| | |

עוגת גבינה אפויה הכי קלה

מתכון לעוגת גבינה בשלוש שכבות יפייפיות ומפנקות  - קליל שכל אחד יכול להכין!
בהשראת: לידור בוסקילה
ציון 4.15 על ידי 28 דירוגים
עוגת גבינה אפויה הכי קלה

מתכון עוגת גבינה אפויה קליל וטעים שכל אחד יכול להכין.

עוגה אפויה הכי קלה ומנצחת בעולם בשלוש שכבות יפות ומפנקות!

אין טעים ומתאים מזה ליד כוס הקפה של הבוקר!

ספר המתכונים של לידור בוסקילה  

עוגת גבינה אפויה הכי קלה
צילום: לידור בוסקילה

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

אז איך מכינים?

 

עוגת גבינה אפויה הכי קלה

עוגת גבינה אפויה הכי קלה

מתכון לעוגת גבינה בשלוש שכבות יפייפיות ומפנקות  - קליל שכל אחד יכול להכין!
ציון 4.15 על ידי 28 דירוגים
לדרג
באדיבות: לידור בוסקילה

ציוד

תבנית 26

המצרכים

עוגה:

  • 1 חבילה ביסקוויט (250 גרם)
  • 1 חבילה חמאה (100 גרם)
  • 3 ביצים
  • 1 חבילה גבינה לבנה (500 גרם)
  • 1 גביע שמנת חמוצה 9% (200 מ"ל)
  • ¾ כוס סוכר
  • גרידת לימון (מעט)
  • 1 חבילה פודינג וניל (80 גרם)

ציפוי:

  • 3 גביעים שמנת חמוצה (600 מ"ל)
  • 4 כפות סוכר

אופן ההכנה

עוגה:

  • טוחנים דק ביסקוויטים (פתי בר או רגיל) עם חמאה מומסת.
  • מהדקים את התערובת בתבנית וגם לצדדים קצת.
  • מכניסים לתנור שחומם 180 מעלות לעשר דקות.
  • מערבבים ביצים עם גבינה לבנה, שמנת חמוצה, מוסיפים לזה את הסוכר והפודינג וניל, והגרדת לימון.
  • את התערובת מוזגים לתבנית, ומכניסים לאפייה של 50 דקות ואז מוציאים. לא לכבות את התנור עדיין.

ציפוי:

  • לטרוף 3 גביעי שמנת חמוצה עם 4 כפות סוכר עד שמתקבלת תערובת אחידה וחלקה.
  • לשפוך על החלק העליון להכניס לתנור לעוד 8 דקות.
  • אפשר לקשט עם שקדים גרוסים או תוספת אחרת שאוהבים.
  • מקררים ומגישים. בתיאבון!

הערות וטיפים

אני הקצפתי לקצף מעל העוגה: שמנת מתוקה ו - 2 כפות אבקת סוכר עם כפית מחית וניל.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.


שאלות נפוצות: עוגת גבינה

איך עשית את הקישוט?
כמו שרשום למעלה, שמנת מתוקה אחת כף וחצי אבקת סוכר מקציפה לקצפת ובשקית זילוף עם צנתר.
חייב שלוש שמנת חמוצה או שאפשר פחות?
זה טעים כדאי לך לא להפחית, זה סתם נשמע הרבה.
יש לי עגולה 28 מתאים?
היא תצא נמוכה יותר אבל גם טוב אם יש 24 גם סבבה.
לא הבנתי בסוף לשים שמנת חמוצה או מתוקה?
לאפות עם חמוצה לקשט עם מתוקה אם רוצים כמובן הקישוט.
מה זה מחית וניל?
זה מחית ממקלות וניל. יש בחנויות אפיה. את יכולה גם תמצית וניל רגילה.

 


הבמה כולה שלכם:
עוגת גבינה אפויה הכי קלה
צילום: אלה פאראדג'ה

"עשיתי בתבנית של ה28 אז לא היא עד הסוף למעלה אבל הריח בכול הבית תטעם נדע מחר בבוקר שבת שלום!"
אלה פאראדג'ה

עוגת גבינה אפויה הכי קלה
צילום: לידור בוסקילה

רוצים הזדמנות לככב באתר?! הגיבו למטה או שלחו לנו את התמונות שלכם למתכון!


רק עוד דבר אחד אחרון!
עוגת גבינה אפויה שכבות קלה 

המתכון הזה הוא חלק מאוסף מתכוני שבועות מושלמים. אל תפספסו!

עוד מתכונים מעניינים באתר

 

מקור: Lidor Moalem 

Similar Posts

55 Comments

  1. 1 star
    המתכון לא נכון.
    3 מיכלי שמנת חמוצה לציפוי – כמו שכתוב במצרכים וגם בהוראות ההכנה – יוצא נזלת על העוגה.
    אפיה נוספת לא משנה את זה.
    אכזבה ענקית!!! זרקתי הכול לפח.

  2. העוגה עכשיו בתנור ולפי המתכון שמתי שמנת חמוצה אחת בבלילה פחות 3 כפות. מה עודים עם 3 גביעים נוספים

    1. היי אביבה,
      הגביעים הנוספים נועדו לציפוי כפי שמפורט ברשימת המצרכים.
      לצערנו, המתכון עבר עדכון אבל בצורה הנכונה.
      כעת הוראות ההכנה והמצרכים ברורים.
      מתנצלים על החוויה הלא נעימה עם המתכון.

  3. 5 stars
    וואו עוגה חלומית יצאה לי בדיוק העוגה שרציתי לאכול.
    עסיסית טעימה ולחה … ואין כאלה במאפיות כולן יבשות או שומניות מידי …יצא מעדן.
    רק קצת יצאו נוזלים עודפים לדעתי איך אפשר לתקן מצב כזה ? אולי לפעם הבאה
    תודה לעם על המתכון ועל העזרה

    1. היי אליאור!
      שמחים מאוד שהעוגה יצאה בדיוק כמו שרצית 🙂
      להבא, אפשר לאפות אותה כ-10 דקות יותר כדי שיתאדו הנוזלים העודפים.
      בהצלחה 🙂

    1. היי עפרי!
      מתנצלים שלא היה ברור, עידכנו את הוראות ההכנה לבקשתך.
      בהצלחה 🙂

  4. המתכון לא תוקן. ממש לא ברור כמה שמנת חמוצה צריך. גביע אחד לבלילה פחות 3 כפות ולציפוי עוד מיכל + 3 כפות?

    1. היי שי 🙂
      המתכון תוקן, הוספנו בהוראות ההכנה הנחיה לשמור בצד 3 כפות שמנת חמוצה כשמתחילים להכין את המלית.
      בהצלחה 🙂

      1. היי אביבה,
        מתנצלים על התגובה המאוחרת.
        את צודקת, המתכון לא היה מעודכן כראוי, אך אם שמת לב 3 הגביעים מופיעים ברשימת המצרכים לציפוי של העוגה למרות שבהוראות כתוב 3 כפות.
        מקווים שהצלחת להציל את העוגה.
        נשמח לעדכון ממך.

  5. ברשימת המצרכים של הציפוי כתוב 3 גביעי שמנת חמוצה (600 גר.) ובאופן ההכנה כתוב 3 כפות שמנת חמוצה. מה נכון???

    1. היי נאוה!
      מתנצלים על הבלבול בהוראות ההכנה – הכוונה היא שיש לשים בצד 3 כפות שמנת חמוצה מתוך הכמות הכוללת של המתכון.
      בהצלחה 🙂

      1. היי, מצטרפת לשאלה בנוגע לשמנת חמוצה. האם סה"כ בתוך העוגה 4 גביעים ומתוכם לשים בצד 3 כפות לציפוי?? אשמח להכין. העוגה נראית מדהים!!

      2. היי מרטין!
        3 גביעים ומתוכם לשים בצד 3 כפות לציפוי.
        בהצלחה 🙂

  6. 3 כפות שמנת חמוצה ??????
    או 3 חב' שמנת חמוצה …
    בתמונה נראה הרבהההה יותר גבוה מ 3 כפות.

    1. היי בלה!
      מתנצלים על הבלבול – המתכון כולל מיכל שמנת חמוצה + 3 כפות.
      בהצלחה 🙂

      1. היי,
        אז לא הצלחתי להבין כמה שמנת חמוצה לציפוי ? 3 גביעים או מיכל ו3 כפות? ואם מיכל אז מה הכמות מ"ל?
        תודה פשוט הלכתי לאיבוד קצת (:

      2. היי חן!
        מתנצלים על הבלבול בהוראות ההכנה ותודה על התגובה שלך. תיקנו את הוראות ההכנה כך שעכשיו זה ברור יותר.
        מהכמות הכוללת של השמנת החמוצה, יש לשים בצד 3 כפות לשלב מאוחר יותר.
        בהצלחה 🙂

      1. היי צחי, תודה רבה על התגובה שלך!
        מתנצלים מאוד על כך שהכמות לא הופיעה כשרצית להכין את המתכון.
        כמות הביסקוויטים היא 250 גרם.
        בהצלחה 🙂
        נ.ב. אם בא לך לקבל מאיתנו מתכונים חדשים כל יום ישירות לוואטסאפ, מוזמן להצטרף כאן!

      1. היי שרה!
        ניתן להכין את העוגה באינגליש קייק אם מורידים את כמות המצרכים בחצי.
        בהצלחה 🙂
        נ.ב. אנחנו מזמינים אותך להצטרף לקבוצת הוואטסאפ שלנו כדי לקבל מאיתנו מתכונים חדשים כל יום!

  7. לא הבנתי… אופים שלוש פעמים? פעם אחת את הביסקוויטים? אח"כ מעל מוסיפים את התערובת של הגבינה? ואח"כ את השמנת ושוב לתנור?

    1. היי אירית,
      מתנצלים על הבלבול במתכון, יש בו 4 מיכלים של שמנת חמוצה: 1 בעוגה עצמה ו-3 בציפוי.
      בהצלחה 🙂

  8. האם יש טעות במתכון? רשום: לערבב 3 כפות שמנת חמוצה ו 4 כפות סוכר עם מטרפה עד שיהיה אחיד וחלק.
    עשיתי כך אבל יצאה לי שכבה מאוד דקה.

    1. היי גלית,
      מתנצלים מאוד על התקלה!
      תיקנו את המתכון, הכוונה היתה ל-3 מיכלי שמנת חמוצה (600 מ"ל סה"כ).

  9. לא הבנתי. אחרי שאופים את התחתית 10 דקות, מוסיפים את המלית וממשיכים לאפות עוד 50 דקות ב180 מעלות?

    1. היי כרמית,
      עברנו על השאלות והן אכן תואמות את רכיבי המתכון. אם שמת לב למשהו ספציפי, נשמח שתשתפי אותנו 🙂
      נ.ב. מוזמנת להצטרף לקבוצת הוואטסאפ החדשה שלנו!

  10. כתוב שלוש כפות שמנת חמוצה האם הכוונה לשלושה גביעים או באמת שלוש כפות?
    האם צריך לערבב במיקסר?

    1. היי אפרת,
      מתנצלים על הטעות – הכוונה ל-3 גביעים (600 מ"ל סה"כ).
      אין צורך להשתמש במיקסר, אפשר בכיף לערבב ידנית.
      בהצלחה 🙂

    1. היי בר,
      180 מעלות ואין חובה לאפות בטורבו, אבל כמובן שאפשר אם רוצים.
      בהצלחה 🙂

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?