|

סלמון בתנור עם עשבי תיבול

עסיסיות מטריפה בטעם מושלם
בהשראת: במטבח עם לילוש
ציון 4.38 על ידי 53 דירוגים
סלמון בתנור
והבים סלמון? הגעתם למקום הנכון! תכירו את ארוחת הסלמון הכי מהממת שיצא לכם להכין בזמן הקרוב, שבטח תשאיר את כולם בשוק!
קבלו מתכון לסלמון בתנור עם בשר ורדרד ועשבי תיבול המקבל עסיסיות משגעת בשילוב טעמים עשיר ומשובח במיוחד.
מתכון בקלי קלות שהכי מומלץ לחובבי הסלמון שביננו. מכינים כפינוק מפתיע לארוחת שבת ומשאירים את כל המשפחה מכורים לעוד ועוד!

מתכון באדיבות: במטבח עם לילוש

ספר המתכונים של במטבח עם לילוש

סלמון בתנור

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

סלמון בתנור

סלמון בתנור עם עשבי תיבול

עסיסיות מטריפה בטעם מושלם
ציון 4.38 על ידי 53 דירוגים
לדרג
באדיבות: במטבח עם לילוש

המצרכים

  • 4 נתחים פילה סלמון (או לקנות חתוך מראש, כ-800 גרם)
  • 2 כפות מיץ לימון (להשרייה)

רוטב חרדל ודבש:

  • 1 כפית חרדל דיזון (מלאה)
  • 2 כפיות דבש (שטוחות)
  • 3 כפות שמן זית
  • רבע כפית מלח גס
  • 2 כפות מיץ לימון

לקראסט

  • ½ כוס אגוזי מלך (טחונים)
  • עשבי תיבול טריים (כוסברה , שמיר , בזיליקום. קצת פחות מחצי צרור מכל אחד)
  • 3 שיני שום

אופן ההכנה

  • כשלב ראשון נשרה את הסלמון עם מעט מלח ומיץ לימון כ30 דקות ואחר כף נשטוף טוב טוב.
  • נכין רוטב – נערבב את החרדל, דבש, לימון ושמן הזית ונשפוך מעל כל חתיכה של דג.
  • לאחר מכן נקצוץ עשבי תיבול לבחירתכם ונטחן אגוזי מלך ונפזר מעל.
  • את הרוטב שנשאר נשפוך על הכל ומפזרים מלמעלה מעט מלח גס.
  • מכסים ומכניסים לתנור ל20 דקות על 180 מעלות.
  • לאחר מכן נוריד את הכיסוי, נעלה את החום מעט ומשאירים להשחמה קלה של כ 5 דקות.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

סלמון בתנור


שאלות נפוצות: סלמון בתנור

מה היחס בכמויות בין חרדל לדבש?
קשה לי לומר , בערך כף שטוחה של חרדל ל2 דבש
במה אפשר להחליף את החרדל?
המתכון הזה הוא עם חרדל , את.יכולה להחליף בטיראקי ומעט צילי אבל זה כבר מתכון אחר.

הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!


רק עוד דבר אחד אחרון!

מתכון זה הינו חלק מאוסף מתכוני ארוחות צהריים. אל תפספסו!

עוד מתכונים מעניינים באתר

מקור: במטבח עם לילוש

מה דעתך על אלה?

19 תגובות

  1. יצא טעים עסיסי עם רוטב כפי שכתבת רק לא הבנתי באיזה שלב להוסיף שום לא ציינת וגם באיזו צורה השום חתוך…

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?