Go Back
עוגת גבינה אפויה הכי קלה

עוגת גבינה אפויה הכי קלה

מתכון לעוגת גבינה בשלוש שכבות יפייפיות ומפנקות  - קליל שכל אחד יכול להכין!
ציון 4.15 על ידי 28 דירוגים
באדיבות: לידור בוסקילה

ציוד

תבנית 26

המצרכים

עוגה:

  • 1 חבילה ביסקוויט (250 גרם)
  • 1 חבילה חמאה (100 גרם)
  • 3 ביצים
  • 1 חבילה גבינה לבנה (500 גרם)
  • 1 גביע שמנת חמוצה 9% (200 מ"ל)
  • ¾ כוס סוכר
  • גרידת לימון (מעט)
  • 1 חבילה פודינג וניל (80 גרם)

ציפוי:

  • 3 גביעים שמנת חמוצה (600 מ"ל)
  • 4 כפות סוכר

אופן ההכנה

עוגה:

  • טוחנים דק ביסקוויטים (פתי בר או רגיל) עם חמאה מומסת.
  • מהדקים את התערובת בתבנית וגם לצדדים קצת.
  • מכניסים לתנור שחומם 180 מעלות לעשר דקות.
  • מערבבים ביצים עם גבינה לבנה, שמנת חמוצה, מוסיפים לזה את הסוכר והפודינג וניל, והגרדת לימון.
  • את התערובת מוזגים לתבנית, ומכניסים לאפייה של 50 דקות ואז מוציאים. לא לכבות את התנור עדיין.

ציפוי:

  • לטרוף 3 גביעי שמנת חמוצה עם 4 כפות סוכר עד שמתקבלת תערובת אחידה וחלקה.
  • לשפוך על החלק העליון להכניס לתנור לעוד 8 דקות.
  • אפשר לקשט עם שקדים גרוסים או תוספת אחרת שאוהבים.
  • מקררים ומגישים. בתיאבון!

הערות וטיפים

אני הקצפתי לקצף מעל העוגה: שמנת מתוקה ו - 2 כפות אבקת סוכר עם כפית מחית וניל.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.