| | |

לביבות תפוחי אדמה עם טיפה שמן

לביבות תפוחי אדמה יפנקו בטעם מופלא בזכות תפו"א וגזר בשרניים, תיבול מדויק, והכי חשוב – רק טיפ טיפה שמן
בהשראת: דליה בן דור
ציון 4.50 על ידי 2 דירוגים
לביבות תפוח אדמה

בפרסית קוראים להן טאפאלק, כאן אנחנו מכירים אותן בשם לביבות תפוחי אדמה, ובשני השמות הן יפנקו אתכם בטעמים מופלאים בכל שמונת ימי החנוכה..

הנס כאן קורה בזכות תפוחי אדמה וגזרים בשרניים, תיבול מדויק, מעט קמח והכי הכי חשוב – רק טיפ טיפה של שמן על המחבת. זה הטריק שיהפוך לביבות תפוחי אדמה האלה לפשוט מושלם, ולא רק לחג..

עם שמנת חמוצה או יוגורט רענן בצד, עם סלט גדול ליד או לגמרי לבד – אין חנוכה טעים יותר מאשר לביבות תפוחי אדמה קלות ומעולות

ספר המתכונים של דליה בן דור

לביבות תפוחי אדמה
צילום: דליה בן דור


למה באמת כדאי לכם: 

 

  • לביבות תפו"א בטעם עסיסי נהדר וחגיגי
  • ה-טריק של לביבות תפוחי אדמה מושלמות הוא ששמים רק טיפ טיפה שמן וזהו!

שורה תחתונה: אי אפשר להעביר את חנוכה בלי להכין לפחות פעם אחת לביבות מושלמות אלה

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
 דרגו את המתכון כאן

אז איך מכינים? 

לביבות תפוח אדמה

לביבות תפוחי אדמה עם טיפה שמן

לביבות תפוחי אדמה יפנקו בטעם מופלא בזכות תפו"א וגזר בשרניים, תיבול מדויק, והכי חשוב – רק טיפ טיפה שמן
ציון 4.50 על ידי 2 דירוגים
לדרג
באדיבות: דליה בן דור

המצרכים

  • 4 תפוחי אדמה
  • 2 גזרים
  • כורכום
  • מלח
  • פלפל שחור
  • קצת כמון
  • 2 ביצים
  • 3 כפות קמח

אופן ההכנה

  • נרתיח את תפוחי האדמה והגזרים במים עד שמתרככים, נסנן ונחכה שיתקררו.
  • נקלוף ונמעך את התפוח אדמה כמו לפירה ואת הגזר נקלוף ונגדר על פומפייה (אפשר לגרד גם בצל).
  • נסחט מנוזלים ונוסיף את התבלינים, הביצים והקמח. נטעם ונשפר טעמים ונכניס למקרר לרבע שעה
  • נחמם מחבת נון סטיק עם טיפה שמן. כשהמחבת חם נרטיב ידיים עם מים וניצור כדור קטן. נמעך אותו טיפה ונכניס למחבת הרותחת.
  • לא נתעסק יותר מידי עם הלביבה, רק נרים לראות שהשחימה בצד אחד ונהפוך לצד השני בעדינות
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

לביבות תפוח אדמה
צילום: דליה בן דור

רוצים הזדמנות לככב באתר?! הגיבו למטה או שלחו לנו את התמונות שלכם למתכון!


רק עוד דבר אחד אחרון!

מטוגן? אפוי? מוקרם? אין על תפו"א!

עוד מתכונים מעניינים באתר

Similar Posts

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?