| |

פרגיות בתנור עסיסיות מושלם לשישי

מתכון מעולה לארוחה חגיגית
בהשראת: מלי מאירוב
ציון 3.95 על ידי 17 דירוגים

בואו נסכים שחזה עוף יכול להתייבש בתנור, ופרגיות מצד שני, במיוחד אם משדכים להן רוטב שפוגע בול התוצאה עשירה ועסיסית ותמיד מפתיעה

קבלו מתכון לפרגיות בתנור שבול מתאימות לארוחת שישי, עם רוטב מעלף השומר על עסיסיות לפרגיות ומעניק טעם מיוחד בכל ביס!

ספר המתכונים של מלי מאירוב

מתכון פרגיות בתנור
צילום: מלי מאירוב

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

אז איך מכינים?

פרגיות בתנור עסיסיות מושלם לשישי

מתכון מעולה לארוחה חגיגית
ציון 3.95 על ידי 17 דירוגים
לדרג
באדיבות: מלי מאירוב

ציוד

סיר רחב שמתאים לתנור

המצרכים

  • 8 סטייק פרגית
  • 1 כף טריאקי
  • 1 כף סילאן
  • 1 כף צ'ילי
  • 1 כפית פלפל שחור
  • 1 כפית מלח
  • 1 כף תבלין שווארמה
  • ½ כפית צ'ילי גרוס
  • ¼ כוס שמן
  • 2 בצלים
  • 1 סלסלת פטריות ( 250 גרם)
  • 1 שקית ערמונים (אופציונלי)
  • פטרוזליה קצוצה

אופן ההכנה

  • נחתוך את הפרגיות לרצועות.
  • נערבב בקערה את התבלינים עם השמן.
  • נכניס את הפרגיות לקערה ונעסה היטב.
  • נטגן במחבת את הבצלים לאחר שמזהיבים נוסיף את הפטריות והערמונים למי שאוהב למשך 3 דקות.
  • נעביר את הפרגיות לכלי שמתאים לתנור ומעל נפזר אץ הבצלים והפטריות.
  • נכניס לתנור שחומם מראש על חום של 190 מעלות מכוסה בנייר כסף לשך 40 דקות.
  • נסיר את הנייר כסף ונוריד ל160 מעלות ונמשיך לאפות למשך 20 דקות.
  • מידי פעם נשקה את התבשיל ברוטב.
  • לסיום נפזר פטרוזליה קצוצה.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

מתכון פרגיות בתנור
צילום: מלי מאירוב

 

רק עוד דבר אחד אחרון!

  פרגיות בתנור עסיסיות

אומרים שאוכל הוא סוג של נחמה וכשמתחשק לאכול ארוחה טובה ומרחיבת לב לאחר שבוע עמוס, אין ספק שמאכלים פשוטים, עם טעם של פעם, הם אלה שעושים את העבודה.

עוד מתכונים נוסטלגיים מושלמים מחכים באתר, אז כנסו ותכינו ארוחה מרחיבת לב למשפחה!

 

מקור: פרגיות בתנור מתכון מאת: מלי מאירוב

לעוד מתכונים מוזמנים לעקוב גם בדף “המתכונים של מלי מאירוב” | בקבוצתה “לאפות ולבשל עם מלי מאירוב

 

 

Similar Posts

4 Comments

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?