מתכון פתיתים אדומים אחד אחד
שוברים את הראש מה להכין לילדים לצהריים? נמאס מפסטה או צ'יפס? צודקים! עם המתכון הקליל והמושלם הזה, לא רק הקטנים יטרפו ולא ישאירו גרגר, אלא גם אתם, אז קחו זאת בחשבון מראש…
ומה מיוחד במנת פתיתים אדומים אחד אחד? אה… מה לא! הם הכי טעימים שיש, מתבשלים בדקות, ומציפים את הבית בניחוחות מגרים של פתיתים רכים, מתקתקים ועסיסיים, העטופים בשבבי גזר כתום ובריא, שמעניק להם צבעוניות מהממת וטעם לא פחות!
ואיך הם יוצאים כאלה מושלמים, אחד אחד? רוצו למתכון – מחכים לכם שם שפע טיפים מ-ע-ו-ל-י-ם למנה מנצחת לארוחת צהריים טעימה, קלילה ומהבילה!
למה באמת כדאי לכם: פתיתים אדומים
- יותר לא צריך להתלבט מה להכין לילדים לצהריים – מנת פתיתים אדומים סוגרת את כל הפינות וגם את הרעב..
- מתכון קליל, ניחוחות מגרים, צבעוניות מהממת, טעם מושלם!
שורה תחתונה: ששש, אל תגלו, אבל במנה יש גזר טעים שנותן לפתיתים טעם עמוק וצבע מהמם!
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
דרגו את המתכון כאן
איך מכינים? פתיתים אדומים
מתכון פתיתים אדומים אחד אחד
המצרכים
- 1 בצל קצוץ
- 1 כפית סוכר
- 1 גזר
- 1 כף כף רסק עגבניות
- 1 כף כף פפריקה אדומה מתוקה
- מלח, פלפל שחור
- חבילת פתיתים
- 4 כוסות כוסות מים רותחים
אופן ההכנה
- קוצצים את הבצל והגזר בפומפייה. מחממים כ-2 כפות שמן בסיר עמוק ורחב ומטגנים את הבצל עם כפית סוכר למשך דקה. מחממים כ-2 כפות שמן בסיר עמוק ורחב ומטגנים את הבצל עם כפית סוכר למשך דקה.
- מוסיפים את הגזר, מערבבים ומטגנים יחדיו עוד כ-2 דקות. כעת מוסיפים רסק עגבניות, פפריקה, מלח ופלפל וגם את חבילת הפתיתים. מערבבים היטב ומטגנים את הפתיתים עם הרוטב כ-2 דקות.
- מוסיפים 4 כוסות מים רותחים, מערבבים ומביאים לרתיחה. מנמיכים ללהבה נמוכה ומבשלים ללא מכסה עד שכל הנוזלים מתאדים ונותרנו עם פתיתים רכים ומוכנים לאכילה.
הערות וטיפים
- את כל שלב הטיגון והערבוב כדאי לעשות בעזרת כף עץ שלא תשפיע על טעם הפתיתים
- פתיתים מצריכים מעט סבלנות, סגרו את הגז רק כאשר הפתיתים מוכנים לאכילה
- לאחר בישול הפתיתים היעזרו במזלג כדי לפתוח את הפתיתים ולאפשר לאדים לצאת החוצה
- אם נשארו פתיתים ליום המחרת, חממו אותם על להבה נמוכה, כך תשמרו עליהם אחד אחד גם בהגשה השנייה
- אל תוותרו על הגזר וכפית הסוכר, רק כך יתקבלו פתיתים אדומים טעימים ומוצלחים
רק עוד דבר אחד אחרון!
מתכון זה הינו חלק מאוסף מתכוני תוספות מושלמים. אל תפספסו!
עוד מתכונים מעניינים באתר
מקור: אילנית בניזרי
מוזמנים לעקוב גם בדף שלה מולטי קיצ'ן אילנית בניזרי | ובאינסטגרם: @Ilanit_benizri
ממש, אבל ממש מאסטר שף! כמה מקורי ויצירתי .
היי סער!
מוזמן לקבוצת הפייסבוק שלנו, אנחנו מעלים לשם מתכונים מעולים חדשים כל יום ובטוחים שתוכל למצוא כמה פנינות 🙂
https://www.facebook.com/groups/metukimgroup
מתכון לא טוב
היי מירה!
מתנצלים על החוויה הלא נעימה.
קודם כל, נשמח לדעת ממך מה הבעיה עם המתכון כדי שנוכל לשפר אותו במידת הצורך.
דבר שני, מצאנו עבורך מתכון נוסף לפתיתים אדומים שקיבל אצלנו דירוג גבוה מהמשתמשים.
מחכים לתגובתך 🙂