| |

הום פרייז פרווה ב-3 מצרכים

מתכון הום פרייז פרווה שמכינים בקלות. תוספת טעימה וממכרת לכל מועד!
בהשראת: גל צרור
ציון 4.39 על ידי 13 דירוגים
מתכון להום פרייז פרווה, הום פרייז מתכון, מתכון להום פרייז, הום פרייז פרווה

הום פרייז פרווה , מתכון להום פרייז פרווה משגעים שקשה לעצור מלנשנש! מומלץ להכין הרבה!

יש תוספות מנצחות שמשמשות יותר בתור מנה עיקרית מרוב שהן טעימות ומרוב שקשה להפסיק לאכול אותן. הום פרייז זו תוספת כזו, טעימה וממכרת במרמות בלתי מוסברות!

הום פרייז מתכון שמכינים בקלות מטורפת וזוללים במהירות מטורפת יותר! כל כך טעימים שהם יהיו תוספת הבית שלכם! 

 

ספר המתכונים של גל צרור   

הום פרייז פרווה ב-3 מצרכים
צילום: גל צרור

למה באמת כדאי לכם: הום פרייז פרווה

  • מנה שכל הילדים אוהבים ולא יהיה אחד שיתנגד!
  • כל כך טעימים שלא באמת חייבים להגיש מנה עיקרית ליד!
  • מתכון כל כך קל להכנה שלא תפסיקו להכין!
  • תוספת פרווה עשירה ומפנקת שאפשר להגיש לצד מנה עיקרית בכל מועד!

 

שורה תחתונה: בא לכם נשנוש איכותי שמכינים בקלות? מתכון הום פרייז מושלם בדיוק לזה!

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן 

אז איך מכינים?

מתכון להום פרייז פרווה, הום פרייז מתכון, מתכון להום פרייז, הום פרייז פרווה

הום פרייז פרווה ב-3 מצרכים

מתכון הום פרייז פרווה שמכינים בקלות. תוספת טעימה וממכרת לכל מועד!
ציון 4.39 על ידי 13 דירוגים
לדרג
באדיבות: גל צרור

המצרכים

  • 4-5 תפוחי אדמה
  • 2 בצלים
  • רוטב צ'ילי מתוק (לפי הטעם - שיכסה את תפוח האדמה )
  • רוטב צ'ילי חריף (לפי הטעם - שיכסה את תפוח האדמה)
  • ½ כפית פפריקה

אופן ההכנה

  • מרתיחים סיר עם מים. חותכים את תפוחי האדמה לקוביות ומוסיפים לסיר המים הרותחים.
  • נותנים לתפו"א לרתוח עד שהם נהיים חצי רכים. לאחר מכן מוציאים מהמים ומעביר לשקית/ קופסא ומעבירים למקפיא ללילה (מאוד מומלץ לא לוותר על השלב הזה)
  • מרתיחים בסיר שמן חצי עמוק ונותנים לו לרתוח. מוציאים את קוביות התופחי אדמה ומעבירים אותם כמו שהם קפואים לתוך השמן עד שמקבלים צבע זהוב והופכים לקריספיים
  • בינתיים לחתוך את הבצל לרצועות ולטגן
  • שכל הקוביות תפוחי אדמה מוכנים, נעביר לבצל ושופכים את הרוטבי צ'ילי עם חצי כפית פפריקה. מערבבים בעדינות עם כפית ולא משחקים עם זה יותר כדי שלא יהפוך לפירה.
  • אפשר גם לקנות קוביות תפוחי אדמה מוקפאות של תפוגן במקום לעשות ביתי, גם עובד.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.


שאלות נפוצות: הום פרייז פרווה

הקוביות באריזה עברו ריכוך כבר או שצריך לרכך אותם?
אין צורך לרכך אותם ישר מהמקפיא לשמן חם.
איך אני אמורה לדעת מתי זה חצי בישול?
תתני להם 10 דקות פחות או יותר יספיק.הם מתבשלים מהר מאוד. עד שמזלג ננעץ בהם וזה קצת קשה רך.
מה נותן השלב של ההקפאה?
קריספיות.
את מקררת אותם קודם או ישר מהסיר לפריזר?
מקררת .

 

הום פרייז פרווה
צילום: גל צרור

רק עוד דבר אחד אחרון!

מטוגן? אפוי? מוקרם? אין על תפו"א!

עוד מתכונים מעניינים באתר

מקור: הום פרייז – גל צרור

Similar Posts

2 Comments

    1. היי ארז,
      הבישול הוא רק טיגון תפוחי האדמה, אבל אחרי שמוסיפים הכול אין המשך בישול.
      בהצלחה 🙂

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?