| | | | | | |

חזה עוף בנוסח אסייתי

מתכון לחזה עוף בנוסח אסייתי עם תפוחי אדמה. ארוחה מלאה ומפנקת לכל המשפחה.
בהשראת: מלי מאירוב
ציון 4.23 על ידי 27 דירוגים
חזה עוף במחבת

מתכון חזה עוף במחבת בנוסח אסייתי! מתכון מטריף ומהיר הכנה של חזה עוף עם תפוחי אדמה, בנוסח אסייתי.

באמצע השבוע, כשכולם עסוקים, קשה להקפיד על ארוחות מסודרות בבית ולפעמים תזונת הילדים מוזנחת גם בלי כוונה. מאחר שאנחנו יודעים כמה שאתם עמוסים ושאתם באמת אוהבים את הילדים שלכם, אנחנו כאן כדי לעזור ולהביא לכם מתכון לארוחה מלאה וטעימה לכל המשפחה, שאף אחד לא יישאר מקופח!

מתכון לחזה עוף במחבת , שמכינים במהירות ובקלות ואפשר להכין גם בתור ארוחת צהריים וגם בתור ארוחת ערב. חזה עוף במחבת בנוסח אסייתי שכל הילדים אוהבים! בדיוק המתכון שיוריד מכם לפחות דאגה אחת באמצע השבוע. אין מה לומר, עוף במחבת הוא גם ללא ספק בריא יותר מהמטוגנים שהילדים אוהבים, ולא פחות מקובל בקרבם! חזה עוף במחבת – ארוחה מלאה ומפנקת שחייבים להכין לפחות פעם בשבוע!

ספר המתכונים של מלי מאירוב

 

חזה עוף במחבת
צילום: מלי מאירוב

למה באמת כדאי לכם: חזה עוף במחבת

    • ארוחה מלאה שכוללת את כל הערכים התזונתיים המומלצים לצריכה בתפריט השבועי!
    • ארוחה טעימה שכל הילדים יטרפו בשמחה גם אם תכינו אותה בכל יום מחדש!
    • מתכון כל כך קל ומהיר הכנה, שלא משנה כמה שאתם עסוקים – זה קטן עליכם!
    • ארוחה מושלמת בתור ארוחת צהריים, ארוחת ערב ואפילו בסופי השבוע!

שורה תחתונה: מכינים את המתכון הזה בקביעות, מסירים דאגה אחת מהלב ונהנים מהשבוע!

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
דרגו את המתכון כאן

אז איך מכינים?

חזה עוף במחבת

חזה עוף בנוסח אסייתי

מתכון לחזה עוף בנוסח אסייתי עם תפוחי אדמה. ארוחה מלאה ומפנקת לכל המשפחה.
ציון 4.23 על ידי 27 דירוגים
לדרג
באדיבות: מלי מאירוב

המצרכים

  • 500 גרם רצועות חזה עוף
  • תפוחי אדמה (חתוכים לקוביות)
  • שמן בישול
  • ½ כוס קורנפלור
  • ½ כוס צ'ילי מתוק
  • 1 כף דבש
  • 1 כף סויה
  • 2 כפות טריאקי
  • 1 כפית פפריקה
  • ¼ כוס מים
  • 2 כפיות מיץ לימון
  • מלח
  • פלפל שחור
  • שומשום
  • בצל ירוק מעל

אופן ההכנה

  • מטגנים קוביות תפוחי אדמה בשמן, בסיר רחב ומוציאים לצד.
  • באותו סיר מוסיפים רבע כוס שמן.
  • מערבבים בקערה קורנפלור עם טיפה מלח ופלפל שחור וטובלים את רצועות חזה העוף.
  • מעבירים למחבת ומערבבים במשך כמה דקות עד שהצבע משתנה ללבן.
  • מוסיפים את תפוחי האדמה, מנמיכים את חום הבישול, ומוסיפים צ'ילי מתוק, דבש, סויה, טריאקי, כפית מלח, פפריקה, מים, 2 מיץ לימון ומבשלים עד שהכל מתקרמל.
  • מגישים עם שומשום ובצל ירוק מעל.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

 

חזה עוף במחבת
צילום: מלי מאירוב

רוצים הזדמנות לככב באתר?! הגיבו למטה או שלחו לנו את התמונות שלכם למתכון!


Similar Posts

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?