול מזרח רחוק אקזוטי וקראסט שומשום פריך ומתפצפץ בפה

שורה תחתונה: מנה נהדרת לתקופת תשעת הימים, לצמחונים אוכלי דגים ולכל מי שרוצה מנה סופר קלה ומזינה

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

 דרגו את המתכון כאן

איך מכינים? סלמון בתנור

מתכון סלמון בתנור עסיסי

סלמון בתנור אסייאתי

הנה מתכון מ-ע-ו-ל-ה של סלמון בתנור בסגנון אסייאתי אקזוטי ומטריף שמתאים בול ל-9 הימים, לצמחונים אוכלי דגים ולכל מי שרוצה מנה עסיסית, סופר קלה ומזינה
ציון 4.49 על ידי 25 דירוגים
לדרג
באדיבות: עידית מרום

המצרכים

  • 4 פילה סלמון טרי / סלמון נורווגי איכותי קפוא
  • 2 כפות שמן שומשום בכבישה קרה
  • 1 כף סילאן/ דבש
  • 3 כפות כפות סויה תמרי
  • מיץ מלימון אחד
  • 2 שיני שום כתושות
  • מלח גס
  • פלפל שחור
  • 3 כפות שומשום

אופן ההכנה

  • מייבשים את הדג היטב בנייר מטבח וחורצים בעזרת סכין חדה חריצים באלכסון על גבי כל פילה.
  • מכינים מרינדה: שמן שומשום, מיץ לימון, סויה, סילאן, שום כתוש, מלח ופלפל ומערבבים היטב. משרים את הפילה כשעה במרינדה (בקערה מכוסה במקרר), מומלץ להפוך מדי פעם.
  • לאחר ההשריה, נעביר את הדגים לתבנית מרופדת בנייר אפיה, נשפוך את הרוטב מלמעלה ונפזר שומשום בנדיבות, נכניס לאפייה בתנור שחומם על 185 מעלות, אפייה עם כיסוי ל-15 דקות ועוד 5 דקות ללא כיסוי לקבלת קראסט שומשום פריך וטעים
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

מתכון סלמון בתנור עסיסי

רוצים הזדמנות לככב באתר?! הגיבו למטה או שלחו לנו את התמונות שלכם למתכון!


 רק עוד דבר אחד אחרון! 

מה הולך ליד הסלמון הטעים הזה, אתם שואלים? אנחנו הצענו לכם אורז בסמטי מהבלי, אבל לגמרי אפשר לקחת מכאן עוד רעיונות טעימים של תוספות נהדרות

קבלו מתכוני תוספות מושלמים שמככבים בכל שולחן. אל תפספסו!

 
מוזמנים לעקוב: בדף שלה | בקבוצתה – בדרך למטבח בריא ובאינסטגרם

Similar Posts

2 Comments

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?