קציצות עוף כמו של פעם

קציצות עוף מטוגנות, טעימות, כמו של פעם, מושלמות לארוחות הצוהריים לכל המשפחה! מתכון קל ומהיר שאי אפשר לא להכין!
אחד המתכונים המובילים אצלנו לארוחת צוהריים משביעה וטעימה זה מתכון לקציצות עוף מטוגנות, כמו של פעם, עם ריח שמעלה זיכרונות ילדות וטעם שמזכיר את החיוך של סבתא. הקציצות כל כך טעימות שבכל פעם שאני מכינה, בני המשפחה חוטפים את הקציצות בעודן חמות עוד לפני שאנחנו יושבים לאכול, ואם להודות על האמת, גם אני לא עומדת בפיתוי!
המתכון הכי קל שיש להכנת קציצות עוף, בטעם קלאסי ובתיבול עדין, כמה רכיבים בודדים בקערה אחת ולטגן. רק נותר להחליט איזו תוספת מתחשקת לכם לאכול ליד.

למה באמת כדאי לכם: קציצות עוף
-
- כל כך טעימות שאפשר לאכול אותן כמו פיצוחים!
- מתכון פשוט להכנה ובכמה פעולות קצרות יש לכם צלחת מכובדת וטעימה של קציצות!
- בטעם שמזכיר את סבתא, מעלה חיוך ומחמם את הלב!
- כל כך טעימות שאפשר לאכול אותן גם קרות!
שורה תחתונה: אי אפשר להישאר אדישים לטעם שמזכיר את סבתא! קערה אחת, שלוש פעולות ויש לכם ארוחה בריאה, מפנקת ומגניבה לכל המשפחה!
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
אז איך מכינים?

קציצות עוף כמו של פעם
המצרכים
- 1 קילו עוף חזה (טחון)
- 2 ביצים
- 1 כוס פירורי לחם זהב
- 2 כפיות מרק עוף (גדושות )
- 1 בצל ענק
- 4 שיני שום (כתושות)
- פלפל שחור (לפי טעם)
אופן ההכנה
- את הבצל לגרד ולסחוט את המיץ.
- נערבב את הכל ביחד טוב טוב.
- מניחים בצד למנוחה של שעה ואז מטגנים.
- אפשר גם לאפות בתנור! למרוח מעט שמן על חלק העליון של הקציצות, לאפות 15 דקות, עד להזהבה, להוציא מהתנור להפוך ולהחזיר לתנור לעוד 10-15 דקות עד שהקציצות זהובות, מוציאים מהתנור ומגישים.
שאלות נפוצות: קציצות עוף
אפשר להוסיף תפוחי אדמה או גזר ופטרוזיליה? כן אפשר בהחלט! |
אפשר לאפות אותם? כן אפשר אבל למרוח קצת שמן על הקציצות שייצאו טעימות יותר. |
בלי תבלינים? לא צריך שום תבלינים ממש טעים. |
אפשר במקום טיגון לבשל ברוטב? כן. |
מה ניתן לשים במקום מרק עוף? אפשר רק מלח אבל מומלץ לא לוותר עליו. |
הבמה כולה שלכם:

"גם אני הכנתי היום, הכי טעים קציצות עוף!"
אופירה אלון

"גם אני הכנתי, בעלי הזיל דמעות אמר שמזכירות לו את סבתא שלו!"
פנינה דמארי בן שלום
רק עוד דבר אחד אחרון!
מתכון זה הינו חלק מאוסף מתכוני ארוחות צהריים. אל תפספסו!
עוד מתכונים מעניינים באתר
מקור: אריאלה לייבה