מייבשים את הדג היטב בנייר מטבח וחורצים בעזרת סכין חדה חריצים באלכסון על גבי כל פילה.
מכינים מרינדה: שמן שומשום, מיץ לימון, סויה, סילאן, שום כתוש, מלח ופלפל ומערבבים היטב. משרים את הפילה כשעה במרינדה (בקערה מכוסה במקרר), מומלץ להפוך מדי פעם.
לאחר ההשריה, נעביר את הדגים לתבנית מרופדת בנייר אפיה, נשפוך את הרוטב מלמעלה ונפזר שומשום בנדיבות, נכניס לאפייה בתנור שחומם על 185 מעלות, אפייה עם כיסוי ל-15 דקות ועוד 5 דקות ללא כיסוי לקבלת קראסט שומשום פריך וטעים