|

חזה עוף בלימון וטמפורה משגע

מרקם חלומי בטעם מושלם
בהשראת: מלי מאירוב
ציון 4.43 על ידי 19 דירוגים
חזה עוף בלימון

אין ארוחה אהובה יותר על המשפחה והילדים ממנת חזה העוף הכי מפנקת שיש שאי אפשר להפסיק לזלול!

קבלו מתכון לרצועות חזה עוף בלימון משגעות ועסיסיות בטמפורה המקפיצה את הטעם לרמה הבאה עם רוטב דבש המאזן את הטעמים ומשדרג את המאכל ברמות.

מנה מתקתקת וטעימה עם מרקם קראנצ'י בעדינות שאף פעם לא נמאס ממנו. איך שלוקחים ביס אחד מיד מתמכרים!

מתכון באדיבות: מלי מאירוב

ספר המתכונים של מלי מאירוב

 

חזה עוף בלימון

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

חזה עוף בלימון

חזה עוף בלימון וטמפורה משגע

מרקם חלומי בטעם מושלם
ציון 4.43 על ידי 19 דירוגים
לדרג
באדיבות: מלי מאירוב

ציוד

כוס מדידה אוניברסלית

המצרכים

  • 400 גרם חזה עוף (רצועות)
  • ½ כוס קמח תופח
  • ¼ כוס קורנפלור (או שקית אבקת אפייה או חצי כפית סודה לשתייה)
  • ½ כפית מלח
  • טיפונת פלפל שחור
  • ¾ כוס מים קרים

לרוטב:

  • 1 כוס צ'ילי מתוק
  • מיץ מלימון אחד
  • 3 כפות דבש
  • 4 כפות מים

אופן ההכנה

  • בקערה שמים את הקמח תופח, קורנפלור, מלח, טיפונת פלפל שחור ומים קרים, ומערבבים עד לקבלת בלילה סמיכה (כמו טחינה).
  • מכניסים לבפנים את רצועות החזה עוף. מחממים שמן עמוק בסיר ומטגנים את הרצועות לאחר טבילה עד לקבלת צבע זהוב.
  • בסיר קטן שמן את הצ'ילי מתוק, מיץ מלימון אחד, 3 כפות דבש ו-4 כפות מים. מערבבים על אש נמוכה עד הסמכה טיפה וטובלים את הרצועות ברוטב ומערבבים עד שיכסה אותם.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

חזה עוף בלימון


שאלות נפוצות: עןף בלימון

אפשר להשתמש בקמח לבן?
כן אבל צריך להוסיף גם כפית אבקת אפייה.
אפשר בתנור במקום לטגן?
אפשר בהחלט. לשים לב לזמני אפייה.

מה חושבים על: עוף בלימון

חזה עוף בלימון
מתכון לא פחות ממושלם
אי אפשר להפסיק לנגוס
בחוץ קריספי ובפנים נימוך ונמס בפה. אמאללה כמה טעים!

הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!


רק עוד דבר אחד אחרון!

מתכון זה הינו חלק מאוסף
מתכוני ארוחות צהריים. אל תפספסו!

עוד מתכונים מעניינים באתר

מקור: עוף בלימון – מלי מאירוב
מוזמנים גם לבקר בקבוצתה לאפות ולבשל עם מלי מאירוב

Similar Posts

10 Comments

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?