| |

עוגת תפוחים פירורים עסיסית ומשגעת

עוגת תפוחים פירורים פרווה, עם תמרים עסיסיים בציפוי קרמבל פריך, מתיקות נפלאה ומרקם חלומי
בהשראת: כרמית דהאן
עדיין אין דירוגים
עוגת תפוחים פירורים

איזה כיףףף לגלות מתכון מושלם של עוגת תפוחים פירורים שמביאה איתה 3 יתרונות מנצחים בעוגה אחת נפלאה!!

גם תפוחים ותמרים עסיסיים, גם מצופה בפירורי קרמבל רכים ופריכים וגם פרווה, כך שאפשר לאכול אותה כל שעות היום…

מתיקות נפלאה של סילאן ומייפל מענגים, תחתית בצק עם קרם קוקוס עשיר ועמוק, פירורי חמאה ובצק פריכים בניחוחות קינמון נהדרים והכנה קלה במיוחד, וכל הטוב הזה ייתן לכם עוגת תפוחים פירורים יפהפייה וטעימה בטירוף שתטריף אתכם בחוויית טעמים ממכרת

ספר המתכונים של כרמית דהאן

עוגת תפוחים פירורים
צילום: כרמית דהאן

למה באמת כדאי לכם: עוגת תפוחים פירורים

  • מתכון מושלם של עוגת תפוחים פירורים  – הכנה קלה, עוגה נפלאה
  • עוגת תפוחים פירורים יפהפייה וטעימה בטירוף שתטריף אתכם בחוויית טעמים ממכרת

שורה תחתונה: גם תפוחים ותמרים עסיסיים, גם ציפוי פירורי קרמבל רכים ופריכים וגם פרווה, אפשר לבקש יותר?

 

 

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
 דרגו את המתכון כאן

איך מכינים? עוגת תפוחים פירורים

עוגת תפוחים פירורים

עוגת תפוחים פירורים עסיסית ומשגעת

עוגת תפוחים פירורים פרווה, עם תמרים עסיסיים בציפוי קרמבל פריך, מתיקות נפלאה ומרקם חלומי
עדיין אין דירוגים
לדרג
באדיבות: כרמית דהאן

ציוד

2 תבניות איינגליש קייק
כוס מידה אוניברסלית

המצרכים

  • לפירות:
  • 5 תפוחים נקיים מהליבה חתוכים לקוביות קטנות
  • 6 תמרים יבשים נקיים מהגרעין חתוכים לחתיכות קטנות
  • 4 כפות סוכר
  • כף כף גדושה מייפל
  • 2 כפות סילאן גדושות
  • כפית קינמון
  • לעוגה:
  • 4 ביצים שלמות בגודל L
  • כוס סוכר
  • כוס שמן
  • כוס קרם קוקוס (או שמנת מתוקה לחלבי ושמנת צמחית לפרווה)
  • ½2 כוסות קמח תופח
  • לקרמבל:
  • 100 גרם מחמאה
  • 4 כפות סוכר
  • ½ שקית סוכר וניל
  • ½ כפית קינמון
  • ¼1 כוס קמח

אופן ההכנה

  • מניחים את כל חומרי הפירות בסיר ומבשלים על הגז כעשרים דקות עד לריכוך התפוחים, מסננים מהנוזלים ומצננים. שומרים את הנוזלים אנחנו נשתמש בהם בהמשך.
  • מכינים את הבצק - בקערת המיקסר שמים את הביצים והסוכר ומקציפים בין שמונה לעשר דקות עד קבלת מרקם מוס. מנמיכים את מהירות המיקסר, מוסיפים את השמן לאט לאט בזרזיף דק, ומוסיפים את הקרם קוקוס ואת הקמח בהדרגה.
  • מפסיקים את פעולת המיקסר ומוסיפים לתערובת את התפוחים שסיננו. מקפלים עם מרית לתוך התערובת בזהירות. מוזגים את התערובת לשתי תבניות אינגלייש קייק משומנות ומכניסים לתנור שחומם על 180 מעלות.
  • בינתיים מכינים את הקרמבל - במעבד מזון מכניסים את המחמאה כשהיא חתוכה לקוביות, ואת הסוכר, הקינמון והקמח ומעבדים בפולסים עד שמקבלים פירורים.
  • כשהעוגה מזהיבה מעט אבל עדיין רוטטת, מוציאים את התבניות מהתנור ומפזרים מעל את הקרמבל. בשלב זה אפשר גם להוסיף מעט אגוזים קצוצים. מחזירים לתנור ואופים עד שקיסם שאנחנו מכניסים יוצא נקי. מצננים את העוגה ויוצקים מעל כל עוגה מעט מהנוזלים של התפוחים ששמרנו בצד
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

עוגת תפוחים פירורים
צילום: כרמית דהאן

רוצים הזדמנות לככב באתר?! הגיבו למטה או שלחו לנו את התמונות שלכם למתכון!


רק עוד דבר אחד אחרון!  

יום הולדת? חג ושמחה? או שיש אורחים בדרך וסתם בא לכם להרשים?

עוד מתכונים מעניינים באתר

Similar Posts

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?