|

מתכון פתיתים אדומים אחד אחד

כשהילדים טורפים וההורים זוללים - אין ספק כי פתיתים אדומים אחד אחד הם המנה המנצחת לארוחת צהריים משביעה ומזינה, עם הכנה קלה, צבעוניות כובשת וטעמים וניחוחות שלא ישאירו גרגיר בסיר!
בהשראת: אילנית בניזרי
ציון 4.40 על ידי 23 דירוגים
מתכון פתיתים אדומים אחד

שוברים את הראש מה להכין לילדים לצהריים? נמאס מפסטה או צ'יפס? צודקים! עם המתכון הקליל והמושלם הזה, לא רק הקטנים יטרפו ולא ישאירו גרגר, אלא גם אתם, אז קחו זאת בחשבון מראש…

ומה מיוחד במנת פתיתים אדומים אחד אחד? אה… מה לא! הם הכי טעימים שיש, מתבשלים בדקות, ומציפים את הבית בניחוחות מגרים של פתיתים רכים, מתקתקים ועסיסיים, העטופים בשבבי גזר כתום ובריא, שמעניק להם צבעוניות מהממת וטעם לא פחות!

ואיך הם יוצאים כאלה מושלמים, אחד אחד? רוצו למתכון – מחכים לכם שם שפע טיפים מ-ע-ו-ל-י-ם למנה מנצחת לארוחת צהריים טעימה, קלילה ומהבילה!

ספר המתכונים של אילנית בניזרי

פתיתים אדומים אחד אחד
פתיתים אדומים ושניצל, רעיון מעולה לארוחת צהריים | צילום: אילנית בניזרי

 

למה באמת כדאי לכם: פתיתים אדומים

 

  • יותר לא צריך להתלבט מה להכין לילדים לצהריים – מנת פתיתים אדומים סוגרת את כל הפינות וגם את הרעב..
  • מתכון קליל, ניחוחות מגרים, צבעוניות מהממת, טעם מושלם!

שורה תחתונה: ששש, אל תגלו, אבל במנה יש גזר טעים שנותן לפתיתים טעם עמוק וצבע מהמם!

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
 דרגו את המתכון כאן

איך מכינים? פתיתים אדומים

מתכון פתיתים אדומים אחד

מתכון פתיתים אדומים אחד אחד

כשהילדים טורפים וההורים זוללים - אין ספק כי פתיתים אדומים אחד אחד הם המנה המנצחת לארוחת צהריים משביעה ומזינה, עם הכנה קלה, צבעוניות כובשת וטעמים וניחוחות שלא ישאירו גרגיר בסיר!
ציון 4.40 על ידי 23 דירוגים
לדרג
באדיבות: אילנית בניזרי

המצרכים

  • 1 בצל קצוץ
  • 1 כפית סוכר
  • 1 גזר
  • 1 כף כף רסק עגבניות
  • 1 כף כף פפריקה אדומה מתוקה
  • מלח, פלפל שחור
  • חבילת פתיתים
  • 4 כוסות כוסות מים רותחים

אופן ההכנה

  • קוצצים את הבצל והגזר בפומפייה. מחממים כ-2 כפות שמן בסיר עמוק ורחב ומטגנים את הבצל עם כפית סוכר למשך דקה. מחממים כ-2 כפות שמן בסיר עמוק ורחב ומטגנים את הבצל עם כפית סוכר למשך דקה.
  • מוסיפים את הגזר, מערבבים ומטגנים יחדיו עוד כ-2 דקות. כעת מוסיפים רסק עגבניות, פפריקה, מלח ופלפל וגם את חבילת הפתיתים. מערבבים היטב ומטגנים את הפתיתים עם הרוטב כ-2 דקות.
  • מוסיפים 4 כוסות מים רותחים, מערבבים ומביאים לרתיחה. מנמיכים ללהבה נמוכה ומבשלים ללא מכסה עד שכל הנוזלים מתאדים ונותרנו עם פתיתים רכים ומוכנים לאכילה.

הערות וטיפים

הנה כמה טיפים מנצחים לפתיתים אדומים מושלמים ומוצלחים:
  • את כל שלב הטיגון והערבוב כדאי לעשות בעזרת כף עץ שלא תשפיע על טעם הפתיתים
  • פתיתים מצריכים מעט סבלנות, סגרו את הגז רק כאשר הפתיתים מוכנים לאכילה
  • לאחר בישול הפתיתים היעזרו במזלג כדי לפתוח את הפתיתים ולאפשר לאדים לצאת החוצה
  • אם נשארו פתיתים ליום המחרת, חממו אותם על להבה נמוכה, כך תשמרו עליהם אחד אחד גם בהגשה השנייה
  • אל תוותרו על הגזר וכפית הסוכר, רק כך יתקבלו פתיתים אדומים טעימים ומוצלחים
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.
פתיתים אדומים אחד
צילום: אילנית בניזרי

רוצים הזדמנות לככב באתר?! הגיבו למטה או שלחו לנו את התמונות שלכם למתכון!


רק עוד דבר אחד אחרון!

מתכון זה הינו חלק מאוסף מתכוני תוספות מושלמים. אל תפספסו!

עוד מתכונים מעניינים באתר

מקור: אילנית בניזרי

מוזמנים לעקוב גם בדף שלה מולטי קיצ'ן אילנית בניזרי | ובאינסטגרם: @Ilanit_benizri

Similar Posts

4 Comments

    1. היי מירה!
      מתנצלים על החוויה הלא נעימה.
      קודם כל, נשמח לדעת ממך מה הבעיה עם המתכון כדי שנוכל לשפר אותו במידת הצורך.
      דבר שני, מצאנו עבורך מתכון נוסף לפתיתים אדומים שקיבל אצלנו דירוג גבוה מהמשתמשים.
      מחכים לתגובתך 🙂

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?